Bir Ermeni Vatandaşımızın Asalayı Protesto İçin Kendini Yakması..Arkadaşlar benım aylardır arşivimde olan bir video yu sizinle paylaşmak istiyorum.. 1982 yılında bir ermeni vatandaşımızın kendini ASALA yı protesto için yaktıktan sonraki açıklamaları şimdi yaşadığımız olaylara ışık tutar gibi
Konu bluedead tarafından açılmış, 370 kişi tarafından görüntülenip, 3 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Bir Ermeni Vatandaşımızın Asalayı Protesto İçin Kendini Yakması.. konusundaki toplam yorum: 3, okunma sayısı: 370. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2006
Üye numarası: #76413 Yer: WARDOM Merkez,BURDA herkez!
Karma etkisi: 109
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 10156
|
Arkadaşlar benım aylardır arşivimde olan bir video yu sizinle paylaşmak istiyorum..
1982 yılında bir ermeni vatandaşımızın kendini ASALA yı protesto için yaktıktan sonraki açıklamaları şimdi yaşadığımız olaylara ışık tutar gibi benim gözümde.. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=123159 Sizinde değerli yorumlarınızı okumak dileğiyle iyi forumlamalar.. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2005
Üye numarası: #33887
Karma etkisi: 1772
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 176260
|
adam şimdi bu duruma geleceğimizi 1982 de sölemiş.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2006
Üye numarası: #76413 Yer: WARDOM Merkez,BURDA herkez!
Karma etkisi: 109
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 10156
|
Arkadaşlar kusura bakmayın explorer 7 den konuyu gonderdım aşşağıdaki hatayı gösterdi daha sonra firefox dan gönderdim ama sanırım ilk gönderdiğimde DATABASE hatası olarak gösterdiği olayı explorer 7 aslında foruma iletmiş üzgünüm.
Modlarımızın gerekli anlayışı göstermesi dileğiyle..İyi Forumlamalar.. ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2006
Üye numarası: #55471
Karma etkisi: 20514
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2049777
|
Açtığın konu çok güzel ama malesef konu Ermeni Türk meselesine döner bir sürü ters yazışma olur ve konu kapanır en sonunda o yüzden birşey yazmak istemiyorum .
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|