Bios Nedir?Ayarlar vs...İçindekiler Bıos1 Bıos Nedir? Bıos İle Diğer Donanımlar Arasındaki İlişki Bıos Ayarları Standart Cmos Setup Advanced Bıos Features Setup Advanced Chıpset Features Bıos2 Integrated Perıpherals Power Management Setup Pnp/Pcı Confıguratıon
Konu ReQuiemForAsaW tarafından açılmış, 611 kişi tarafından görüntülenip, 3 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Bios Nedir?Ayarlar vs... konusundaki toplam yorum: 3, okunma sayısı: 611. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2005
Üye numarası: #25757 Yer: C:\perl\bin>
Karma etkisi: 22547
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2253264
|
İçindekiler
Bıos1 Bıos Nedir? Bıos İle Diğer Donanımlar Arasındaki İlişki Bıos Ayarları Standart Cmos Setup Advanced Bıos Features Setup Advanced Chıpset Features Bıos2 Integrated Perıpherals Power Management Setup Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=93361 Pnp/Pcı Confıguratıon Pc Health Status/Hardware Monıtor Load Faıl Safe Defaults Load Optımızed Defaults Set Supervısor & User Password Save And Exıt Setup Exıt Whıtout Savıng Bıos Hata Sinyalleri Bıos3 Blos'unuza En İnce Ayar Bellek İçin Ayarlar Agp İçin Ayarlar Pcı İçin Ayarlar Pnp Bıos Farklı Ayarlar İçin V I/0 Ve V I/01 Ayarları Nedir? Bıos4 Bıos Güncelleme (Update) Nedir? Gerekli Midir? Bıos Güncelleme İşlemi İçin Neler Gereklidir? Riskli Midir? Ön Hazırlıklar Bıos Dosya Adresleri Bıos Güncelleme Programları Adım Adım Bios Güncellemesi Bıos5 Bıos Güncelleme İçin İpuçları! Anakartımın Markasını Ve Modelini Nasıl Öğrenirim Bıos Kurtarma Performans-Stabilite İçin Bıos Ayarları Ide Aygıtlarınız Önceden Tanımlayın Sahip Olduğunuz Özelliği Etkin; Sahip Olmadığınızı İptal Edin İşlemci Tampon Bellekleri Açık Olsun Post Ekranı Çabuk Geçsin Açılışı Geciktirmeyin İşlemcinize Performans Dopingi Kullanmadığınız Aygıtları İptal Edin Belleklerinize Maksimum Performans BİOS 6 Pcı Aygıtları İçin Performans Dopingi Sabit Disk İçin Ayarlar Video Rom'unu Belleğe Atmalı Mı? Anakart-İşletim Sistemi İlişkisi Canlı Bıos Güncelleme Vıa Yongasetli Anakartlarda Agp 4x Çözümü Bıos Guncelleme Lınklerı Bıos Update Bıos Kurtarma buradan indirebilirsiniz "Alıntı" Faydalı olması dileklerimle.... saygılar Düzenleyen ReQuiemForAsaW : 05-01-2007 at 01:51. Sebep: link yenilendi |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2006
Üye numarası: #88891 Yer: samsun
Karma etkisi: 9
![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 380