Bilgisayarınızı Mouse İle Açın!İnternette dolaşırken birşeye rastladım ve sizlerlede paylaşmak istedim zaten ben mouse ile bilgisayarımı açıyorum.Ve ayarlaması çok kolay işte böyle ayarlanıyor: ------------------------- Bilgisayarı çalıştırmak için kullanılan en yaygın yöntem power düğmesine
Konu Brutal tarafından açılmış, 794 kişi tarafından görüntülenip, 15 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Bilgisayarınızı Mouse İle Açın! konusundaki toplam yorum: 15, okunma sayısı: 794. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2005
Üye numarası: #41620 Yer: in kulağı var
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 82
|
İnternette dolaşırken birşeye rastladım ve sizlerlede paylaşmak istedim zaten ben mouse ile bilgisayarımı açıyorum.Ve ayarlaması çok kolay işte böyle ayarlanıyor:
------------------------- Bilgisayarı çalıştırmak için kullanılan en yaygın yöntem power düğmesine basmaktır. Ancak bu olay size zor geliyor ya da bilgisayarınızı çalıştırmak için farklı yöntemler arıyorsanız işte size bir kaç yöntem... Bu yöntemlerle bilgisayarınızı Mouse sağ tuşu ya da klavyeden girilen bir parola ile çalıştırmanız mümkün. Bütün bu ayarlar için önce BIOS 'a girmemiz gerekecektir. Bunun için bilgisayarınız açılırken DELETE tuşuna basmanız yeterli olacaktır. BIOS da 'INTEGRATED PERIPHERALS' bölümüne girin ve 'Power On Function' ayarını bulun. Burada genel olarak 'Button Only' seçeneği seçilidir. Bu kısmı 'Mouse Right' yapmanız halinde artık bilgisayarınız Mouse sağ tıklamasıyla açılacaktır.Bir diğer alternatif ise bu bölümü 'Password' olarak ayarlarsanız 'KB Power On Password" kısmında belirttiğiniz herhangi beş karakterlik bir parola ile makinenizi açabilirsiniz. beğenirseniz karma ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Elit Üye
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2006
Üye numarası: #47520 Yer: denizde
Karma etkisi: 61554
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 6152345
|
Yok Ya Valla GÜzel Ya İyİ OlmuŞ Evet
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2005
Üye numarası: #2060 Yer: ZonguLdak
Karma etkisi: 17
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 867
|
Bunu biliyodum.Ama her bios da aynı olmuyo galba ya.Yani hatrladığım kadaryla.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2006
Üye numarası: #47825 Yer: ayyildiz golgesi
Karma etkisi: 8
![]() ![]() Karma: 103
|
evet arkadaşım her biosta olmaz bu... ayrıca sadece mouse la deil klavye yada pci slotuylada açılabiliyo
saol paylaşım için |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2006
Üye numarası: #48909 Yer: sysprep.exe
Karma etkisi: 55
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 4812
|
evet paylaşım için saol. fakat bilgisayara her dokunulduğunda aşılıyor ben gıcık olmuştum annem temizlerken (hergün temizler) açılıyordu ve ben işten gelene kadar da açık kalıyordu
![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2005
Üye numarası: #37545 Yer: im seni..
Karma etkisi: 7
![]() Karma: 53
|
bu konu donanım bölümünde aylar önce verilmişti ve sadece mousela değil istediğiniz komutla açabilirsiniz pcnizi
![]() hatta konu başlığıda pcnizi power tuşundan açmakdan sıkıldınızmı? gibi bişeydi.. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Elit Üye
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 6152345
|
Deneyne Varmi AradaŞlar BaŞka
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #9318 Yer: izmir
Karma etkisi: 9
![]() ![]() Karma: 170
|
bir çok yeni board un bios unda power on keyboard ve power on mouse vardır zaten yeni bişey deilki bu
![]() |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Banned
Üye numarası: #41620 Yer: in kulağı var
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 82
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Daimi Üye
Üye numarası: #40758
Karma etkisi: 7
![]() Karma: 22
|
valla eğer oluyorsa çok iyi pratik bir şey olur tşk
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Elit Üye
|
deneyen yok sanırım daha
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Daimi Üye
|
ben mouse ile açmayı kullanıyorum ama kullanışlı değil unutuyorsun mouse a basınca bilgisayarın acıldığını hala gidip power dan acıyorsun hehe 1 senedir aktif mouse la acma bende 5 kere açmışımdır .. Board Giga-byte IG1000 PRO
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Elit Üye
|
öle zorlart bizi o zaman bu ya
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2006
Üye numarası: #52108
Karma etkisi: 8
![]() ![]() Karma: 142
|
aslında bununla da kalmıyo. Aynı ayar yerinde telefonla bilgisayarı açmak da mümkün. Bunu bilgisayara bağlı olan bir dial up modem i arayarak da yapabiliyoruz. Hatta az show yapmadım bu sayede.
"he kanka sen git bizim eve ben bilgisayarı açııyom buradan. Kaçtı la bizim evin tel numarası" falan die ![]() |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Daimi Üye
|
wake up phone da komik bişidir arkadaşlar eskiden teknik servis olarak çalışırken bir yıgın şikayet gelirdi bilgisayarım durduk yere açılıyor diye gidip bi bakardım biosta wake up phone : enable
))) |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|