Ben Bu Dns Mantığını ANlamadım ? Yardımcı olun lütfen.Şimdi Free Host Açtım bir kaç gün sonra ulaşamadığımı fark ettim.SOnra Bir kaç arkdaşa Rica ettim onlarda Ulaşamadı. Admine Mail attım.Cevapta Dns yada ISP ile Alakalıdır gibi bir cevap geldi
Konu misafir910 tarafından açılmış, 301 kişi tarafından görüntülenip, 1 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Ben Bu Dns Mantığını ANlamadım ? Yardımcı olun lütfen. konusundaki toplam yorum: 1, okunma sayısı: 301. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2007
Üye numarası: #147320 Yer: TForm1 = class(TForm)
Karma etkisi: 1020
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 101491
|
Şimdi Free Host Açtım bir kaç gün sonra ulaşamadığımı fark ettim.SOnra Bir kaç arkdaşa Rica ettim onlarda Ulaşamadı.
Admine Mail attım.Cevapta Dns yada ISP ile Alakalıdır gibi bir cevap geldi siteninde açık olduğunu söyledi.Fakat Hiçbir Dns Adresine Ban atılmamış veya Banlanılmamış site.Bende evimdeki diğer 2 internet hattından girmeyi denedim gerçektende onlarda açılıyordu. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=242807 Tamam Dedim Dns ile alakalıdır Fakat 2 gün sonra Değişiklik yapmadığım halde şuan giremedim netbağlantımdan şuan giriyorum siteye. Bunun Mantığı nedir.Dns Ban yedi omu kalktıda düzeldi veya ? Bu arada umarım konuyu doğru yere açmışımdır. Bilgisi olan aydınlatırsa sevinirim.Sormamın Sebebi İlerde KArşılaşacağım Dns problemine çözüm aramak sonuçta bir çok web ve weble bağlantılı program projelerim var. Bu Yasak sitelerin çuğalmasıda epey kullanıcının Dns değiştirmesi aynı sorunlarla karşılaşağını düşünüyorum.Olayı tam çözmem lazım kısaca. Düzenleyen misafir910 : 06-11-2008 at 18:15. |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2006
Üye numarası: #46248 Yer: Istanbul
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 855182
|
Alıntı:
Önerim, projeleriniz önemli ise bağlantı sürekliliği açısından Türkiye lokasyonlu serverlar kullanmanız ve serverlara domain ismi ile değil de ip si ile bağlanmanız.. Kolay gelsin. |
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|