Bilgisayarınızı Mouse İle Açın!

İnternette dolaşırken birşeye rastladım ve sizlerlede paylaşmak istedim zaten ben mouse ile bilgisayarımı açıyorum.Ve ayarlaması çok kolay işte böyle ayarlanıyor: ------------------------- Bilgisayarı çalıştırmak için kullanılan en yaygın yöntem power düğmesine Konu Brutal tarafından açılmış, 794 kişi tarafından görüntülenip, 15 yanıt almış.

Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!

Karşı sistemi kendi makineniniz gibi kullandıran uzaktan yönetim programı.
  • Canlı ekran izleme,vnc ve mouse kontrolü
  • Antiviruslerce %100 tanınmaz, güncelleme garantili
  • Ortam sesi dinleme
  • Webcam izleme
  • Online/offline keylogger
  • Kopyala/Yapıştır, Clipboard Yöneticisi (Canlı)
  • Warlogger desteği
  • Çalıştırma,upload,download,yeniden adlandırma,silme,gizli çalıştırma,thumbnail görüntüleme(indirmeden dosya görme)
  • Registry yöneticisi (tam özellikli)
  • Msn şifrelerini ve geçmişteki tüm adresleri çıkartma
  • Firefox şifrelerini çözme
  • Görev yöneticisi, görev sonlandırma
  • Çalışan programları listeleme
  • Bağlı sistemlerin yaptığı işlemleri tek listede görme!
  • Binder / dosya birleştirici
  • Virus tipinde resource kullanmadan bindleme özelliği
  • Mp3,resim,jpeg,vs her türlü dosya ile birleşip,exploitler ile link üzerinden,htmlden yayılır
  • Keyloggerda dll kullanmadan system hooklarıyla loglama ve tabii dll kullanmadan kimse yapamıyorken %100 sisteme zarar vermeden stabil bütün dünya dillerinde loglama.
  • Internet Explorer 9 şifre çözme
  • Chrome Şifreleri (bütün sürümler)
  • Firefox Şifreleri (bütün sürümler)
  • Internet Exporer Şifreleri (bütün sürümler)
  • Safari Şifreleri (bütün sürümler)
  • Reklam Bot ile site reklamı, dosya yükletme, bulaştırma,vs. MSN,Yahoo Messenger,ICQ ve AIM sistemlerinin hepsini tanır. Reklam bot aynı anda birden fazla sisteme komut verebilir.
  • Browserda geçmiş verileri, form girdilerini kayıt edip trojandan erişme
  • Klavye Kilitleme
  • Mouse Kilitleme
  • Masaüstü Gizleme
  • Sistemlere takılı flash/usb disk varsa bulaştırma Birden fazla sisteme aynı anda autorun oluşturabilir.
  • Uzaktan exe yükletme Aynı anda birden fazla sisteme exeleri tek komutla yükletebilir.
  • Fake sistem kilitleme. Tek tıklama ile karşı sistemi restart/yeniden başlat moduna geçmiş gösterip kilitleme. Kullanıcı fişten çekmediği sürece siz istemedikçe bilgisayarı kapatamaz, yeniden başlatamaz.
  • Karşı sistemin yeniden başlatılma talebinde masaustu ve bütün ekranı kapanıyor gibi gösterip kapanış sesini çalara kullanıcıyı bekletme. Kullanıcı sistemi kapatmak istediğinde siz izin vermezseniz windows kapanmaya çalışıyor gibi görünür ancak yonetim panelinden her türlü işlem yapılır.
  • Sistem servislerini yönetme
  • Outlook şifreleri çözme. (bütün outlook versiyonları outlook expressler dahil)
  • Otomatik güncelleme özelliği ile yakalanma durumunda kısa sürede otomatik güncelleme alma
Sadece 690 TL! Satın almak için iletişim formunu kullanabilirsiniz.

Ayrıca, iki farklı üst sürümü var:
Özel Trojan 990 TL: İstediğiniz isimle çalışıp, istediğiniz yere kopyalanır ve başlangıçta, msconfig'de, registry'de görünmez.
ÖZEL TROJAN 1490 TL: Görev yöneticisinde ve sistemin hiç bir yerinde görünmez.

Sürümler: 1200 TL: - Kimsenin bulamayacağı şekilde çalışır!> m3hm3t. 1750 TL: %100 gizlidir, RAM'de çalışır ve bentrojanim.exe olarak çalışsa dahi hiç bir yerde görünmez.

Wardom.Com.TR bir bilgisayar güvenliği sitesidir; hack konuları bilgisayar güvenliğinin ve bilgisinin uç noktaları olduğundan dolayı, kullanıcıları bu konularda bilgilendirmek ve güvenliklerini arttırmak için yazılmaktadır.

Geri Dön   Wardom.Com.TR > Bilgisayar > İşletim Sistemleri
Üye Ol Sözlük Üye Listesi Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

Konu Başlıkları: acin bilgisayarinizi mouse
Üye Olmadan Yorum Yazmak İçin Tıklayın!
Bilgisayarınızı Mouse İle Açın! konusundaki toplam yorum: 15, okunma sayısı: 794.

Eski 28-03-2006, 14:04   #1
Brutal
Banned

Brutal's Avatar

Üye numarası: #41620
Yer: in kulağı var
Karma etkisi: 0 Brutal seviye: 50
Bilgisayarınızı Mouse İle Açın!

İnternette dolaşırken birşeye rastladım ve sizlerlede paylaşmak istedim zaten ben mouse ile bilgisayarımı açıyorum.Ve ayarlaması çok kolay işte böyle ayarlanıyor:

-------------------------
Bilgisayarı çalıştırmak için kullanılan en yaygın yöntem power düğmesine basmaktır. Ancak bu olay size zor geliyor ya da bilgisayarınızı çalıştırmak için farklı yöntemler arıyorsanız işte size bir kaç yöntem...
Bu yöntemlerle bilgisayarınızı Mouse sağ tuşu ya da klavyeden girilen bir parola ile çalıştırmanız mümkün. Bütün bu ayarlar için önce BIOS 'a girmemiz gerekecektir. Bunun için bilgisayarınız açılırken DELETE tuşuna basmanız yeterli olacaktır. BIOS da 'INTEGRATED PERIPHERALS' bölümüne girin ve 'Power On Function' ayarını bulun. Burada genel olarak 'Button Only' seçeneği seçilidir. Bu kısmı 'Mouse Right' yapmanız halinde artık bilgisayarınız Mouse sağ tıklamasıyla açılacaktır.Bir diğer alternatif ise bu bölümü 'Password' olarak ayarlarsanız 'KB Power On Password" kısmında belirttiğiniz herhangi beş karakterlik bir parola ile makinenizi açabilirsiniz.

beğenirseniz karma
Brutal Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Görüntülediğiniz konu içerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan Wardom Internet Adresimizde 5651 Sayılı Kanunun 8. Maddesine ve T.C.Knın 125. Maddesine göre yayınlanmakta olup içeriğinden yazarı sorumludur. Bu konu hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için webmaster \@wardom.org adresi ile iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 3 (üç) gün içerisinde Wardom yönetimi olarak tarafımızca gereken işlemler yapılacak ve avukatlarımız size dönüş yapacaktır.
Eski 28-03-2006, 14:05   #2
dockhanger
Elit Üye

dockhanger's Avatar

Üye numarası: #47520
Yer: denizde
Karma etkisi: 61554 dockhanger seviye: 2000dockhanger seviye: 2000dockhanger seviye: 2000dockhanger seviye: 2000dockhanger seviye: 2000dockhanger seviye: 2000dockhanger seviye: 2000dockhanger seviye: 2000dockhanger seviye: 2000dockhanger seviye: 2000dockhanger seviye: 2000
6.Oskar ödülü kazanan üyelerimiz. 
Kullanıcıya Yahoo yolu ile mesaj gönder

Yok Ya Valla GÜzel Ya İyİ OlmuŞ Evet
dockhanger Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 28-03-2006, 23:39   #3
pRooF
Forum Kalfası

pRooF's Avatar

Üye numarası: #2060
Yer: ZonguLdak
Karma etkisi: 17 pRooF seviye: 650pRooF seviye: 650pRooF seviye: 650pRooF seviye: 650pRooF seviye: 650pRooF seviye: 650pRooF seviye: 650
Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder

Bunu biliyodum.Ama her bios da aynı olmuyo galba ya.Yani hatrladığım kadaryla.
pRooF Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 29-03-2006, 03:22   #4
dokkuz
Daimi Üye

dokkuz's Avatar

Üye numarası: #47825
Yer: ayyildiz golgesi
Karma etkisi: 8 dokkuz seviye: 50dokkuz seviye: 50

evet arkadaşım her biosta olmaz bu... ayrıca sadece mouse la deil klavye yada pci slotuylada açılabiliyo saol paylaşım için
dokkuz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 29-03-2006, 04:54   #5
sevimlihacker
Daimi Üye

sevimlihacker's Avatar

Üye numarası: #48909
Yer: sysprep.exe
Karma etkisi: 55 sevimlihacker seviye: 2000sevimlihacker seviye: 2000sevimlihacker seviye: 2000sevimlihacker seviye: 2000sevimlihacker seviye: 2000sevimlihacker seviye: 2000sevimlihacker seviye: 2000sevimlihacker seviye: 2000sevimlihacker seviye: 2000sevimlihacker seviye: 2000sevimlihacker seviye: 2000

evet paylaşım için saol. fakat bilgisayara her dokunulduğunda aşılıyor ben gıcık olmuştum annem temizlerken (hergün temizler) açılıyordu ve ben işten gelene kadar da açık kalıyordu
sevimlihacker Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 29-03-2006, 05:02   #6
rapcoholic
Daimi Üye

rapcoholic's Avatar

Üye numarası: #37545
Yer: im seni..
Karma etkisi: 7 rapcoholic seviye: 50
Kullanıcıya ICQ yolu ile mesaj gönder Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder Kullanıcıya Yahoo yolu ile mesaj gönder Send a message via Skype™ to rapcoholic

bu konu donanım bölümünde aylar önce verilmişti ve sadece mousela değil istediğiniz komutla açabilirsiniz pcnizi

hatta konu başlığıda pcnizi power tuşundan açmakdan sıkıldınızmı? gibi bişeydi..
rapcoholic Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 29-03-2006, 05:18   #7
dockhanger
Elit Üye

dockhanger's Avatar

Karma etkisi: 61554 dockhanger seviye: 2000dockhanger seviye: 2000dockhanger seviye: 2000dockhanger seviye: 2000dockhanger seviye: 2000dockhanger seviye: 2000dockhanger seviye: 2000dockhanger seviye: 2000dockhanger seviye: 2000dockhanger seviye: 2000dockhanger seviye: 2000

Deneyne Varmi AradaŞlar BaŞka

Eski 30-03-2006, 01:31   #8
__AzRaiL__
Daimi Üye

__AzRaiL__'s Avatar

Üye numarası: #9318
Yer: izmir
Karma etkisi: 9 __AzRaiL__ seviye: 150__AzRaiL__ seviye: 150
Kullanıcıya ICQ yolu ile mesaj gönder Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder

bir çok yeni board un bios unda power on keyboard ve power on mouse vardır zaten yeni bişey deilki bu
__AzRaiL__ Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 30-03-2006, 13:14   #9
Brutal
Banned

Brutal's Avatar

Üye numarası: #41620
Yer: in kulağı var
Karma etkisi: 0 Brutal seviye: 50

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi dokkuz
evet arkadaşım her biosta olmaz bu... ayrıca sadece mouse la deil klavye yada pci slotuylada açılabiliyo saol paylaşım için
içerikte dediklelerini wrdim saten..
Brutal Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 30-03-2006, 13:28   #10
bebeto06
Daimi Üye

bebeto06's Avatar

Üye numarası: #40758
Karma etkisi: 7 bebeto06 seviye: 10

valla eğer oluyorsa çok iyi pratik bir şey olur tşk
bebeto06 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 30-03-2006, 13:32   #11
dockhanger
Elit Üye

dockhanger's Avatar

deneyen yok sanırım daha

Eski 30-03-2006, 13:34   #12
__AzRaiL__
Daimi Üye

__AzRaiL__'s Avatar

ben mouse ile açmayı kullanıyorum ama kullanışlı değil unutuyorsun mouse a basınca bilgisayarın acıldığını hala gidip power dan acıyorsun hehe 1 senedir aktif mouse la acma bende 5 kere açmışımdır .. Board Giga-byte IG1000 PRO

Eski 30-03-2006, 13:34   #13
dockhanger
Elit Üye

dockhanger's Avatar

öle zorlart bizi o zaman bu ya

Eski 30-03-2006, 13:44   #14
hcorak
Daimi Üye

hcorak's Avatar

Üye numarası: #52108
Karma etkisi: 8 hcorak seviye: 50hcorak seviye: 50
Kullanıcıya ICQ yolu ile mesaj gönder

aslında bununla da kalmıyo. Aynı ayar yerinde telefonla bilgisayarı açmak da mümkün. Bunu bilgisayara bağlı olan bir dial up modem i arayarak da yapabiliyoruz. Hatta az show yapmadım bu sayede.

"he kanka sen git bizim eve ben bilgisayarı açııyom buradan. Kaçtı la bizim evin tel numarası" falan die
hcorak Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 30-03-2006, 13:45   #15
__AzRaiL__
Daimi Üye

__AzRaiL__'s Avatar

wake up phone da komik bişidir arkadaşlar eskiden teknik servis olarak çalışırken bir yıgın şikayet gelirdi bilgisayarım durduk yere açılıyor diye gidip bi bakardım biosta wake up phone : enable )))

Üye Olmadan Yorum Yazmak İçin Tıklayın!
Konudaki toplam yorum: 15, okunma sayısı: 794.

Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama

Gönderme Kuralları