Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL!
Ben Hacker miyim?Size hacker olmayı anlatmıyacağım çünkü bu bana düşmez.. en azından sıfır olmamanız için elimden geleni yapıcam Bir çok özel mesaj geldi bu konuda NERDEN BAŞLAMALIYIM diye ? İlk olarak şurdan |
|
|||||||
Ben Hacker miyim? konusundaki toplam yorum: 181, okunma sayısı: 17747. |
|
|
|
|
#1 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2006
Üye numarası: #96379
Karma etkisi: 6264
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 625645
|
Size hacker olmayı anlatmıyacağım çünkü bu bana düşmez.. en azından sıfır olmamanız için elimden geleni yapıcam
Bir çok özel mesaj geldi bu konuda NERDEN BAŞLAMALIYIM diye ? İlk olarak şurdan başlamayın!! 1- Elinize geçirdiğiniz programlarla bu programla ben nasıl site hacklerim sorularını görüyorum Bir programla hacker olunmaz bunu belirtmek isterim Tabiki Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=129528 o programı siz yazmadıysanız Programlar Bir şeyi daha kullanılabilir hale getirir bizim işimiz mutfakta yani işin tekniğini anlamakta 2- MSn patlatmayın TAbir zaten patlatmak çok kaba geliyor bana msnim hacklendide yanlış bir tabir.. Çünkü siz böyle dedikçe karşıdaki kendini hacker zannediyormsn şifrem çalındı en doğrusudur.. 3- ÖZelliklerinizinde bu doğrultuda değişmesi gerekecek Çünkü bir hacker kendini hiçbiryerde tanıtmaz.. BEn bunu yaptım şunu yaptım diye anlatıp övünmez Anlatmak istediğimi anladınız sanırım.. EĞER Hala birşey olmak istiyorsanız : okumaya devam edin.. Bu tür işlerle uğraşmak gerçekten sabır işidir bu yüzden peygamber sabrı lazım.. Orta derecede bilgisayar bilgisine sahip olmanız gerekiyor O zaman devam ediyoruz.. İlk olarak şurdan başlıyoruz.. Soru : BEn nasıl bir web sitesi hackleyebilirim? CEvap : Soruyu değiştiriyorum İlk başta sistemlerin yapısını anlamanız gerekiyor İlk olarak İNTERNET nedir? NAsıl çalışır? kısacası NETWORK? öğrenin.. Tabi uzman olun demiyorum Bazı temel bilgileri edinin.. Daha sonra programlamaya yaklaşın C PERL ve PHP'de orta düzeyde öğrenin windows sistemlerin yapılarını karıştırın Linux'u karıştırın Kesinlikle evinize bu konular hakkında bir kitap alın ve okuyun İnternetteki örnek kodların yapılarını inceleyin programlama böyle öğrenilir.. Bakın bu sorunun ne kadar yanlış olduğu ortaya çıkmaya başladı.. O soruya gelene kadar meğerse bizi ne kadar çok soru bekliyormuş bundan sonası size kalmış ------- 3vr3n||wardom.org Bilginin ADresi 2007 |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #70287 Yer: İzmir
Karma etkisi: 245
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 23996
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2007
Üye numarası: #114764 Yer: İST./B.Çekmece
Karma etkisi: 7
![]() ![]() ![]() Karma: 209
|
güzel bi yazı teşekkürler bilinçli olmak güzel şey
![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2007
Üye numarası: #117778 Yer: Ankara/Mamak
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 446
|
insanlarin hacking hakkinda bilincli olmasi icin oncelikle temel mantigi ve etigi ogrenmesi gerekli. ondan sonra teknik kapasite ile bir seyler yapmaya calisilmali.
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=129528 etik dedigimiz sey hackerin nasil hareket etmesi gerektigini , oncelikli planlamalari , dusunme tarzini , bilisime bakis acisini ve bunun gibi seyleri belirtir. mantik ise sistem uzerinde bir teknigin uygulanabileceginin veya uygulanamayacaginin arastirmasini yapar. cunku bir hack yapmak icin oncelikle o sistem hakkinda ne tur mantiklarin-metodlarin uygulandigini bilmek sarttir. teknik ise tamamen kisinin ogrendigi seyleri uygulamasina baglidir. pek yazamiyorum cunku kimse bu tur seyleri okumaz. bosverin yani. hayirli calismalar dilerim. evren tesekkurler. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2005
Üye numarası: #2780 Yer: MeKaN YeRaLTı
Karma etkisi: 1051
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 104306
|
konu güzel merak ettim gerçekten haklısın
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2006
Üye numarası: #50219 Yer: sen! Yemessen Gargara Yap!
Karma etkisi: 227
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 21992
|
Kitabın ortasından konuşmak diye işte buna denir eline sağlık
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #73636 Yer: im Seni ÖSS
Karma etkisi: 11
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 564
|
Verdiğin Bilgiler için teşşekür arkadaşım.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2006
Üye numarası: #60183 Yer: Sisli/Istanbul
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3777416
|
cidden harika bir yazı bende yolun başında bu tür yazılardan dolayı vazgeçtim hacking işinden çünki hem bu tür konularda çok cahilim vede yaptıklarım çoğu zaman boşa geçiyor. Örneğin bir sitede görmüştüm birinin sitesi hacklenmiş adam indexi basmış herkese mail yolluyor hackledim hackledim girdim baktım meraktan ne yapmış acaba diye gördüm cidden kendi adını yazarak index basmış 15-20 dakika sonra tekrardan baktığımda site sahibi sitenin yedeğini yüklemiş indexi değiştirmiş ve aynen şunu yazmış
"...... denen lamerin ta ana.... si........." altınada "siteye giriş için tıklayınız" Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=129528 kim bilir o kişi o siteyi hacklemek için kaç saat uğraştı ama boşa ![]() bu olayları gördükten sonra internetin ve pcnin daha keyifli yanlarını bulup kendimi daha farklı yollarında geliştiriyorum saygılar. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2006
Üye numarası: #95768 Yer: 50 ๓єtгє เlєг๔єภ
Karma etkisi: 64
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 5787
|
çok saolasın!..
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Elit Üye
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2006
Üye numarası: #47520 Yer: denizde
Karma etkisi: 59621
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 5959000
|
yazılanlara katılıyorum ama hack için en buyuk silah bilgi birikimi ve sabırr
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2007
Üye numarası: #110586 Yer: k.adası
Karma etkisi: 141
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 13633
|
eywallah elinize sağlık tüm bilgi paylaşımı yapanların wardomu bu yüzden seviyorum müptelasıyım ulleeennn
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2006
Üye numarası: #95822 Yer: 1453fatih1453
Karma etkisi: 6643
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 663321
|
haklısın dostum saol
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2007
Üye numarası: #111736
Karma etkisi: 112
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 10714
|
Evet haklısın
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Dec 2006
Üye numarası: #100164
![]() Karma: 10
|
ben şimdi yeni başlıyorum daha fazla yardımcı olacak bilgi varsa isterim arkadaşlar hevesimi kırmadan sizden de sabırla cevapbekliyorum dediğin şeyleri okuyacağım sağolasın
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jan 2007
Üye numarası: #106515
![]() Karma: 10
|
arkadaşlar imkansız diye bişey yoktur sadece biraz savaşmak gerek....
|
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|