Bilgisayarda dil değiştirme???Arkadaşlar almanyadan gelen bi laptobumuz varda dili almanca.O nu nasıl türkçe yada ingilizceye cevirebiliriz. Yardımcı olursanız sevınırım.
Konu ≈ЌφЯHảΠ≈ tarafından açılmış, 20837 kişi tarafından görüntülenip, 12 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Bilgisayarda dil değiştirme??? konusundaki toplam yorum: 12, okunma sayısı: 20837. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2006
Üye numarası: #79550
Karma etkisi: 697
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 69124
|
Arkadaşlar almanyadan gelen bi laptobumuz varda dili almanca.O nu nasıl türkçe yada ingilizceye cevirebiliriz. Yardımcı olursanız sevınırım.
Düzenleyen ReQuiemForAsaW : 21-07-2008 at 14:32. Sebep: işletim sistemleri yardım bölümüne taşındı...saygılar |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2005
Üye numarası: #33956 Yer: Sarıyer
Karma etkisi: 71555
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 7152784
|
Banada geldi senin dediğin şeyleri bende çok aradım ama bulamadım bende format atıp Türkçe xp kurdum..
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Buradaydı
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2005
Üye numarası: #14945 Yer: 010011010110010111100111 011010000111010101101100
Karma etkisi: 2421
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 240950
|
Forumda verilmiş olması lazımdı bulamadım ama eklerim braz sonra
Edit: ![]() İngilizce kurulmuş bir işletim sisteminiz var ve bunu Türkçe’ye çevirmeye ihtiyacınız oldu. İşte yazdığımız bu makalede Windows Dilini Formatsız Değiştirebileceksiniz… Birkaç tıklamayla İngilizce kurulmuş Xp’nizi Türkçe yapabilirsiniz. Üstelik bilgisayarınıza format atmanıza gerek yok. Makinanızda kurulu olan İngilizce Windows Xp’ yi formatlamadan Türkçe yapabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken altta verilen linkte bununan programı indirip kurulumu bir kaç adımda tamamlamanız olacaktır. Burda ilk başta hatırlatmakta fayda var. Bu işlem için Windows Xp SP2 yüklü olmalıdır. Üstteki linki indirdikten sonra “rar” uzantılı dosyayı bir klasöre çıkararak işe başlayalım. “MUISETUP.EXE” dosyasını çalıştırın. İlk ekranda “Accept The Lic ense Agremeent” kutucuğunu doldurup “Continue” diyoruz. ![]() Continue dedikten sonra açılan “Install languages for menus and dialogs” penceresinde ikinci dil seçeneği olarak gördüğünüz “Turkish” kutusu işaretlenerek, altta bulunan uzun açılır pencereden “Turkish” seçimini yapın. Ardında da “Ok” diyerek kuruluma başlayalım. Kurulum bittikten sonra alttaki ekran görüntüsüyle işlem tamamlandı “Multilingual File Installation was completed successfully“ mesajını alıp sizden bilgisayarınızı ”Restart” yapmanızı isteyecek. Bilgisayarınız açıldıktan sonra hala İngilizce olduğu göreceksiniz. Bu kolay kurulumun hemen ardından bilgisayar dilini nereden değiştireceğinizi sıra geldi. Start, Settings, Control Panel‘e girin. Regional and Language Options ‘a girdiğinizde açılan pencereden üstte bulunan “Languages” segmesine geçiyoruz. Burada kurulum yapmadan önce bulunmayan “Language used in menus and dialogs” isminde en altta bir pencerenin ekrana eklenmiş olduğunu göreceksiniz. ![]() Pencereden “Turkish” seçeneği seçilip “Ok” dediğinizde ayarların ![]() Bilgisayarınız açıldıktan sonra hala İngilizce olduğu göreceksiniz. Bu kolay kurulumun hemen ardından bilgisayar dilini nereden değiştireceğinizi sıra geldi. Start, Settings, Control Panel‘e girin. Regional and Language Options ‘a girdiğinizde açılan pencereden üstte bulunan “Languages” segmesine geçiyoruz. Burada kurulum yapmadan önce bulunmayan “Language used in menus and dialogs” isminde en altta bir pencerenin ekrana eklenmiş olduğunu göreceksiniz. ![]() Pencereden “Turkish” seçeneği seçilip “Ok” dediğinizde ayarların Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=181513 ![]() Pencereden “Turkish” seçeneği seçilip “Ok” dediğinizde ayarların algılanması için sizden birkez “Logoff” (Oturumu Kapat) işlemi yapmanız istenecek. Oturumu tekrar açtığınızda İngilizce kurulmuş Windows Xp’nizin Türkçe’ye döndüğünü göreceksiniz. Üstelik duvar kağıdı değiştirir gibi bu işlemi birkaç tıklamayla yapacaksınız. Deneyin ve görün. Download http://rapidshare.com/files/48375271...age_Xp_Sp2.rar Düzenleyen hackers_kral : 24-12-2007 at 11:28. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Dec 2006
Üye numarası: #102349
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() Karma: 208
|
sitede aratırsan bulursun ufak bir program vardı okumuştum sanırım bu sitedeydi evdeki pc me indirmiştim diye hatırlıyorum eger indirdiysem akşam upload ederim bulamazsan....
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2005
Üye numarası: #33956 Yer: Sarıyer
Karma etkisi: 71555
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 7152784
|
Arkadaşlar dili almanca ingilizce değil??????????????
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Buradaydı
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2005
Üye numarası: #14945 Yer: 010011010110010111100111 011010000111010101101100
Karma etkisi: 2421
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 240950
|
iyide bu mevcut dil dosyalarını çeviriyor bildiğim kadarı ile yani tr dil paketi gibi . Sonucta ingilizcede olsa fransıca da olsa dil dosyaları hepsinde aynı yerde değilmi?
Bi deneyin yine ingilizcede kullanmıştım almancada kullanmadım yada entemizi tr xp kurun Düzenleyen hackers_kral : 24-12-2007 at 12:16. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2006
Üye numarası: #99578 Yer: İstanbul
Karma etkisi: 2848
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 283847
|
Arkadaşım verdigin bilgi için teşekkürler...Fakat denemekte her zaman fayda var denemeni tavsiye ederim....Fakat en iyi yöntem elvis arkadaşın yöntemi bunu yapmanı tavsiye ederim en azından....Saygılar....
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2006
Üye numarası: #79550
Karma etkisi: 697
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 69124
|
arkadaslar sagolun yardimlariniiz icin ama bizim bil SP1 hacker kralin verdigi sp2 icin baska yardim edebileceginiy bi yol var mi?
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2007
Üye numarası: #102927
Karma etkisi: 43
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3728
|
Multilingual Programını öneririrm sana
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jul 2008
Üye numarası: #243712
![]() Karma: 10
|
saol adamım tşk ederim!!
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2004
Üye numarası: #422
Karma etkisi: 655
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 64600
|
çeviri yaptığınızda genelde sorun oluşuyo en iyisi yeni işletim sistemi kur
![]() |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Apr 2009
Üye numarası: #325359
![]() Karma: 10
|
ya beyler link bozuk yeni link ver bilirmisin bende ingizilce türkçeye ceviremiyorum yardım pls!
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Misafir Üye
Üye numarası: #
benim bilgisayarım almanyadan geldi ama almanca nasıl yapıcam bilmiyorumm yardım cı olusanız sevinirimm
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|