bi bakın yardım nolur ama yaya keylogger tam olarak napıo pkii??:(yeniyim yaaa anlatsanızaaa
Konu betul__99 tarafından açılmış, 730 kişi tarafından görüntülenip, 13 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
bi bakın yardım nolur ama ya konusundaki toplam yorum: 13, okunma sayısı: 730. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #75560
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
ya keylogger tam olarak napıo pkii??
yeniyim yaaa anlatsanızaaa |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2005
Üye numarası: #25757 Yer: C:\perl\bin>
Karma etkisi: 22547
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2253264
|
ok yenisinde forumun içine atlamana gerek yok.2 dk'da düzeni bozdun ve yardım isteyiş şeklin hiç hoş değil.Allah'tan wardom'a geldin.burada herkese yardım edilir.keylogger gönderdiğin kurbanın pc'sinde yaptığı tüm uygulamaları kaydeder ve belirlediğin mail adresine gönderir.sizi az da olsa forumu araştırmaya davet ediyorum
saygılar |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2004
Üye numarası: #419 Yer: mi Akdeniz Çocuğu?
Karma etkisi: 3809
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 379900
|
keylogger bilgisayarınıza kurduktan sonra sizin bütün bastığınız tuşları bir txt dosyasına yazarak bilimum şifre kredi kartı vs numaralarınızı almak için genelde kullanılan bir yöntemdir. her nekadar başta yöneticilerin şirketlerini denetlemek amacı için böyle yazılımlar kullanmasına rağmen sonradan kötü niyetli amaçlar için kullanılmıştır. günümüzde keyloggerlar pek çok şey yapabilirler ekran görüntüsü alıp belirli zamanlarda kayıtlarını mail olarak atabilmektedirler. peki sizin makinanızda keylogger olup olmadığını nasıl anlarsınız ve kurtulursunuz. spyware programlarının çoğu (hatta hepsi) bu yazılımları genel itibari ile fark ederler. spybots, spy sweeper, ad aware gibi bir spy programı ile güncellemeleri yapıp makinanızı taratarak bu programları silebilir ve kurtulabilirsiniz ayrıca pek çok anti virüs yazılımıda bu programları tanımaktadır. bu yüzden antivirüs ve spy temizle progrmlarınız herzaman watch (yani bilgisayarda yaptığınız bütün işlemleri izlemesi) durumunda olsun. ayrıca başlat->çalıştır->msconfig yazıp oradan başlangıçta çalıştırılan programlarada bakabilirsiniz. genelde ctrl+alt+del ile işlemler bölümünde görülmezler
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=72128 ALINTIDIR |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #74542
Karma etkisi: 7
![]() ![]() Karma: 180
|
Forumlara Bak İyice oku Eger bulamazsan Yardım istesen daha iyi olur...
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2005
Üye numarası: #2687 Yer: 'im şişelerin dibi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 824732
|
allah allahım neydi benim günahım arkadaşım kolay gelsin
![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Çırak
|
ayyy saolun çok iisiniz yani.dövseydiniz alla alla
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Çırak
|
yardım isteyişim kötüymüş istemiorm sn ediceksen halletim zaten ıyy ne kadar kabasın bu arada.
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Elit Üye
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2006
Üye numarası: #47520 Yer: denizde
Karma etkisi: 61554
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 6152345
|
Alıntı:
güzel açıklamış dostum |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Çırak
|
yaaa saolun vala
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2006
Üye numarası: #62030
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 463
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2005
Üye numarası: #43744 Yer: Üsküdar/Ayazma
![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 349
|
bi de flood yapmasan diyorum bnce ii olur 8 msjının 4 ünü burda yazmışsın daha dikkatli ol lütfen
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #19852 Yer: İSTANBUL / pendik
Karma etkisi: 491
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 48339
|
betül__99 yenisin tamamdır.ben sana bişeyi açıklayayım.mesaj yazdığın bi yere tekrar mesaj yazmayıp daha önce gönderdiğin mesajın sağ alt köşesinde edit yazan yere tıklayıp yazacağın şeyi yazabilirsin...
bu forum kuralıdır bilgin olsun.Keyloger nedir?Amaçları kullanım yerleri versiyonları?!!! bbberke başlıklı mesajda aradığın var... Düzenleyen ozgurbiri : 04-07-2006 at 15:32. |
|
|
|
|
|
#13 | |
|
En Karizma Üye
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2005
Üye numarası: #23165 Yer: İstanbul / Beyoğlu
Karma etkisi: 33297
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3328310
|
Alıntı:
alinti olmasina ragmen herkesin sitemini dile getirdigi bir yerde konuya tamami olarak genel bir aciklama getirmen cok guzel. + k. Lanet sey yaa : You must spread some Karma around before giving it to Akdeniz again. sonra veririm ok ![]() Düzenleyen Joker : 04-07-2006 at 16:35. Sebep: lanet sey :( |
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2004
Üye numarası: #419 Yer: mi Akdeniz Çocuğu?
Karma etkisi: 3809
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 379900
|
JoKeR Sorun değil dostum sağol
![]() |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|