Bi dosyayla ilgili önemli yardımArkadaşlar tam olarak ne sildiğimi bilmiyorum ama bilgisayar açılırken NEWDOT~1.DLLdiye bir dosyanın yanlış silindiğini söylüyor ve bir sürü hata veriyo internete bağlanmıyo,emule hata veriyo,antivirüs programı güncelleme yapmıyo sizce bunun sebebi
Konu King_of_The_satelliteS tarafından açılmış, 336 kişi tarafından görüntülenip, 4 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Bi dosyayla ilgili önemli yardım konusundaki toplam yorum: 4, okunma sayısı: 336. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2005
Üye numarası: #32663 Yer: kayıplarda.....
Karma etkisi: 31001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3098649
|
Arkadaşlar tam olarak ne sildiğimi bilmiyorum ama bilgisayar açılırken "NEWDOT~1.DLL"diye bir dosyanın yanlış silindiğini söylüyor ve bir sürü hata veriyo internete bağlanmıyo,emule hata veriyo,antivirüs programı güncelleme yapmıyo sizce bunun sebebi ne olabilir acil yardım ltfn plssssss
eğer konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #16462 Yer: eXCaLiBuR
Karma etkisi: 320
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 31036
|
bilg.a xp cd si takıp mavi ekranda onarmayı dene.. o da olmazsa sanırım format atmak zorundasın. başka bi çare gelmio aklıma..
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2006
Üye numarası: #55473 Yer: HEr YerDe
Karma etkisi: 7
![]() Karma: 14
|
sen denetim masasından yanlışlıkla pcnin orjinal bir programını silmişssin galiba gidermek için biostan format atman gerekir xp cdsini kullan veya yetkili kişi halleder bios şifreni bilmiosan hiç denemeye bile kalkma
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2006
Üye numarası: #46996 Yer: C:/Program files/Tekirdağ/Mey içki fabrikası
Karma etkisi: 551
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 54446
|
İnternet explorer içindeki dll dosyalarından biri hasar görmüş bende de aynı hatayı verdi başta ama sorun çıkarmadı seninki daha kritik bi dosya demek. Microsoftun offical sitesinden işletim sistemine uygun internet explorerın son sürümünü indirmeni tavsiye ederim
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2005
Üye numarası: #10972 Yer: Afrika'da kanat çırpan bir kelebeğin, Güney Amerika'da yaptığı kasırgayı istiyorum,KAOS istiyorum...
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 310994
|
dostum buda şu casus yazılım dedikleri gibi bişey
![]() Microsoftun sayfasında sorunun çözümü var : http://support.microsoft.com/default...%3Btr%3B302463 |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|