Ben Ne Zaman Hacker Olacam? Üstadlar Bakın!Sorun 1: N-Stealth ile web sitesinde bir açık bulunuyor..sonra açıga uygun exploit bulunuyor...Exploit cmd de çalıştırılıyor...Fakat Sonu hep Sorry ile bitiyor! windowsta(yani bilgisayarınızda) exploit çalıştırırken shell kullanılıyor mu? Sorun 2:
Konu asimcan tarafından açılmış, 422 kişi tarafından görüntülenip, 3 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Ben Ne Zaman Hacker Olacam? Üstadlar Bakın! konusundaki toplam yorum: 3, okunma sayısı: 422. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2005
Üye numarası: #1735 Yer: yemez...
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Sorun 1: N-Stealth ile web sitesinde bir açık bulunuyor..sonra açıga uygun exploit bulunuyor...Exploit cmd de çalıştırılıyor...Fakat Sonu hep Sorry ile bitiyor! windowsta(yani bilgisayarınızda) exploit çalıştırırken shell kullanılıyor mu?
Sorun 2: Peki üstad hacker abilerim siz en çok hangi yöntemi kullanıyorsunuz ve/veya ben ne kullanmalıyım...(Şu anda depresyona girdim.) bir tane bile exploit çalışmadı...İndex çakmam lazım...İndex'e "Hacked for Sema!" yazmak istiyorum. Anlıyor musunuz ıztırabımı? |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Administrator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2004
Üye numarası: #1
Karma etkisi: 10955
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1094113
|
Cgi exploitlerinin tamamının açıklamasını,kullanımını www.securityfocus.com da bulabilirsiniz.
Bunun dışında bir yeri hacklemek istiyorsanız belirli bir yöntem yoktur. Yani mynet.com daki siteler şöyle hacklenir,geocities şöyle hacklenir,ya da domain şöyle hacklenir diye etrafta aranmayın. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=15675 Eğer mynette bir açık varsa bu açık emin olun çok kısa süre kullanılabilir olarka kalır. Bunun dışında bir yeri kırmak için tamamen kendi zekanız ve bilginizi kullanmanız gerekir. Ne yaparsınız bilemem ancak emin olun ki kimse size bir yol gösteremez. Biz Wardom'da, forumlarda sadece yöntemleri anlatırız; sizde bu yöntemlerden yararlanıp,örnek alıp kendinizi geliştirirsiniz. Bunların dışında sistemdeki yazılımların açıklarını ararsınız; GFI Languard Scanner gibi güvenlik tarayıcısı yazılımları bu işi sizin için otomatik yapar. Şansınız yaver giderse exploitlenecek yazılımlar varsa sunucuda (gerekiyorsa) bir shell account ile exploiti derler ve çalıştırırsınız... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jun 2005
Üye numarası: #23466 Yer: Yemez
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
asimcan anlaşılan sen semaya kötü vurulmuşsun
birinin altınada "HACKED FOR NARKOZZ" yaz yaw millete hava atarım !!!! |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2004
Üye numarası: #386
Karma etkisi: 713
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 70442
|
windows altında c dilinde yazılan exploitleri derlemek mümkündür ama çok uğraştırır her exp için sürüyle lib dosyası eklemek gerekir derleyiciye onun dışında shell hesabı zaten uzaktaki bir linux bilgisayarı yetkin dahilinde kullanmanı sağlar yani windowsta exploit çalıştırırken shell kullanmak zorundasın
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|