Bi bakarmısınızZamana adlı üye hesabım banlandırılmış sebep yönetici uyarılarına kulak asmamak bu ne saçma birşeydir ya konu açarak rica ettim hatamın cevaplanması için bir moderatör yardım ederken banlandım bumudur insanlara saygınız
Konu travs tarafından açılmış, 213 kişi tarafından görüntülenip, 1 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Banned
![]() Kayıt Tarihi: Dec 2010
Üye numarası: #507935
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Zamana adlı üye hesabım banlandırılmış sebep "yönetici uyarılarına kulak asmamak" bu ne saçma birşeydir ya
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=444752 konu açarak rica ettim hatamın cevaplanması için bir moderatör yardım ederken banlandım bumudur insanlara saygınız sizin. bir moderatör uyardı "Sürekli aynı konuyu açıp durmayın" diye tamam ikinci konum kilitlendi ama yeni açtığım konu farklı biri turkojan bağlantı gelmemesi yani no-ip kaynaklanan birşey biride port açamamam bunda ne yasaklama buldunuz anlamıyorum illa üyelermi öğretsin yöneticilerin görevini insanlara saygınız biraz artsa iyi olur ve forumda görevin varsa eğer biraz araştırarak hesapları kilitle her bir hesap bir insan aittir bunuda söylim bu konunun yeri bura değil bana yardım eden moderatör ve yönetici de görsün diye koydum bi okuyun görevliler bi okusun ondan sonra silersiniz |
|
|
|
|
#2 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #74599 Yer: Wa®dom
Karma etkisi: 195575
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 19554243
|
Klon alıp geldiğin için banlanmış olan asıl üyeliğinin bir gün olan ban süresi üç güne çıkarıldı , bölüm kurallarını oku ve uygula
![]() |
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| radyo yayınında sorun var bakarmısınız | gokmen1907 | Webmaster Genel | 1 | 05-04-2006 23:15 |
| Ya şu siteye bir bakarmısınız adamlar aşmış vallahi bravo yani?? | muratlove | Genel | 9 | 17-11-2005 22:34 |
| şu kupona bakarmısınız ya :( | PEACE | Çöp Kutusu | 16 | 21-03-2005 16:49 |
|
|