Bir cd yi kopyalayacagım ama telif hakkı mevzusu..Beyler elimde çok önemli bir cd var ama telif hakkı yüzünden kopyalanmıyor.Bunu bir şekilde kopyalamanın yolu yokmu acaba ?
Konu djenez tarafından açılmış, 269 kişi tarafından görüntülenip, 11 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Aug 2009
Üye numarası: #358428
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Beyler elimde çok önemli bir cd var ama telif hakkı yüzünden kopyalanmıyor.Bunu bir şekilde kopyalamanın yolu yokmu acaba ?
Düzenleyen Balamir : 27-01-2012 at 02:04. |
|
|
|
|
#2 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2004
Üye numarası: #975 Yer: Melbourne
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 8202997
|
Birincisi nereye kopyalayacaksınız ? cd yada dvd koyalayacaksanız clone cd yada clone dvd programı ile bunu yapabilirsiniz yok ben bunu harddisk'e kaydedicem diyorsanız cd içeriğindeki formatı dönüştürüp kaydetmeniz lazım
|
|
|
|
|
#3 |
|
Çırak
|
Cd yi çogaltmam lazım çok önemli bir cd varda elimde sanırım üretici firma telif hakları dolayısıyla kopyalamaya izin vermiyor.
Anydvd gibi programlara rastladım işe yarıyormu acaba onlar ? |
|
|
|
|
#4 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 8202997
|
Yukarda hangi programı kullanmanız gerektiğini yazdım diğer programlar için kendiniz indirip deneyeceksiniz
|
|
|
|
|
#5 |
|
Çırak
|
Peki teşekkür ederim , Cd ye bir zarar gelirmi acaba ? Cd nin tanesi 150 euro çünkü.
|
|
|
|
|
#6 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2008
Üye numarası: #216067 Yer: Uzay
Karma etkisi: 150
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 14558
|
bu tür progamlar cd de çiziklere ve hatta kırılmalara neden oluyor.
Hem üretici firmalara e-mail atarak sizin ip adresinizi yolluyor. |
|
|
|
|
#7 |
|
Banned
|
Bir program fiziki olarak bir cd'ye etki edemez program cd'okuyucunun okuduğu dosyaları kopyalar başka hiç bir fiziki olaya girmez nerden çıkarıyorsunuz bunları yok ip adresini gönderiyor yok çiziyor yok kırıyor gibi ?
|
|
|
|
|
#8 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2010
Üye numarası: #484380 Yer: LebiR...
Karma etkisi: 12555
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1255073
|
''hocam mesela cd'yi kopyalamaya çalıştığınızda cd içinde olan ve sizden gizli çalışan bir proğram aktif olup ip adresini firmaya yollar '' gibi düşünülmüş olabilir..
blindwriter die bi proğramda bu işe yarıyor bildiğime göre.. |
|
|
|
|
#9 | |
|
Banned
|
Alıntı:
bunu microsoft bile yapamamışken siz nerden hangi gizli çalışan program görüyorsunuzda ip adresini üreticiye gönderiyor merak ediyorum ? böyle birşey olsa büyük firmalar üreticiler cd ve dvd film satıcıları kullanmazlarmıydı ? bazı cd dvd çekiciler özel sadece kendisinin okuya bileceği cd yada dvd çekebiliyorlar oda sadece çektiği bilgisayarda okuyor bunun farklı çeşitlerini gördüm ama üreticiye ip adresi verip cd parçalayanı hiç görmedim ![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2008
Üye numarası: #187225
Karma etkisi: 10313
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1030541
|
Balamir doğru söylüyor.
Kopyalanmaya karşı önlem alınan CD veya DVD'nin mantığı şudur: İçinde kilit dosya vardır. Balamir'in söylediği program doğrudur. Yalnız burada dikkat etmen gereken bir husus; CD'yi kopyelemez bu programlar adı üstüne Clone'lar. Clone kopyelemenin bir üstüdür. Clone'ladığın bir cdyi Nero vs... gibi bir program ile yine çoğaltamassın. Onuda Clone'laman gerekir. Bunun mantığı şudur; Clone'lanıp çoğaltılan bir veri, çoğalırken aynı kilit dosyayı yine alır koyar. Bir nevi adı üstünde koyun Clonelamak gibi birebir tüm materyal haliyle clonelar. |
|
|
|
|
#11 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2008
Üye numarası: #216067 Yer: Uzay
Karma etkisi: 150
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 14558
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2010
Üye numarası: #484380 Yer: LebiR...
Karma etkisi: 12555
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1255073
|
Alıntı:
hocam telif hakkı olancd için dedım 'gizli çalışan program vardır' diye yanlış anlaşılma olmuş Blindwriter clonedvd'nin benzeri programdır.telif hakkı olan cdleri kopyalar anlamında ![]() |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var! | coopercem | Programlar | 3 | 26-07-2010 12:52 |
| MAFYA MEVZUSU VAR ACiL YARDIM LAZIM | JackSparrow | Çöp Kutusu | 140 | 04-01-2007 22:21 |
| IRC sunucularına saldırma konusunda yardımınıza ihtiyacım var. | NaughtyBoY | IRC | 15 | 01-09-2005 01:51 |
| provipex | Accounts | 25 | 09-06-2005 17:18 | |
|
|