Bilgisayar Bozma Teknikleri!!!Bilgisayarınızı, direkt güneş ışığı alabilecek bir yerde kullanın. Yakınlarda kalorifer veya benzeri bir ısıtma cihazı da bulunursa iyi olur. Ortamın nemli olması, olaya ayrı bir anlam katacaktır. :)) Bilgisayarınız kilitlendiği
Konu EnVeR tarafından açılmış, 921 kişi tarafından görüntülenip, 16 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Bilgisayar Bozma Teknikleri!!! konusundaki toplam yorum: 16, okunma sayısı: 921. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #6799
Karma etkisi: 13392
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1338005
|
Bilgisayarınızı, direkt güneş ışığı alabilecek bir yerde kullanın. Yakınlarda kalorifer veya benzeri bir ısıtma cihazı da bulunursa iyi olur. Ortamın nemli olması, olaya ayrı bir anlam katacaktır.
) Bilgisayarınız kilitlendiği zaman, ''reset'' tuşuyla filan uğraşmayın. Power tuşuyla kapatın ve birkaç saniye bile geçmeden hemen açın. Elektrikler kesildiğinde, bilgisayarınızı kapatmayın. Elektrik geldiğinde yaşanacak ani voltaj değişiminin, monitörünüzde oluşturacağı görüntü ile sabit diskinizden gelecek garip seslerin senfonik uyumu size ilginç bile gelebilir. Bilgisayar masanızı sabitlemeyin. Böylece her tuşa bastığınızda sallanan bilgisayar, size ''interaktif'' bir his verecektir. Bilgisayarınızın kasasını, havalandırma delikleri kapanacak şekilde bir duvara yaslayın. Böylece işlemcinizin soğuması için gereken hava dolaşımını ve ısı kaybını önleyebilir, bilgisayarınızla ''sıcak'' ilişkiler kurabilirsiniz. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=24300 Bilgisayar monitörünüzde sabit bir görüntüyü saatlerce tutun. Böylece, monitörünüzün fosfor tabakasında oluşacak zedelenme sonucu, monitorünüz kapalı iken bile o görüntünün siluetini görebilirsiniz. Bilgisayarınızın fişini topraksız bir prize takın. Aynı prizden diğer elektronik cihazların da güç sağlaması, bilgisayarınıza giden akımda hoş değişiklikler yapacaktır. Küçük kardesinizin veya çocuğunuzun bilgisayarınızın disket sürücüsüne bozuk para ve benzeri şeyleri sokmasına aldırmayın. Bilgisayarınızın içinde birikecek bozuk paralar, ona tasarruf alışkanlığı, bilgisayar tamircinize de para kazandıracaktır. Eğer modem kartı, ses kartı ve benzeri kartları çok sık takip çıkartıyorsanız, her seferinde bilgisayarınızın kasasındaki o vidaları açmak büyük dert haline gelebilir. Hele bir de yildiz tornavidaniz yoksa, bu iş bir eziyet halini alabilir. Bu kadar uğrasacağınıza, birakın bilgisayarınızın kasası sürekli açık kalsın. Annenize de söyleyin, sehpanın tozunu alırken bilgisayarınızın devrelerine de bir el atsın. ![]() Tüm bunlari yaptığınız halde, bilgisayarınız hala çalışmakta ısrar ediyorsa, en etkili ve son çare olarak kaldiırıp pencereden atabilirsiniz. ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #8391 Yer: SaMSuN
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1026
|
iyide bunlar bizim ne işimize yarayacak emeğe saygı paylaştığın için sağol
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1338005
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #9764
Karma etkisi: 74714
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 7465394
|
lafı iyi sokmussun ha hacı
guzel ![]() |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Banned
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2005
Üye numarası: #32223 Yer: KADİKOY
![]() Karma: 9
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Forum Ustası
|
Alıntı:
ben bisey demedim ki sadece burası geyik bolumu dedim bu yazıda benim hosuma gitti ve geyik olsun diye yazdım... |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jun 2005
Üye numarası: #25170
![]() Karma: 10
|
arkadaş hakkaten geyik yapmış bozuk para sokun lem kumbaramı bu bozuk para sokuyum . aynı görüntüyü bilgisayarda uzun süre tutarsam fosfor tabakasında olan zedelenmede cok
ilginc . ozon tabakası gibi |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Forum Kalfası
Üye numarası: #5933 Yer: li
Karma etkisi: 7003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 699373
|
Beyler Babasınnınn Parası çok olan varsa içinizde bunları uygulayabilirsiniz!!!!
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #10073
Karma etkisi: 40
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3257
|
aksini dusunurseniz ne olduunu anlarsınız
![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #5925
![]() Karma: 8
|
iii güzel hoş ve .....?
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2005
Üye numarası: #28607 Yer: Nirvana
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 245542
|
Yaw hep geyik hep geyik.Ben ciddi zannetmiştim
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Forum Ustası
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2005
Üye numarası: #10972 Yer: Afrika'da kanat çırpan bir kelebeğin, Güney Amerika'da yaptığı kasırgayı istiyorum,KAOS istiyorum...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 310994
|
abi ister inanın ister inanmayın bi arkadaşın küçük çocuğu vardı kasaya olan bozuk parayı sokmuş...bu olan bişey ve küçük çocuklar bunu yapmaktan zevk alıyo vallahi başıma geldi gözün önünde bi sürü para çıkardık kasadan..
![]() |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Forum Kalfası
Üye numarası: #4026 Yer: file:/home/Master
Karma etkisi: 102
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 9409
|
Dostum eline sağlık güzel olmuş.
"Bilgisayarınızın kasasını, havalandırma delikleri kapanacak şekilde bir duvara yaslayın. Böylece işlemcinizin soğuması için gereken hava dolaşımını ve ısı kaybını önleyebilir, bilgisayarınızla ''sıcak'' ilişkiler kurabilirsiniz." Benim bilgisayar bi ara böyle bi durumdaydı, gerçekten sıcak ilişkilerimiz vardı bilgisayarla ![]() |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jul 2005
Üye numarası: #28021
![]() Karma: 10