Bir Bomba HikayesiAnkara Anafartalar'da bugün(22 mayıs 2007 saat 18:50)bir bomba patladı.Benim babamın işyeri de bu patlayan bombaya sadece 300 metre uzakta.Babam bugün alışveriş yapıcaktı Ulus halinden.İş arkadaşlarının isteği üzerine alişveriş yapmadan eve
Konu patron_06 tarafından açılmış, 1066 kişi tarafından görüntülenip, 12 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Bir Bomba Hikayesi konusundaki toplam yorum: 12, okunma sayısı: 1066. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2006
Üye numarası: #78744 Yer: im,yanım HAYKO
Karma etkisi: 40
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3481
|
Ankara Anafartalar'da bugün(22 mayıs 2007 saat 18:50)bir bomba patladı.Benim babamın işyeri de bu patlayan bombaya sadece 300 metre uzakta.Babam bugün alışveriş yapıcaktı Ulus halinden.İş arkadaşlarının isteği üzerine alişveriş yapmadan eve yol almış.Evde bu sıralarda haberleri izlerken bir flaş haber sayesinde yüreğim yerinden hopladı.Patlayan bomba bizim evimize gelen otobüsün olduğu duraktı.Allah'ıma yalvarıyordum nolur baba dönsün diye.Dakikalar ilerledikçe ekrana kopan bacaklar ve cesetler geldi.Ne yapacağımı bilemezken annem geldi ve geldiği gibi koltuğa yıkıldı.Ağzından sadece tek kelime çıktı ''Mehmet''.Ben annemi ayıltmaya çalışırken babam çıkageldi.Allahım ne büyüksün sen dedim içimden.Türk filmlerinde olacak kadar tesadüfle babam otobüse binmiş,ulusu geçtikten sonra İsmetpaşa yakınlarındayken poatlama sesini duymuş.Şimdi Allaha hem şükrediyorum hem de ölenlerin yakınlarına derman,yaralılara şifa diliyorum.
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=138714 Babamın değerini anladım... YAPANLARIN ELLERİ KIRILSIN!!! Düzenleyen patron_06 : 22-05-2007 at 19:59. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2006
Üye numarası: #79550
Karma etkisi: 697
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 69124
|
kardeş gercekten gecmıs olsunda kafama bi soru takıldı ama lütfen kırılmaca darılmaca yada tartısmaca yok
babana telefon etmeyi düşünemedin mi_? |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Daimi Üye
|
yoq kardeşim babamın telefonu kullanmaz kendisi
ayrıca ne araması o anda aklımıza bile gelmedi yaw sarhoşa döndüm evde; tüm ev halkı |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2006
Üye numarası: #82725 Yer: paylaşılamayan yalnızlık!!
Karma etkisi: 153
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 14676
|
gerçekten büyük geçmiş olsun kardeşim allah babanı size bağışlamış
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Daimi Üye
|
saolun kardeşlerim. bu haberi reklam olsun die değil ibret olsun die veriyorum yanlış anlamayın zaten elim ayağıma dolaştı telefonlar susmuyo bu ara
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2006
Üye numarası: #50271
Karma etkisi: 10
![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 348
|
gecmıs olsun kardes bende ankaralıyım kım bılır babası annesı abısı kardesı... evıne donmeyenler nasıl hıssedıyordur
![]() !!! |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2005
Üye numarası: #2713 Yer: la havle
Karma etkisi: 532
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 52265
|
allah ölenlere rahmet, yaralılara acil şifalar versin
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2006
Üye numarası: #55471
Karma etkisi: 20514
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2049777
|
Şu Kuzey Irağa girip yıldırım harekatıyla önce Barzani sonra Talabani sonra yakaladığımız tüm PKK lılar ve yardakçılarının canlarının okunmasını o kadar isterdimki , Patron sadece bir korku yaşamış kendisine ve ailesine geçmiş olsun, ya orada ölenler ,ölenlerin eşleri çocukları şimdi ne haldedir . Allah sabır versin.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2006
Üye numarası: #83606
Karma etkisi: 7755
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 774811
|
allah belalarını versin kendi ideolojileri için masum insanlara kıyanların
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2005
Üye numarası: #12643
Karma etkisi: 67
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 5945
|
yarabbim hepimizin aklini sevdiklerini korusun bu gibi durumlarda insan önüne cikanin yakasina yakisip bunlarin hesabini sormak istiyor bizmi cok hassasiz basimizdakilermi cigersiz anlamadim gitti soramadan duramiyorum kendi kendime
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #17494 Yer: İstanbull
Karma etkisi: 585
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 57641
|
Bu ilk değildi,son da olmayacak,bunu yapan herkes olabilir,pkk,abd,israil,ing.,el-kaide vs...bu o kadar önemli değil,önemli olan ülkede kargaşa ve kaos ortamı yaratmak,hazır seçimler de yaklaşırken bundan iyi fırsat olmaz diye düşünüyolardır.
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=138714 İlk başta dediğim gibi Bu ilk değildi,son da olmayacak!... Sana ve diğer vatandaşlarımıza geçmiş olsun,ölenlere rahmet,aile ve yakınlarına başsağlığı dilerim... |
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2005
Üye numarası: #31099 Yer: İzmir
Karma etkisi: 723
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 71508
|
Alıntı:
Bunu yapıcak kimse yok kardeşim emin ol en az senin kadar isterim böyle birşeyi yapmak. |
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Elit Üye
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #16901 Yer: yeniden Ankara
Karma etkisi: 13966
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1395560
|
Hadi bakalım,çok zeki aydın(!)larımız şimdide çıkıp barış ve kardeşlikten dem vursunlar,bir kişi için yollara dökülen ve bir anda kendini bende ermeniyim diye yırtınanlar orada ölenler içinde çıkıp bağırsınlar.
Allah ölenlerin mekanını cennet eylesin,yaralılara acil şifalar versin. Sana ve tüm ankaralılara büyük geçmiş olsun patron_06 |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|