ben basan58 lutfen okuyun yaptıgınız cok ayıp gerekli ozurumu dolemıstım bı dunya logmemet abı veya benı kım banladıysa tamam kuralları okumadan bılmyıodum warologgerı wardomda paylaştım arkadaşlar haklısınız gereklı ozurumude dıledım zaten buyukluk yapmanız lazımdı ama sız banlamaya yer arıyosunuz ınsanları yaptıgınız cok
Konu sahmeran_1 tarafından açılmış, 526 kişi tarafından görüntülenip, 14 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Banned
![]() Kayıt Tarihi: Aug 2009
Üye numarası: #358700
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1602
|
memet abı veya benı kım banladıysa tamam kuralları okumadan bılmyıodum warologgerı wardomda paylaştım arkadaşlar haklısınız gereklı ozurumude dıledım zaten buyukluk yapmanız lazımdı ama sız banlamaya yer arıyosunuz ınsanları yaptıgınız cok ayıp banımı açmanızı rıca edıyorum arkadaslar bıdaha bole bişey asla tekrarlanmıcak söz verıyorum_? multaka bana bı cvp verın
|
|
|
|
|
#2 |
|
Banned
|
en azından once bı sefer uyarı gelmelıydı ne bu dırek ban atıyosunuz arkadaslar konumu sılın ve uyarınızı yapın bı dunya logum gıttı gerçekten cok onemlı kayıtlarım vardı arkadaslar lutfen banımı açın lütfen yaa pfff
((( bırdaha bole bısey takrarlanmıcak soz verıyorum yemın ederım kuraları bılmyıodum arkadaslar lutfen affediinnnn |
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2006
Üye numarası: #64431 Yer: ANKARA
Karma etkisi: 8545
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 853332
|
herkes 1 st classa alınınca böyle oldu ne yazıkki..
![]() |
|
|
|
|
#4 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2009
Üye numarası: #343796
Karma etkisi: 2499
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 249556
|
1st class affetmez !
|
|
|
|
|
#5 |
|
Banned
|
arkadaslar ortada bı yanlıslık var ne demek affetmez ya bız para verdık buraya ve vermeyede devam edıcez herzaman wardomun basımın ustunde yerı var cunku bana yardımcı oluyolar herzaman ama su yanlıslıgı duzeltelım arkadaslar gercekten ben ıyı nıyetlı bı ınsanım kuralları bılmıyodum yenı oldugum ıcın lütfen arkadaslar hoşgorun
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Forum Ustası
Üye numarası: #64431 Yer: ANKARA
Karma etkisi: 8545
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 853332
|
Alıntı:
para veriyorsun diye istediğin gibi at koşturamazsın.. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Banned
|
bu forumda ıyı nıyetlıyım abıcım benım dıger forumlarda yapıyorum bunu evet ama wardoma asla dusunmezdım bı hataya dustum kuralları okumadım buyukluk yapıp affedın ne olur ya yalvarıyorum
(( |
|
|
|
|
#8 |
|
Forum Ustası
Üye numarası: #60756
Karma etkisi: 20134
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2012412
|
basan58,
daha öncedende senin gibi yapanlar oldu, warlogger paylaşan oldu, sınırsızmı banlandılar, sürelimi hatırlamıyorum, Ama forumda bilerek zararlı paylaşan kim olursa olsun sınırsız banlanıyor, eskiler buna dahil mod örnekleri bile vardır, Sen kendi zeki zannedip burdaki arkadaşlara kendi zekanca keyloger yedirip toplu katliyam yapmaya çalışmısın veya amaçın herne ise Sen kendi ipini kendin çekmişsin, birde utanmadan YÜZSÜZ birşekilde hee ben yaptım ama siz affedin demişsin, seni affederlerse başkalarına cesaret verilir, örnek olunur. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=307435 affetmek büyüklük erdemlik tabiki, zaten seni affedecek kişi ben değilim, smod veya m3hm3tdir.. Son pişmanlık neye yarar ? herşeyin bedeli var, buraya kadar...... |
|
|
|
|
#9 | |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2008
Üye numarası: #199953 Yer: altı da bir üstü de birdir ban tuşunun...
Karma etkisi: 103799
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 10376070
|
Alıntı:
biri de kalkar sana paran kadar konuş diyebilir içinde para geçen kelimeleri kullanmaktan sakının herkes forum kurallarını uygulamak zorundadır buna forumun admini de dahildir.. |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Banned
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2009
Üye numarası: #361487 Yer: in altında
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 16872
|
Alıntı:
böyle birşeyin yasak olması yada yasak oldugunun duyurulmasına gerek yokki ? zaten senin niyetin kötü daha bide hangi yüzle gelmişsin af diliyosun |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jun 2009
Üye numarası: #337501
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3020
|
ya bıraksana allah askına ne affı?
|
|
|
|
|
#12 |
|
Banned
|
ama vermeyede devam edıcez dedım msjın anlamını anla lutfen ısıne geldıgı gıbı okuma mesajı denen hepoınız ustume gelıyosunuz anlamadım bı yanlıslık oldu dıyorum sizlere kuralları bılmıyodum wardomun ne oldugnu bıle dogru duzgun bılmıyodum neden affetmıyosunuz arkadaslar
|
|
|
|
|
#13 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2009
Üye numarası: #336256 Yer: Gök Kubbe İçinde
Karma etkisi: 129544
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 12952933
|
kuralları okumadım diye basbas bağırıyorsun.ne yani okusan paylaşmayacakmıydın warloggeri.bence bu hem sana hemden senden sonra türeyeceklere ders olmalı
|
|
|
|
|
#14 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2005
Üye numarası: #25757 Yer: C:\perl\bin>
Karma etkisi: 22547
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2253264
|
hocam şahsi sorununu foruma niye yansıtıyorsun... git m3hm3t'e pm at... bir de başlığa bak,,yaptığımız çok ayıpmış,,töbe ya...
|
|
|
|
|
#15 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2009
Üye numarası: #358911 Yer: siz Yurtsuz
Karma etkisi: 467
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 46443