Bir Cinayet Alkışlanır mı ?

Hrant Dink'i vurdu, kötü mü yaptı? Samsun'da bir derginin genel koordinatörü, cinayeti alkışlayan bir yazı kaleme aldı. http://img6.mynet.com/ha7/o/okan-bas.jpg Samsun'da 2 ayda bir çıkan Statüko dergisinin Genel Koordinatörü Okan Baş imzasıyla Konu nesta_34 tarafından açılmış, 185 kişi tarafından görüntülenip, 7 yanıt almış.

Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!

Karşı sistemi kendi makineniniz gibi kullandıran uzaktan yönetim programı.
  • Canlı ekran izleme,vnc ve mouse kontrolü
  • Antiviruslerce %100 tanınmaz, güncelleme garantili
  • Ortam sesi dinleme
  • Webcam izleme
  • Online/offline keylogger
  • Kopyala/Yapıştır, Clipboard Yöneticisi (Canlı)
  • Warlogger desteği
  • Çalıştırma,upload,download,yeniden adlandırma,silme,gizli çalıştırma,thumbnail görüntüleme(indirmeden dosya görme)
  • Registry yöneticisi (tam özellikli)
  • Msn şifrelerini ve geçmişteki tüm adresleri çıkartma
  • Firefox şifrelerini çözme
  • Görev yöneticisi, görev sonlandırma
  • Çalışan programları listeleme
  • Bağlı sistemlerin yaptığı işlemleri tek listede görme!
  • Binder / dosya birleştirici
  • Virus tipinde resource kullanmadan bindleme özelliği
  • Mp3,resim,jpeg,vs her türlü dosya ile birleşip,exploitler ile link üzerinden,htmlden yayılır
  • Keyloggerda dll kullanmadan system hooklarıyla loglama ve tabii dll kullanmadan kimse yapamıyorken %100 sisteme zarar vermeden stabil bütün dünya dillerinde loglama.
  • Internet Explorer 9 şifre çözme
  • Chrome Şifreleri (bütün sürümler)
  • Firefox Şifreleri (bütün sürümler)
  • Internet Exporer Şifreleri (bütün sürümler)
  • Safari Şifreleri (bütün sürümler)
  • Reklam Bot ile site reklamı, dosya yükletme, bulaştırma,vs. MSN,Yahoo Messenger,ICQ ve AIM sistemlerinin hepsini tanır. Reklam bot aynı anda birden fazla sisteme komut verebilir.
  • Browserda geçmiş verileri, form girdilerini kayıt edip trojandan erişme
  • Klavye Kilitleme
  • Mouse Kilitleme
  • Masaüstü Gizleme
  • Sistemlere takılı flash/usb disk varsa bulaştırma Birden fazla sisteme aynı anda autorun oluşturabilir.
  • Uzaktan exe yükletme Aynı anda birden fazla sisteme exeleri tek komutla yükletebilir.
  • Fake sistem kilitleme. Tek tıklama ile karşı sistemi restart/yeniden başlat moduna geçmiş gösterip kilitleme. Kullanıcı fişten çekmediği sürece siz istemedikçe bilgisayarı kapatamaz, yeniden başlatamaz.
  • Karşı sistemin yeniden başlatılma talebinde masaustu ve bütün ekranı kapanıyor gibi gösterip kapanış sesini çalara kullanıcıyı bekletme. Kullanıcı sistemi kapatmak istediğinde siz izin vermezseniz windows kapanmaya çalışıyor gibi görünür ancak yonetim panelinden her türlü işlem yapılır.
  • Sistem servislerini yönetme
  • Outlook şifreleri çözme. (bütün outlook versiyonları outlook expressler dahil)
  • Otomatik güncelleme özelliği ile yakalanma durumunda kısa sürede otomatik güncelleme alma
Sadece 690 TL! Satın almak için iletişim formunu kullanabilirsiniz.

Ayrıca, iki farklı üst sürümü var:
Özel Trojan 990 TL: İstediğiniz isimle çalışıp, istediğiniz yere kopyalanır ve başlangıçta, msconfig'de, registry'de görünmez.
ÖZEL TROJAN 1490 TL: Görev yöneticisinde ve sistemin hiç bir yerinde görünmez.

Sürümler: 1200 TL: - Kimsenin bulamayacağı şekilde çalışır!> m3hm3t. 1750 TL: %100 gizlidir, RAM'de çalışır ve bentrojanim.exe olarak çalışsa dahi hiç bir yerde görünmez.

Wardom.Com.TR bir bilgisayar güvenliği sitesidir; hack konuları bilgisayar güvenliğinin ve bilgisinin uç noktaları olduğundan dolayı, kullanıcıları bu konularda bilgilendirmek ve güvenliklerini arttırmak için yazılmaktadır.

Geri Dön   Wardom.Com.TR > Off-Topic > Siyaset
Üye Ol Sözlük Üye Listesi Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

Konu Başlıkları: alkislanir bir cinayet
Üye Olmadan Yorum Yazmak İçin Tıklayın!
Bir Cinayet Alkışlanır mı ? konusundaki toplam yorum: 7, okunma sayısı: 185.

Eski 07-02-2012, 19:04   #1
nesta_34
Forum Ustası

nesta_34's Avatar

Üye numarası: #336256
Yer: Gök Kubbe İçinde
Karma etkisi: 129544 nesta_34 seviye: 2000nesta_34 seviye: 2000nesta_34 seviye: 2000nesta_34 seviye: 2000nesta_34 seviye: 2000nesta_34 seviye: 2000nesta_34 seviye: 2000nesta_34 seviye: 2000nesta_34 seviye: 2000nesta_34 seviye: 2000nesta_34 seviye: 2000
1stClass Üye 
Bir Cinayet Alkışlanır mı ?

"Hrant Dink'i vurdu, kötü mü yaptı?"

Samsun'da bir derginin genel koordinatörü, cinayeti alkışlayan bir yazı kaleme aldı.

Samsun'da 2 ayda bir çıkan "Statüko" dergisinin Genel Koordinatörü Okan Baş imzasıyla çıkan köşe yazısısında, "Ogün Samast gibi gürbüz bir genç, işi 'Türk'ün kanı pistir' demeye getiren Hrant denen herifi vurduğu için ağır bir cezayla karşı karşıya kaldı. Kötü mü yaptı yani?" diye yazdı.

Milliyet'in haberine göre, "Statüko" dergisinin Ocak- Şubat 2012 sayısında dergi Genel Koordinatörü Okan Baş imzasıyla yayınlanan yazıda, Ogün Samast ön plana çıkarıldı. Baş, 'Beyler ülkücüler size neyledi?' başlığıyla yazdığı yazıda, şöyle dedi:

"Bu anti sempatinin nedeni nedir? Adı Türkiye olan bir devletin, Milli ve manevi değerlerini korumaya çalışan vatandaşları, hangi sebepten dolayı bu kadar acımasızca tavırlarla karşılaşabilir?

Malum en son Ogün Samast gibi gürbüz bir genç, işi 'Türk'ün kanı pistir' demeye getiren Hrant denen herifi vurduğu için ağır bir cezayla karşı karşıya kaldı. Kötü mü yaptı yani?

Bana göre bu milletin geneline ağır hakaretler yağdıran adamın ölmesi zaten müstehaptır.

Devlet yapması gereken işi yapmıyorsa 'Türk'ün kanı pistir' diyen ecnebiye göz yumuyorsa, Ermenilere yaranacağım derken, Milliyetçilik ilkesini düpedüz çiğniyorsa, kimse kusura bakmasın bu noktada Millet devreye girer ve bu adamı yargılamanın hiçbir anlamı yoktur. Anlam veremediğim noktalardan biri de Türk kökenli vatandaşların 'Hepimiz Ermeniyiz' türküsüyle sokaklarda provakatörlük yapmaları. Yahu bugüne kadar milyonlarca şehit verdik arkadaş.
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=522386

Kaç tane Ermeni asıllı vatandaşın 'Hepimiz Mehmetçiğiz', 'Hepimiz Türk'üz' diyerek sokaklara döküldüğünü gördünüz?

Eğer 'Hepimiz Ermeniyiz' diyerek tahrik propagandaları yapmaya devam edecekseniz, Ermenistan orada arkadaş, orası ulus devleti buyurun gidin. Burası Türkiye. Haddinizi bilin!"

kaynak

nesta_34 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Görüntülediğiniz konu içerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan Wardom Internet Adresimizde 5651 Sayılı Kanunun 8. Maddesine ve T.C.Knın 125. Maddesine göre yayınlanmakta olup içeriğinden yazarı sorumludur. Bu konu hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için webmaster \@wardom.org adresi ile iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 3 (üç) gün içerisinde Wardom yönetimi olarak tarafımızca gereken işlemler yapılacak ve avukatlarımız size dönüş yapacaktır.
Eski 07-02-2012, 19:29   #2
kulalı
Forum Kalfası

kulalı's Avatar

Üye numarası: #386584
Yer: 'Hak'lının yanı...
Karma etkisi: 3725 kulalı seviye: 2000kulalı seviye: 2000kulalı seviye: 2000kulalı seviye: 2000kulalı seviye: 2000kulalı seviye: 2000kulalı seviye: 2000kulalı seviye: 2000kulalı seviye: 2000kulalı seviye: 2000kulalı seviye: 2000

Bu Okan denen şahıs zaten işin fetvasını kendi vermiş, ''bana göre'' vs.. gibi laflarla..

Sallayın bu ve benzeri milliyetçilik adı altında İNSANlığı çiğneyen kendini bilmezleri. İşleri güçleri dikkat çekmek.
kulalı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-02-2012, 19:57   #3
Gila
Forum Ustası

Gila's Avatar

Üye numarası: #199953
Yer: altı da bir üstü de birdir ban tuşunun...
Karma etkisi: 103799 Gila seviye: 2000Gila seviye: 2000Gila seviye: 2000Gila seviye: 2000Gila seviye: 2000Gila seviye: 2000Gila seviye: 2000Gila seviye: 2000Gila seviye: 2000Gila seviye: 2000Gila seviye: 2000
6.Oskar ödülü kazanan üyelerimiz. 1stClass Üye 
Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder

Biz, düşman askerinin yaralılarını taşımalarına yardım etmiş bir ulusun çocuklarıyız.

Arkadan sinsice yaklaşıp kahpece işlenen cinayetleri alkışlamak insan olana yakışmaz.

Ama insan olana...
Gila Çevrimiçi   Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-02-2012, 20:13   #4
yeniceli
Forum Kalfası

yeniceli's Avatar

Üye numarası: #86753
Karma etkisi: 769 yeniceli seviye: 2000yeniceli seviye: 2000yeniceli seviye: 2000yeniceli seviye: 2000yeniceli seviye: 2000yeniceli seviye: 2000yeniceli seviye: 2000yeniceli seviye: 2000yeniceli seviye: 2000yeniceli seviye: 2000yeniceli seviye: 2000

"Samsun'da 2 ayda bir çıkan "Statüko" dergisinin Genel Koordinatörü Okan Baş imzasıyla çıkan köşe yazısısında, "Ogün Samast gibi gürbüz bir genç, işi 'kaldı. Kötü mü yaptı yani?" diye yazdı."

Türk'ün kanı pistir' demeye getiren Hrant denen herifi vurduğu için ağır bir cezayla karşı karşıya kalan,kaşınan bir uyuzu kaşıyan bir gürbüz mü demiş?Ayıp ayıp ,kınıyorum!...
yeniceli Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-02-2012, 20:29   #5
J2EE
Forum Kalfası

J2EE's Avatar

Üye numarası: #268608
Yer: Bakırköy
Karma etkisi: 3755 J2EE seviye: 2000J2EE seviye: 2000J2EE seviye: 2000J2EE seviye: 2000J2EE seviye: 2000J2EE seviye: 2000J2EE seviye: 2000J2EE seviye: 2000J2EE seviye: 2000J2EE seviye: 2000J2EE seviye: 2000

Yersiz bir kıyaslama. Fakat şu herkes Ermenidir kısmına katılıyorum acaba kaç Ermeni ASALA nın öldürdüğü iş adamları için hepimiz Türküz diye slogan atmıştır onu geçtim şehitlerin ardından toplanan kalabalığın fotografını geçen gördük. Öz eleştiri yapmak gerek ama ırkçılığa bunu dayatmamak gereklidir.
J2EE Çevrimiçi   Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-02-2012, 22:40   #6
Tuva
Forum Ustası

Tuva's Avatar

Üye numarası: #187225
Karma etkisi: 10313 Tuva seviye: 2000Tuva seviye: 2000Tuva seviye: 2000Tuva seviye: 2000Tuva seviye: 2000Tuva seviye: 2000Tuva seviye: 2000Tuva seviye: 2000Tuva seviye: 2000Tuva seviye: 2000Tuva seviye: 2000

İşte demokrasi diye ortalıkta nara atanlar evet size sesleniyorum demokrasi budur. Demokrasiyi benimsemişsen kendini demokrat olarak kabul etmişsen öyle sağda solda nara atıyorsan bu adamın yazdığınıda sindireceksin. Hemde paşa paşa. Yok sindirmiyorsan sen demokrat falan değilsin ortada ben demokratım ve demokrasiye inanıyorum diye nara atmayacaksın.

Demokrasi istersen zerrece sana acayip gelen fikirlerin de söylenmesidir. Sen ne yapıyorsun peki? Linç ediyorsun böyle düşündü yazdı diye. Şimdi sizler demokrat mısınız? Halbuki demokrasi çok zıt olan fikirlerin bile söylenmesi, demokratım diyen bir bireyinde bu fikirleri söylemeye hakkı vardır fakat katılmıyorum deyip gerekçelerini sunmasıdır. Saldırması değil.

Şimdiki yazacağımı en az 100 kere yazdım. "Şu forumda ben kendimi hiç bir zaman demokratım diye tanımlamadım ama demokratım diyen insandan daha fazla demokrat olduğumu iddia edebilirim."

Yazıda katıldığım tek bir yer var. Bu tarihin her döneminde böyledir eğer adalet çarkı işlemez veya geç işlerse o toplumda cezayı birileri verir. Yani; Adaletin olmadığı ve sekteye uğradığı yerde insanlar kendileri adalet sağlamaya çalışır. Ben iddia ediyorum ki Hrant Dink Türk Milletinin kanına laf söylediğinde adalet mekanizması devreye hemen girip bir hükme bağlasaydı bu cinayet işlenmezdi.

Düzenleyen Tuva : 07-02-2012 at 22:51.
Tuva Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-02-2012, 08:26   #7
DuKe
Forum Kalfası

DuKe's Avatar

Üye numarası: #231
Karma etkisi: 13662 DuKe seviye: 2000DuKe seviye: 2000DuKe seviye: 2000DuKe seviye: 2000DuKe seviye: 2000DuKe seviye: 2000DuKe seviye: 2000DuKe seviye: 2000DuKe seviye: 2000DuKe seviye: 2000DuKe seviye: 2000

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi Tuva Mesajı Göster
İşte demokrasi diye ortalıkta nara atanlar evet size sesleniyorum demokrasi budur. Demokrasiyi benimsemişsen kendini demokrat olarak kabul etmişsen öyle sağda solda nara atıyorsan bu adamın yazdığınıda sindireceksin. Hemde paşa paşa. Yok sindirmiyorsan sen demokrat falan değilsin ortada ben demokratım ve demokrasiye inanıyorum diye nara atmayacaksın.

Demokrasi istersen zerrece sana acayip gelen fikirlerin de söylenmesidir. Sen ne yapıyorsun peki? Linç ediyorsun böyle düşündü yazdı diye. Şimdi sizler demokrat mısınız? Halbuki demokrasi çok zıt olan fikirlerin bile söylenmesi, demokratım diyen bir bireyinde bu fikirleri söylemeye hakkı vardır fakat katılmıyorum deyip gerekçelerini sunmasıdır. Saldırması değil.

Şimdiki yazacağımı en az 100 kere yazdım. "Şu forumda ben kendimi hiç bir zaman demokratım diye tanımlamadım ama demokratım diyen insandan daha fazla demokrat olduğumu iddia edebilirim."

Yazıda katıldığım tek bir yer var. Bu tarihin her döneminde böyledir eğer adalet çarkı işlemez veya geç işlerse o toplumda cezayı birileri verir. Yani; Adaletin olmadığı ve sekteye uğradığı yerde insanlar kendileri adalet sağlamaya çalışır. Ben iddia ediyorum ki Hrant Dink Türk Milletinin kanına laf söylediğinde adalet mekanizması devreye hemen girip bir hükme bağlasaydı bu cinayet işlenmezdi.
Çok güzel tespit Tebrikler.

Hrant dinkin yazılarını sindiremeyip onu öldürenlerde aynı düşüncedeydiler.

İnsanlara düşüncelerini baskı altına aldırmak sadece bağnazlık yaratır.

Bu ülkede bir sürü PKK sempatizanı da var. Eğer kanunen bir suç işlemişse takibi yapılır ama onun dışında beğenmiyorsan bile düşüncesine saygı duyucaksın.

Biz bu ülkede başörtüsünü sindiremeyen proflara tahammül ettik,
Biz bu ülkede Atatürk'e küfreden yalçın küçüklere tahammül ettik,
Biz bu ülkede kürdistan söylemini kullananlara tahammül ettik.

Çünkü demokratik ve özgürlükçü olmak istiyoruz.
DuKe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-02-2012, 11:04   #8
shaytantuyu
Daimi Üye

Üye numarası: #455093
Yer: Ümraniye
Karma etkisi: 698 shaytantuyu seviye: 2000shaytantuyu seviye: 2000shaytantuyu seviye: 2000shaytantuyu seviye: 2000shaytantuyu seviye: 2000shaytantuyu seviye: 2000shaytantuyu seviye: 2000shaytantuyu seviye: 2000shaytantuyu seviye: 2000shaytantuyu seviye: 2000shaytantuyu seviye: 2000

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi J2EE Mesajı Göster
Yersiz bir kıyaslama. Fakat şu herkes Ermenidir kısmına katılıyorum acaba kaç Ermeni ASALA nın öldürdüğü iş adamları için hepimiz Türküz diye slogan atmıştır onu geçtim şehitlerin ardından toplanan kalabalığın fotografını geçen gördük. Öz eleştiri yapmak gerek ama ırkçılığa bunu dayatmamak gereklidir.

Asalanın öldürdüğü büyükelçilerin Sebatayist büyükelçiler olarak özellikle seçildiğini intikam alınmak istendiğini bir araştırmada okumuştum.İsimler birer birer incelendiğinde büyükelçi suikastlerinde bu sonuca varılabilir ancak bu asalanın esenboğada Müslüman Türkleri katlettiği gerçekliğiyle çelişiyor.

Osmanlı ve Türkiye Cumhuriyeti tarihi iyice araşırılıp Hristiyan Ermeni cemaati ile Mason,Sebatayist,Yahudi cemaatlerinin çekişmeleri irdelenmeli ve toplum aydınlatılmalı.Soner Yalçın da dahil birkaç ismin bu yönde araştırmaları var ama yeterli değil.
shaytantuyu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Üye Olmadan Yorum Yazmak İçin Tıklayın!
Konudaki toplam yorum: 7, okunma sayısı: 185.

Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama

Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
Konu Konu Yazarı Forum Cevaplar Son Mesaj
Cinayet sanığı 50 kişiye tahliye Zülfikarım Siyaset 11 06-01-2011 20:48
İkİ GeRiLiM FiLMi GöSteRimDe...<< CiNaYeT GeCEsİ ve ZoDiAC>> V€nüS Çöp Kutusu 5 31-05-2007 20:20
Dünyada En Çok Cinayet İşleyen 9 Kişi!!! Kodadım58™ Genel 10 21-02-2006 20:53
Dünyada En Çok Cinayet İşleyen 9 Kişi!!! asi72 Genel 19 21-01-2006 04:59

Gönderme Kuralları