Bil ki!

http://i48.tinypic.com/2j0xfdf.jpg Ne yazık ki pek çoğumuz Türkçe’yi iyi bilmiyoruz. Türkçe konuşmak Türkçe’yi tam anlamıyla bilmek olmadığına göre... Bilmediğimiz şeyleri bilenlere danışmakla hiçbir şey kaybetmeyiz. Bizim kendimize... Türkçe’ye ve Türklüğe saygımız Konu +Zafer tarafından açılmış, 495 kişi tarafından görüntülenip, 7 yanıt almış.

Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!

Karşı sistemi kendi makineniniz gibi kullandıran uzaktan yönetim programı.
  • Canlı ekran izleme,vnc ve mouse kontrolü
  • Antiviruslerce %100 tanınmaz, güncelleme garantili
  • Ortam sesi dinleme
  • Webcam izleme
  • Online/offline keylogger
  • Kopyala/Yapıştır, Clipboard Yöneticisi (Canlı)
  • Warlogger desteği
  • Çalıştırma,upload,download,yeniden adlandırma,silme,gizli çalıştırma,thumbnail görüntüleme(indirmeden dosya görme)
  • Registry yöneticisi (tam özellikli)
  • Msn şifrelerini ve geçmişteki tüm adresleri çıkartma
  • Firefox şifrelerini çözme
  • Görev yöneticisi, görev sonlandırma
  • Çalışan programları listeleme
  • Bağlı sistemlerin yaptığı işlemleri tek listede görme!
  • Binder / dosya birleştirici
  • Virus tipinde resource kullanmadan bindleme özelliği
  • Mp3,resim,jpeg,vs her türlü dosya ile birleşip,exploitler ile link üzerinden,htmlden yayılır
  • Keyloggerda dll kullanmadan system hooklarıyla loglama ve tabii dll kullanmadan kimse yapamıyorken %100 sisteme zarar vermeden stabil bütün dünya dillerinde loglama.
  • Internet Explorer 9 şifre çözme
  • Chrome Şifreleri (bütün sürümler)
  • Firefox Şifreleri (bütün sürümler)
  • Internet Exporer Şifreleri (bütün sürümler)
  • Safari Şifreleri (bütün sürümler)
  • Reklam Bot ile site reklamı, dosya yükletme, bulaştırma,vs. MSN,Yahoo Messenger,ICQ ve AIM sistemlerinin hepsini tanır. Reklam bot aynı anda birden fazla sisteme komut verebilir.
  • Browserda geçmiş verileri, form girdilerini kayıt edip trojandan erişme
  • Klavye Kilitleme
  • Mouse Kilitleme
  • Masaüstü Gizleme
  • Sistemlere takılı flash/usb disk varsa bulaştırma Birden fazla sisteme aynı anda autorun oluşturabilir.
  • Uzaktan exe yükletme Aynı anda birden fazla sisteme exeleri tek komutla yükletebilir.
  • Fake sistem kilitleme. Tek tıklama ile karşı sistemi restart/yeniden başlat moduna geçmiş gösterip kilitleme. Kullanıcı fişten çekmediği sürece siz istemedikçe bilgisayarı kapatamaz, yeniden başlatamaz.
  • Karşı sistemin yeniden başlatılma talebinde masaustu ve bütün ekranı kapanıyor gibi gösterip kapanış sesini çalara kullanıcıyı bekletme. Kullanıcı sistemi kapatmak istediğinde siz izin vermezseniz windows kapanmaya çalışıyor gibi görünür ancak yonetim panelinden her türlü işlem yapılır.
  • Sistem servislerini yönetme
  • Outlook şifreleri çözme. (bütün outlook versiyonları outlook expressler dahil)
  • Otomatik güncelleme özelliği ile yakalanma durumunda kısa sürede otomatik güncelleme alma
Sadece 690 TL! Satın almak için iletişim formunu kullanabilirsiniz.

Ayrıca, iki farklı üst sürümü var:
Özel Trojan 990 TL: İstediğiniz isimle çalışıp, istediğiniz yere kopyalanır ve başlangıçta, msconfig'de, registry'de görünmez.
ÖZEL TROJAN 1490 TL: Görev yöneticisinde ve sistemin hiç bir yerinde görünmez.

Sürümler: 1200 TL: - Kimsenin bulamayacağı şekilde çalışır!> m3hm3t. 1750 TL: %100 gizlidir, RAM'de çalışır ve bentrojanim.exe olarak çalışsa dahi hiç bir yerde görünmez.

Wardom.Com.TR bir bilgisayar güvenliği sitesidir; hack konuları bilgisayar güvenliğinin ve bilgisinin uç noktaları olduğundan dolayı, kullanıcıları bu konularda bilgilendirmek ve güvenliklerini arttırmak için yazılmaktadır.

Geri Dön   Wardom.Com.TR > Milli ve Dini Unsurlar > Milli Unsurlar > Türkçe ve Türkçe kullanımı
Üye Ol Sözlük Üye Listesi Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

Konu Başlıkları: bil
Üye Olmadan Yorum Yazmak İçin Tıklayın!
Bil ki! konusundaki toplam yorum: 7, okunma sayısı: 495.

Eski 21-12-2009, 13:56   #1
+Zafer
Forum Ustası

+Zafer's Avatar

Üye numarası: #140016
Yer: MERSİN
Karma etkisi: 64233 +Zafer seviye: 2000+Zafer seviye: 2000+Zafer seviye: 2000+Zafer seviye: 2000+Zafer seviye: 2000+Zafer seviye: 2000+Zafer seviye: 2000+Zafer seviye: 2000+Zafer seviye: 2000+Zafer seviye: 2000+Zafer seviye: 2000
Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder
Bil ki!

Ne yazık ki pek çoğumuz Türkçe’yi iyi bilmiyoruz.

Türkçe konuşmak Türkçe’yi tam anlamıyla bilmek olmadığına göre...

Bilmediğimiz şeyleri bilenlere danışmakla hiçbir şey kaybetmeyiz.

Bizim kendimize...

Türkçe’ye ve Türklüğe saygımız olmadığı için...
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=332073

Pek çok şeyi geçiştiriveriyoruz.

Türkçe’ yi doğru yazmanın dışında doğru dürüst de konuşamıyoruz.

Türkçe’nin en büyük dertlerinden birisi doğru yazamamak ve doğru konuşamamaktır.

Türkçe’ye saygı duymak her Türk vatandaşının birinci görevi olmalıdır.

Türkçe ‘Anamın Dili’ olarak daha ‘ebed müddet’ yaşayacaktır.

Onun için Türkçe’ye saygı demek.

Türk milletine saygı demektir.

Bu iş yasa ile olmaz, gönülle olur.

Türkçe’yi sevelim, koruyalım.

Aramızda Türkilizce değil, Türkçe konuşalım.

Alıntı...
+Zafer Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Görüntülediğiniz konu içerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan Wardom Internet Adresimizde 5651 Sayılı Kanunun 8. Maddesine ve T.C.Knın 125. Maddesine göre yayınlanmakta olup içeriğinden yazarı sorumludur. Bu konu hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için webmaster \@wardom.org adresi ile iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 3 (üç) gün içerisinde Wardom yönetimi olarak tarafımızca gereken işlemler yapılacak ve avukatlarımız size dönüş yapacaktır.
Eski 21-12-2009, 14:04   #2
ersan.
Banned

Üye numarası: #314611
Yer: kocaeli körfez
Karma etkisi: 0 ersan. seviye: 2000ersan. seviye: 2000ersan. seviye: 2000ersan. seviye: 2000ersan. seviye: 2000ersan. seviye: 2000ersan. seviye: 2000ersan. seviye: 2000ersan. seviye: 2000ersan. seviye: 2000ersan. seviye: 2000

yav aslında ben türkçe konuşuyorum ama yazarken böle kelimeler çok uzun geliyor misal geliyorum yazmak yerine geliyom yazıyorum daha pratik oluyor kızmıyon dimi zafer abi
ersan. Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 21-12-2009, 14:09   #3
+Zafer
Forum Ustası

+Zafer's Avatar

Karma etkisi: 64233 +Zafer seviye: 2000+Zafer seviye: 2000+Zafer seviye: 2000+Zafer seviye: 2000+Zafer seviye: 2000+Zafer seviye: 2000+Zafer seviye: 2000+Zafer seviye: 2000+Zafer seviye: 2000+Zafer seviye: 2000+Zafer seviye: 2000

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi ersan. Mesajı Göster
yav aslında ben türkçe konuşuyorum ama yazarken böle kelimeler çok uzun geliyor misal geliyorum yazmak yerine geliyom yazıyorum daha pratik oluyor kızmıyon dimi zafer abi
Kızarım Ama kızdıklarım bu bölüme bir daha uğramayınca kızmaz oldum. Türkçe kalbimizde yer etsin. Düzelir nasıl olsa...

Eski 21-12-2009, 14:16   #4
gorkem
Forum Kalfası

gorkem's Avatar

Üye numarası: #2166
Karma etkisi: 8771 gorkem seviye: 2000gorkem seviye: 2000gorkem seviye: 2000gorkem seviye: 2000gorkem seviye: 2000gorkem seviye: 2000gorkem seviye: 2000gorkem seviye: 2000gorkem seviye: 2000gorkem seviye: 2000gorkem seviye: 2000

peki örneğin ben bir lazım...yaşadığım köyde rizede herkes lazca konuşuyor köy dışınada çok fazla çıkmamışım...ana dilim lazca olduğu için bazı türkçe kelimeleri söyleyemiyorum..yada yıllarca lazca konuştuğum için konuşmada sürekli lazca kelimeler kullanıuyorum ister istemez..

aynı sorunu birde kürt olduğunuzu hayal ederek düşünün..

naapcam ben bu durumda?susacakmıyım yani?konuştuğum anadilimi bırakayım?

ya türkçe konuş yada sus lafı biraz ırkçı bir yaklaşım değilmi?
gorkem Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 21-12-2009, 15:48   #5
+Zafer
Forum Ustası

+Zafer's Avatar

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi gorkem Mesajı Göster
peki örneğin ben bir lazım...yaşadığım köyde rizede herkes lazca konuşuyor köy dışınada çok fazla çıkmamışım...ana dilim lazca olduğu için bazı türkçe kelimeleri söyleyemiyorum..yada yıllarca lazca konuştuğum için konuşmada sürekli lazca kelimeler kullanıuyorum ister istemez..

Görkem aslında doğru söylüyorsun.

Ülkemiz tarihi ve kültürü ile çok zengin bir geçmişe sahip.

Senin de vermiş olduğun örnekte olduğu gibi Rize'de vatandaşlarımızın kullandığı lehçe'de bu zenginliğin bir göstergesi.

Elbette insanlar doğup büyüdüğü, ekmeğini yediği, suyunu içtiği yörenin lehçesini konuşur. Konuşmakta hakkıdır. Buna kimsenin diyeceği bir söz olamaz. Karadeniz'de yaşamadım. Lazca konuşanları yakından tanımadım. Sözlerini, kelimelerini yazıp yazmadıklarını da bilemem.

Doğu ve Güneydoğuda ki vatandaşlarımıza gelince;

Hatırladığım birşey var. Biliyorum. 1983'lere kadar Kürtçe konuşmak yadırganıyordu. Yöre halkı farklı şehirlere gittiklerinde kendi dillerini kullanmıyorlar Türkçe konuşuyorlardı. Şimdi rahatlıkla konuşabiliyorlar. Buna zaten hiç kimsenin sesini çıkarttığı yok.

Kürtçe'de bildiğim kadarıyla kendi arasında değişik konuşma lehçelerine ayrılıyor. Zazaca, kırmanço, vesaire gibi. Fakat Kürtçenin de özüne baktığımız da kelimelerin çoğunluğu Türkçe, bununla birlikte Arapça ve diğer dillerden almış olduğu kelimeler var.

Dil bilimci özelliğim yok. Ayrıntılı bir bilgiye de sahip değilim.

"Ya Türkçe konuş ya da sus" cümlesine, ırlçı bir söylem gibi bakılabilir.

Benim konu da ki amacım kesinlikle ırkçılık değil.

Ama senin de belirttiğin gibi yanlış anlaşılmalar olabilir elbette.

Bölüm "Türkçe ve Türkçe kullanımı" Dolayısıyla, Türkçe konuşma ve Türkçe yazmanın önemine binaen aktarılmış bir konudur.

Son cümlenizde sizinde belirttiğiniz gibi "susun" demek değil amacımız.

Ben sadece Türkçe konuşurken yapılan hatalara dikkat çekmek istedim.

Genel olarak bu ülkede Türkçe anadilim ise Anadilimize değer vermenin önemini belirtmeye çalıştık.

Kürt olana neden Kürtçe konuşuyorsunuz ya da laz olana neden lazca konuşuyorsunuz susun dediğimiz yok.

Rencide ettiysek özür dilerim. Saygıyla...

Eski 21-12-2009, 16:16   #6
Exnuc
Forum Ustası

Exnuc's Avatar

Üye numarası: #67345
Yer: ESENLER
Karma etkisi: 16107 Exnuc seviye: 2000Exnuc seviye: 2000Exnuc seviye: 2000Exnuc seviye: 2000Exnuc seviye: 2000Exnuc seviye: 2000Exnuc seviye: 2000Exnuc seviye: 2000Exnuc seviye: 2000Exnuc seviye: 2000Exnuc seviye: 2000

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi gorkem Mesajı Göster

Yahu ne alakası var. Sen ne kadar sığ bir adamsın cidden ya.

Orada vurgulanan şey Türkçeyse dilin ve sen bunu benimsemişsen onu uygun bir şekilde kullan ve kurallarına uy. Lazı, mazı, kürdü, pürdü istisnaya giriyor. Onlara denmiyor sus diye..
Exnuc Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 22-12-2009, 18:35   #7
mertblkn
Daimi Üye

mertblkn's Avatar

Üye numarası: #363674
Yer: On Earth
Karma etkisi: 1393 mertblkn seviye: 2000mertblkn seviye: 2000mertblkn seviye: 2000mertblkn seviye: 2000mertblkn seviye: 2000mertblkn seviye: 2000mertblkn seviye: 2000mertblkn seviye: 2000mertblkn seviye: 2000mertblkn seviye: 2000mertblkn seviye: 2000

ayrıca bence zafer arkadaşımızın değinmek istediği konu
dilimizin zenginliğinden gelen lehçeler değil
yeni moda sanılan bir dil kullanıyor artık milletimiz çok güzel benzetmiş kim yazmışsa türkilizce oldu neredeyse dilimiz
bakıyorum yaşadığım yerde etrafıma bakkal isimlerinden tutun avm isimlerine kadar herşeyi ingilizceye hatta ingilizceyle türkçenin karışımı birşey yapıyoruz.
yeni gelen jenerasyonlarda bunları benimseyip öyle konuşuyor kuzenlerim var daha 12-13 yaşlarında msn deki konuşmalarını okurken üzülüyorum türkçeyle uzaktan yakından alakası olmayan bir dil.
bu moda haline getirilen yapıyı bozmaya çalışmalıyız güzel türkçemizi korumalıyız diye düşünüyorum
ben okuduklarımı yanlış anladıysam affola
eline emeğine sağlık
mertblkn Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 22-12-2009, 21:12   #8
w_q_x_91
Forum Kalfası

w_q_x_91's Avatar

Üye numarası: #134973
Yer: balıkesir
Karma etkisi: 5065 w_q_x_91 seviye: 2000w_q_x_91 seviye: 2000w_q_x_91 seviye: 2000w_q_x_91 seviye: 2000w_q_x_91 seviye: 2000w_q_x_91 seviye: 2000w_q_x_91 seviye: 2000w_q_x_91 seviye: 2000w_q_x_91 seviye: 2000w_q_x_91 seviye: 2000w_q_x_91 seviye: 2000

tamam yazarken biraz kısaltıyoruz ama konusurken yapmamaya calısıyorum bu arada kızlar bu konuda biraz abartıyorlar harbiden türkceyi katledenleri var gerçekten

snı coq snı cooooqq svooomm!!İİ

aynen msnden alıntıdır direkt olarak sildim kendisini
w_q_x_91 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Üye Olmadan Yorum Yazmak İçin Tıklayın!
Konudaki toplam yorum: 7, okunma sayısı: 495.

Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama

Gönderme Kuralları