bilgisayara sızmaArkadaşlar öncelikle başlığı yanlış yere açmış olabilirim yöneticilerden özür diliyorum Elimde bir arkadaşın ip numarası,bilgisayar yönetici adı ve parolası var.Bu arkadaşın biglisayarına sızmak ekrandan ona bir not bırakmak istiyorum.Bu konuda
Konu bombaci88 tarafından açılmış, 500 kişi tarafından görüntülenip, 2 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
bilgisayara sızma konusundaki toplam yorum: 2, okunma sayısı: 500. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2009
Üye numarası: #400778 Yer: Denizli
Karma etkisi: 394
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 39154
|
Arkadaşlar öncelikle başlığı yanlış yere açmış olabilirim yöneticilerden özür diliyorum
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=457027 Elimde bir arkadaşın ip numarası,bilgisayar yönetici adı ve parolası var.Bu arkadaşın biglisayarına sızmak ekrandan ona bir not bırakmak istiyorum.Bu konuda hiç bir bilgim yok.Bana bu konuda yardımcı olabilecek bir arkadaş var mıdır?Başlıktan veya özel mesaj yoluyla yardım bekliorum.(isteyen olursa niçin böyle bir davranış sergilediğimi özelden anlatabilirim) |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2004
Üye numarası: #975 Yer: Melbourne
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 8202997
|
İp adresinden port taraması yapın eğer açık trojan portlarından birisini bulursanız bağlana bilirsiniz birde paylaşımlara bakın dosya paylaşımı mevcut mu ? dosya paylaşımı mevcut ise sisteme girmeniz daha kolay olur hiç olmadı trojan yada türevi birşey yedirip bunlar ile uğraşmadan'da bilgisayarına bağlana bilirsiniz
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2009
Üye numarası: #400778 Yer: Denizli
Karma etkisi: 394
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 39154
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| IP den bilgisayara sızma | eXpL0s1v3 | Yardım | 13 | 21-07-2010 12:06 |
| Windows ve Linux u Aynı Bilgisayara Kurmak(Resimli) | (-S-A-S-24-) | Linux | 2 | 14-11-2009 11:52 |
| bilgisayara sızma yöntemi | osko0124@hotmail.com | Vulnerabilities - Güvenlik Açıkları | 17 | 12-12-2008 19:35 |
| TeamViewer 3.6.4253 + Full version + Son Sürüm {Kolayca Karşı Bilgisayara Bağlan} | Turquoisé ~ | Çöp Kutusu | 1 | 21-08-2008 09:50 |
| Bilgisayara Sızma Yolları | Maxs | Web Hacking ve Güvenlik | 24 | 06-01-2007 03:06 |
|
|