Bilgisayarlar Arası Kablolu Ağ Kurulumuestergon un kablosuz ağ kurulumu konusunu gördüm, kablolusu varmı diye baktım yok =) kablosuz ağ kurulumunu hiç denemedim fırsatım olmadı ama anladım ;) bunu da genelde öğrenci evlerinde arkadaşlar kurmaya
Konu whimper tarafından açılmış, 3397 kişi tarafından görüntülenip, 1 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Bilgisayarlar Arası Kablolu Ağ Kurulumu konusundaki toplam yorum: 1, okunma sayısı: 3397. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2005
Üye numarası: #3237 Yer: İSTANBUL
Karma etkisi: 3264
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 325575
|
estergon un kablosuz ağ kurulumu konusunu gördüm, kablolusu varmı diye baktım yok =) kablosuz ağ kurulumunu hiç denemedim fırsatım olmadı ama anladım
![]() bunu da genelde öğrenci evlerinde arkadaşlar kurmaya çalışır ama bilmediğinden yapamaz açıklayalım çok basit ![]() Kablosuz Ağ Bağlantısı için estergon un başlığına bakınız : http://www.wardom.org/bilgisayarlar-...u-t169338.html şimdi gelelim konumuza : ben size 2 pc nin nasıl birbirini gördüğünü anlatacagım. diger pc ler için de aynı işlemleri yapacaksınız ![]() ![]() 2 defa ileri dedikten sonra 3 secenek karsınıza cıkar. ağ daki tüm kullanıcılar sonucta sizin modeminizden ethernet yolu ile internete baglanıyor. yani ag modemden dagitiliyor diger secenegini secin ileri diip devam ediorz Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=178425 daha sonra 3 secenek daha cıkar. ilk secenekte hub yolu ile baglantı der. onu seciyoruz.. daha sonraki adımda size isim isticek pc ismi ve tanınacagınız isim yazın. daha sonra da ağ ismi yazar. onu da her pc için aynı girmeniz gerekli!! buna dikkat edin.. ileri dediginizde dosya yazıcı paylaşımı aç diyerek ilerileyin. güvenlik duvarı engeli kaldır vb uyarıo gelebilir kabul edin. ilerleyin kendisi ayarlayacaktır.. buraya kadar olan tüm işlemleri tüm pc lerde yapın. böylece tüm pc leri ağ da tanıtmıs oluruz... Pekala şimdi de asagıdaki resme bakın oradaki sekme yi tıklayın.. 2 defa ileri dedikten sonra orada boş bi cubuk var ona tıklayın altta görüyorsa bağlantıları secin birini, diger sürücü veya pc için de aynı islemi tekrarlamanız gerekir. ![]() yukarıda gozat a tıklayınca gozuken ag baglantıları olacaktır (once diger pc lerde ilk adımı yapın bi tanesine tıklayıpp tamam dedikten sonra bu baglantının ismini sorar .. yazıp devam ettiginizde olay bitmiştir.... Düzenleyen whimper : 07-12-2007 at 03:15. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2006
Üye numarası: #48475
Karma etkisi: 43
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3676