bilgisayarda geçmişte girilen şifrelerarkadaşlar yardıma ihtiyacım var. bilgisayarımda geçmişte girilen şifreleri bulmam lazım. biraz araştırdım C:\Users\kullanıcıadı\AppData\Local\Microsoft bölümüne girldiğinde bulabileceğim yazıyordu. girdim daha önce bilgisarımdan girilmiş tüm msn adresleri yazıyor burada ama klasörlerde çok
Konu oktyn tarafından açılmış, 1007 kişi tarafından görüntülenip, 7 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
bilgisayarda geçmişte girilen şifreler konusundaki toplam yorum: 7, okunma sayısı: 1007. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Nov 2011
Üye numarası: #568438
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
arkadaşlar yardıma ihtiyacım var. bilgisayarımda geçmişte girilen şifreleri bulmam lazım. biraz araştırdım C:\Users\kullanıcıadı\AppData\Local\Microsoft bölümüne girldiğinde bulabileceğim yazıyordu. girdim daha önce bilgisarımdan girilmiş tüm msn adresleri yazıyor burada ama klasörlerde çok uzun karakterler var. bunlar şifrelerin kodlanmış olarak kaydedilmesi olabilirmi? eğer öylşe ise bunları nasıl çözeceğim.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2009
Üye numarası: #336256 Yer: Gök Kubbe İçinde
Karma etkisi: 129544
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 12952933
|
Mozila da :
Araçlar/seçenekler/güvenlik sekmesinde kayıtlı parolaraı görebilirsin.. |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2011
Üye numarası: #528356
Karma etkisi: 1048
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 104629
|
Alıntı:
Pc de msn adresleri kayıt altına alınıyor dediği klasörde ve oradaki kodlar şifreyide içeriyor mu diye soruyor, cevaba gelince benimde bir zamanlar merak ettiğim bir durumdu lakin şifrenin kodlanacağını sanmıyorum. |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Çırak
|
mozilla değil msn şifrelerini öğrenmek istiyorum
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Çırak
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2011
Üye numarası: #528356
Karma etkisi: 1048
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 104629
|
msn şifreleri pc de bir yerde elbet vardır ama nerede olacağı konusunda hiç bir fikrim yok.
Şöyle düşün Messenger da parolamı hatırla seçeneğini işaretlediğimiz zaman parolamızı unutsak bile orada şifre her zaman kalır yani doğal olarak o şifre pc de bir yerdedir. Bunu çözmek istiyorsan bir tane mail parola anımsa yapıp giriş yap sonrasında o şifrenin pc de nerede kayıt altına alındığını araştır elbet bir yerde bulacaksın olmaması imkansız. |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Çırak
|
Alıntı:
yalnız parolamı anımsa seceneği işaretli olmadan girilmiş bi msn şifresi arıyorum. sanırım bunun bi yolu yok. bahsettiğim klasörde girilen msn adresi girilen tarihle birlikte görünüyor. ama şifreyi bulamadım. bu mümkün mü diye öğrenmek istemiştim |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Feb 2006
Üye numarası: #52383
Karma etkisi: 7
|
sizin sorduğunuz şifreler ram üzerinde saklanır.eğer bilgisayarı kapatmadan ram'in imajını alırsan (şayet ram imaj almasını biliyorsan) orada birçok şifre ve kullanıcı adı bulabilirsin
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Arkadaşlar Pc den girilen şfireleri programsız bulma | eftall | MSN, ICQ, IM Güvenliği | 26 | 08-02-2012 18:14 |
| İşletim Sistemi kurup başka bilgisayarda çalıştırmak. | Furkan PARLAK | Yardım | 6 | 10-05-2010 14:28 |
| Türkiye'de en çok girilen 15 sunucu şirket | biberius | Genel | 0 | 27-05-2009 18:46 |
|
|