Bedava Windows Xp Hemde Lisanslı!Diyelimki aldığınızda Windows size kurulu olarak gelmiş size sormadan yüklemişler. Sonra bir de bakıyorsunuz ki benim Windows lisanssızmış!!! Tabii sizde biliyorsunuz ama çaktırmayın :) Direkt Microsoft ile bağlantıya geçiyorsunuz ve
Konu spetnas tarafından açılmış, 3989 kişi tarafından görüntülenip, 15 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Bedava Windows Xp Hemde Lisanslı! konusundaki toplam yorum: 15, okunma sayısı: 3989. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #21283
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 19
|
Diyelimki aldığınızda Windows size kurulu olarak gelmiş size sormadan yüklemişler.
Kaynak: [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] Sonra bir de bakıyorsunuz ki benim Windows lisanssızmış!!! Tabii sizde biliyorsunuz ama çaktırmayın ![]() Direkt Microsoft ile bağlantıya geçiyorsunuz ve diyorsunuz ki: Bilgisayarcımın bana lisanssız Windows yüklediğini öğrendim haberim yoktu. Sizin dergide ilanınızı gördüm (chipte) ben de kontrol ettim meğerse lisanssızmış ve siz bedava lisans veriyormuşsunuz diye duydum. Microsoft Türkiye bilgisayarcıları köşeye sıkıştırmak için böyle bir uygulama başlattı haberiniz ola. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #18527 Yer: im Yurdum Belli Değil
Karma etkisi: 8
![]() Karma: 80
|
arkadaşım nereye mesaj atıyoruz? microsoftun hangi birimine yoksa telefonla mı. biraz daha bilgi. paylaşımın için sağol
salare ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #6957
Karma etkisi: 19
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1198
|
işte bu yaa bu benimde aklıma glmişti hemde bilgisayarı daha dün aldım ama alırken biz onunla öyle anlaştık yani lisanssız oldugunu biliyordum aslında yüklemiyeceklerdi linux yükleriz demişti ama xp yüklemiş allah onlardan razı olsun...
-----bu arada bu bedava xp yi alınca o bilgisayarcının ismini vermek zorundamıyım ki?----- |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2005
Üye numarası: #2131
Karma etkisi: 11
![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 313
|
Kesinlikle vermek zorundasın bunun yapılmasındaki amaç korsan yazılım yükleyenleri tespit etmektir. Kısacası bu iş o kadar kolay değil bilgisayarı aldıgınız yeri şikayet etmiş oluyosunuz tabi gercekten lisansız xp yukledıyse.....
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2005
Üye numarası: #22694
Karma etkisi: 7
![]() Karma: 13
|
aga o yüklemediyse ben yükledim işide ona ihale ettikmi tmm ayıpsın ne var bunda faturada lisans ücreti yazmıyor ki :P
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Cool Üye
Üye numarası: #4159
![]() Karma: 20
|
arkadaslar kendinizi yakmak istemiyorsanız bu konuya bakmayın
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2005
Üye numarası: #29989
Karma etkisi: 13
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 666
|
ya yok bea o kadar saf olucaklarını sanımyorum dostum hem boyle bişiy olsa bile sana bilgisayarı nerden aldıgını falan filan sorup cezaya aldıgın yere kesmeye kalkıcaklar ee oyle bir yerde olmadıgına gore yine suclu sen olucaksın microsoft olm bu adamın kafası basması dunyanın en zengin kurulusu olurmuydu
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2005
Üye numarası: #22694
![]() Karma: 13
|
deatmagic neden yanıyoruz anlamadım?gerçi ben bu haberi 2 ay önce okudum ve firmayı ispiyonlamayı düşünmüyorum ama neden biz yanıyoruz
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #21283
![]() Karma: 19
|
Bilgisayar şirketlerinin önünü kesebilirlerse zaten korsan satışta bayağı azalma olacaktır.
Tek tük kullanıcıyla uğraşacaklarını sanmıyorum. Ama şirket ismini ve ispatını isterler. Bilgi için ister [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] ister: 0212 33 66 999 |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2005
Üye numarası: #29880
![]() Karma: 10
|
Çalışma saatlerimiz, Pazartesi-Cuma saat 08:00-24:00, Cumartesi 10:00-18:00 'dir. Bu saatler içinde lütfen tekrar deneyiniz.
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #9764
Karma etkisi: 74714
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 7465394
|
cok sağol hacı valla tuzaga dusucektik
![]() |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Cool Üye
Üye numarası: #4159
![]() Karma: 20
|
isterseniz bi deneyin ne olacak bakın
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2005
Üye numarası: #29270
![]() Karma: 44
|
ben sıze ne olcagını soyleyım. HICBISEY. mıcrosoft'un sıze gercekten 100 dolarlık lısansı verecegıne ınanıyosanız yanılıyorsunuz.
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2004
Üye numarası: #386
Karma etkisi: 713
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 70442
|
Bence verebilir ama bana sorarsanız herkez bilgisayarını toplama alsın herkez korsan kullansın kimse de şikayet etmesin bu katil microsoft 100 dolar az kazansın
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #7053 Yer: Turkey
![]() Karma: -5
|
yaw microsoft un işi yokta bizimle mi ugraşacak : )))
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|