Bir hazîn hikâye: TSK

Bu ordu muhârebe edemez! Bir silahlı güç için varılabilecek en kötü noktalardan biri, görev için arâzîye gönderilmiş bir kıt’anın kendini savunmakdan âciz olmasıdır! İşte bizim TSK’da olan tamı tamına budur! Konu kolonya tarafından açılmış, 422 kişi tarafından görüntülenip, 20 yanıt almış.

Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!

Karşı sistemi kendi makineniniz gibi kullandıran uzaktan yönetim programı.
  • Canlı ekran izleme,vnc ve mouse kontrolü
  • Antiviruslerce %100 tanınmaz, güncelleme garantili
  • Ortam sesi dinleme
  • Webcam izleme
  • Online/offline keylogger
  • Kopyala/Yapıştır, Clipboard Yöneticisi (Canlı)
  • Warlogger desteği
  • Çalıştırma,upload,download,yeniden adlandırma,silme,gizli çalıştırma,thumbnail görüntüleme(indirmeden dosya görme)
  • Registry yöneticisi (tam özellikli)
  • Msn şifrelerini ve geçmişteki tüm adresleri çıkartma
  • Firefox şifrelerini çözme
  • Görev yöneticisi, görev sonlandırma
  • Çalışan programları listeleme
  • Bağlı sistemlerin yaptığı işlemleri tek listede görme!
  • Binder / dosya birleştirici
  • Virus tipinde resource kullanmadan bindleme özelliği
  • Mp3,resim,jpeg,vs her türlü dosya ile birleşip,exploitler ile link üzerinden,htmlden yayılır
  • Keyloggerda dll kullanmadan system hooklarıyla loglama ve tabii dll kullanmadan kimse yapamıyorken %100 sisteme zarar vermeden stabil bütün dünya dillerinde loglama.
  • Internet Explorer 9 şifre çözme
  • Chrome Şifreleri (bütün sürümler)
  • Firefox Şifreleri (bütün sürümler)
  • Internet Exporer Şifreleri (bütün sürümler)
  • Safari Şifreleri (bütün sürümler)
  • Reklam Bot ile site reklamı, dosya yükletme, bulaştırma,vs. MSN,Yahoo Messenger,ICQ ve AIM sistemlerinin hepsini tanır. Reklam bot aynı anda birden fazla sisteme komut verebilir.
  • Browserda geçmiş verileri, form girdilerini kayıt edip trojandan erişme
  • Klavye Kilitleme
  • Mouse Kilitleme
  • Masaüstü Gizleme
  • Sistemlere takılı flash/usb disk varsa bulaştırma Birden fazla sisteme aynı anda autorun oluşturabilir.
  • Uzaktan exe yükletme Aynı anda birden fazla sisteme exeleri tek komutla yükletebilir.
  • Fake sistem kilitleme. Tek tıklama ile karşı sistemi restart/yeniden başlat moduna geçmiş gösterip kilitleme. Kullanıcı fişten çekmediği sürece siz istemedikçe bilgisayarı kapatamaz, yeniden başlatamaz.
  • Karşı sistemin yeniden başlatılma talebinde masaustu ve bütün ekranı kapanıyor gibi gösterip kapanış sesini çalara kullanıcıyı bekletme. Kullanıcı sistemi kapatmak istediğinde siz izin vermezseniz windows kapanmaya çalışıyor gibi görünür ancak yonetim panelinden her türlü işlem yapılır.
  • Sistem servislerini yönetme
  • Outlook şifreleri çözme. (bütün outlook versiyonları outlook expressler dahil)
  • Otomatik güncelleme özelliği ile yakalanma durumunda kısa sürede otomatik güncelleme alma
Sadece 690 TL! Satın almak için iletişim formunu kullanabilirsiniz.

Ayrıca, iki farklı üst sürümü var:
Özel Trojan 990 TL: İstediğiniz isimle çalışıp, istediğiniz yere kopyalanır ve başlangıçta, msconfig'de, registry'de görünmez.
ÖZEL TROJAN 1490 TL: Görev yöneticisinde ve sistemin hiç bir yerinde görünmez.

Sürümler: 1200 TL: - Kimsenin bulamayacağı şekilde çalışır!> m3hm3t. 1750 TL: %100 gizlidir, RAM'de çalışır ve bentrojanim.exe olarak çalışsa dahi hiç bir yerde görünmez.

Wardom.Com.TR bir bilgisayar güvenliği sitesidir; hack konuları bilgisayar güvenliğinin ve bilgisinin uç noktaları olduğundan dolayı, kullanıcıları bu konularda bilgilendirmek ve güvenliklerini arttırmak için yazılmaktadır.

Geri Dön   Wardom.Com.TR > Milli ve Dini Unsurlar > Milli Unsurlar
Üye Ol Sözlük Üye Listesi Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

Konu Başlıkları: bir hazn hikye tsk

Eski 19-07-2011, 09:10   #1
kolonya
Forum Ustası

Üye numarası: #12386
Yer: çanakkale
Karma etkisi: 15359 kolonya seviye: 2000kolonya seviye: 2000kolonya seviye: 2000kolonya seviye: 2000kolonya seviye: 2000kolonya seviye: 2000kolonya seviye: 2000kolonya seviye: 2000kolonya seviye: 2000kolonya seviye: 2000kolonya seviye: 2000
Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder
Bir hazîn hikâye: TSK

Bu ordu muhârebe edemez! Bir silahlı güç için varılabilecek en kötü noktalardan biri, görev için arâzîye gönderilmiş bir kıt’anın kendini savunmakdan âciz olmasıdır!

İşte bizim TSK’da olan tamı tamına budur!
Enternasyonal Somali Filosu’na üstelik sancak gemisi olarak fırkateyn yollarsınız Hind Okyanusu’nda karaya oturur, römork yedeğinde süklüm püklüm geri döner.

Kurduğunuz karakollar 27 yılda iki düzineden fazla baskın yer.

Baskın bir yana 450’şer kiloluk toplarını iki gün önceden karşı yamaca çıkarıp mevzîlendirirler, haberiniz olmaz.

Haberiniz olur, kumandanlarınız o bölgeden asker çekip bir de dâvetiye çıkararak Mehmedcikleri bile bile ölüme gönderirler.

Heronlarınızı doğru dürüst kullanamazsınız.

Helikopterlerinizi doğru dürüst kullanamazsınız.

Ve daha neler de neler!

Şimdi deniyor ki Genelkurmay bu “aksilikler”e sebebiyet verenler hakkında soruşturma açmalıdır.

Açsın açmasına da... Ya Genelkurmay hakkında kim soruşturma açacak?

Bütün bu haysiyet-şiken vâkıaların başı orası değil mi?

Zâten şimdiye kadar Genelkurmay’ın bu meyanda açdığı “soruşturmalar”dan bir teki bile sonuca bağlandı mı? Yoksa ben mi atladım?

Tekrâr ediyorum ki bu ordu muhârebe edemez!

Eğitimiyle, kuruluş şemasıyla ve ideolojisiyle bu ordu artık mâzîde kalmışdır!

Onun için790.000 mavcûda 363 general/amiral ve 8.500 albay gibi akıllara ziyan bir “kalabalık” sebeb değil netîcedir!

Tasavvur buyrulsun ki şimdi Genelkurmay zahmet edip Ankara’da “oturan” 170 general/amirali aktif göreve göndermeğe karar vermiş. “Gönül rızâsıyla” (!) bir anda 170’inden ferâgat etdiklerine göre geriye daha en az 100 general/amiral kalmışdır ve onlar şimdilik paçayı kurtarmışlar kategorisine dâhildir.

Toplam 363 general/amiralden 270’i Ankara’da acabâ hangi “önemli” görevleri îfâ ediyorlardı dersiniz? Ayrıca nasıl oluyor da bir çırpıda bunlardan 170’i ne kışla yolu gösterilebiliyor ve bunda bir sakınca görülmüyor?

Bence politik iktidar, milletin zekâsıyla düpedüz alay eden bu kadroyu bizzat hizâya sokmakla “mükellef”dir! Bunu yurddaşına borçludur!

Yapılacak iş en az üç yıl için terfîleri dondurarak general/amiral sayısını 200 dolayına, albay sayısını ise 3500 dolayına indirmek, sonra askerî eğitimin içeriğini 1950’lerin Soğuk Savaş Âlemi’nden çekerek 2011 Yılı’nın şartlarına uydurmak ve buna paralel olarak rütbeli kadroların “ideolojik” eğitimine de kökünden çeki düzen vermekdir.

“Damarlarındaki asil kan” edebiyâtıyla bu işler yürümüyor.

Bunlarla eşzamanlı olarak TSK’nın hantal emir-kumanda yapısı da temelinden değişmeli ve yüzde yüz profesyonel askerlik metoduna geçilmelidir.

Tabii Genelkurmay’ın Millî Savunma Bakanlığı’na bağlanması şartını ayrıca zikretmeğe bile gerek yok.

TSK ancak bundan sonra terör sorunuyla gereğince mücâdele ve onu askerî bağlamda bitirme yeteneğine kavuşabilir.
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=492598

Yoksa bir 25 sene daha TSK mı PKK’yı kovalıyor yoksa PKK mı TSK’yı sualine cevab aramakla vakit ve can kaybederiz!

Ve bu arada fırsat bulup şehidler arasında neden tek bir subay yok da hep Mehmedcikler gümbürtüye gidiyor sorusunu da bir türlü gündeme getiremeyiz.
yağmur atsız
kolonya Çevrimdışı  

Görüntülediğiniz konu içerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan Wardom Internet Adresimizde 5651 Sayılı Kanunun 8. Maddesine ve T.C.Knın 125. Maddesine göre yayınlanmakta olup içeriğinden yazarı sorumludur. Bu konu hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için webmaster \@wardom.org adresi ile iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 3 (üç) gün içerisinde Wardom yönetimi olarak tarafımızca gereken işlemler yapılacak ve avukatlarımız size dönüş yapacaktır.
Eski 19-07-2011, 09:18   #2
Forum ustası
Forum Kalfası

Forum ustası's Avatar

Üye numarası: #95
Yer: Meçhul
Karma etkisi: 12115 Forum ustası seviye: 2000Forum ustası seviye: 2000Forum ustası seviye: 2000Forum ustası seviye: 2000Forum ustası seviye: 2000Forum ustası seviye: 2000Forum ustası seviye: 2000Forum ustası seviye: 2000Forum ustası seviye: 2000Forum ustası seviye: 2000Forum ustası seviye: 2000

Yazan çok güzel yazmış harfiyen katılıyorum
Forum ustası Çevrimdışı  

Eski 19-07-2011, 09:40   #3
Exnuc
Forum Ustası

Exnuc's Avatar

Üye numarası: #67345
Yer: ESENLER
Karma etkisi: 16107 Exnuc seviye: 2000Exnuc seviye: 2000Exnuc seviye: 2000Exnuc seviye: 2000Exnuc seviye: 2000Exnuc seviye: 2000Exnuc seviye: 2000Exnuc seviye: 2000Exnuc seviye: 2000Exnuc seviye: 2000Exnuc seviye: 2000

İnanılamayacak çok fazla şey var. Karakolların uçsuz bucaksız saçma sapan yerlere amaçsızca kuruluyor olması. Karakolların son derece derme çatma betonarmelerden olması. Askeri eğitimi boyunca üç mermiden fazla silah kullanmayan erler. İstihbaratımız ve teknoloji avantajımız olsa bile baskın yiyen, pusuya düşürülen askerlerimiz. O kadar zamanda yardım gelmiyor yada gelemiyor oluşu. Bu vatanın her bir evladı hükümetler ile kavga etmek yerine artık bunları sorgular olmalı.

Madem en güvendiğimiz kurumdur TSK neden otuz yıldır kendi içinde bu soruna önlem almıyor düşünmeli insan. Araziyi iyi biliyorlarmış felan filan. Otuz küsür yıldır ordu kendi topraklarını öğrenemediyse bir durup düşünmeli artık. Hükümetler beceriksiz, vasıfsız yada bu konuyu çözmek istemiyorlar. Peki ya TSK ?
Exnuc Çevrimdışı  

Eski 19-07-2011, 09:44   #4
Forum ustası
Forum Kalfası

Forum ustası's Avatar

Üye numarası: #95
Yer: Meçhul
Karma etkisi: 12115 Forum ustası seviye: 2000Forum ustası seviye: 2000Forum ustası seviye: 2000Forum ustası seviye: 2000Forum ustası seviye: 2000Forum ustası seviye: 2000Forum ustası seviye: 2000Forum ustası seviye: 2000Forum ustası seviye: 2000Forum ustası seviye: 2000Forum ustası seviye: 2000

Ben Tsk nın içinde hainlerin olduğuna inanıyorum öncelikle Tsk nın bunları tespit edip temizlemesi gerekir ama Tsk nın başında iş yokki
Forum ustası Çevrimdışı  

Eski 19-07-2011, 09:45   #5
Gila
Forum Ustası

Gila's Avatar

Üye numarası: #199953
Yer: altı da bir üstü de birdir ban tuşunun...
Karma etkisi: 103799 Gila seviye: 2000Gila seviye: 2000Gila seviye: 2000Gila seviye: 2000Gila seviye: 2000Gila seviye: 2000Gila seviye: 2000Gila seviye: 2000Gila seviye: 2000Gila seviye: 2000Gila seviye: 2000
6.Oskar ödülü kazanan üyelerimiz. 1stClass Üye 

ihaneti arayan, önce Ankara'da aramalı.

Milli unsurlara taşındı...
Gila Çevrimiçi  

Eski 19-07-2011, 09:54   #6
kolonya
Forum Ustası

Karma etkisi: 15359 kolonya seviye: 2000kolonya seviye: 2000kolonya seviye: 2000kolonya seviye: 2000kolonya seviye: 2000kolonya seviye: 2000kolonya seviye: 2000kolonya seviye: 2000kolonya seviye: 2000kolonya seviye: 2000kolonya seviye: 2000

'haysiyet-şiken vâkıalar' bitiyorum bu adamın yazılarına..

konu ile ilgili yorumuma gelince... bu tsk düşmanlığı değildir. bu denetlen(e)meyen bir kurumun hatlarının olabileceğinin kabul edilmesi gerçeğidir. bu hataların kaynağı da orada şehit olan mehmetçik değildir.

hatayı en başta tsk içinde denetleme yap(a)mayan siyasilerde, tsk içinde torpil ve adam kayırma dahil her türlü ayrımcılık ve iltimasa göz yuman komutanlarda, generallerin postallarını yalamaktan zevk duyan, ordu haber ajansı gibi yayın yapan bir kısım medyada, bugüne kadar bunları sorgulamayan bizlerde aramak gerek.
kolonya Çevrimdışı  

Eski 19-07-2011, 10:04   #7
Junlopa
Daimi Üye

Üye numarası: #527195
Yer: İstanbul
Karma etkisi: 239 Junlopa seviye: 2000Junlopa seviye: 2000Junlopa seviye: 2000Junlopa seviye: 2000Junlopa seviye: 2000Junlopa seviye: 2000Junlopa seviye: 2000Junlopa seviye: 2000Junlopa seviye: 2000Junlopa seviye: 2000Junlopa seviye: 2000
Angry Hadi Ordan Hadi Ordan...

Belli ki Gülenci Örgütlü Terör hareketinin militanları buraya doluşmuş, TSK'YI karalama kampanyası yürütüyor. (Niye Gülen Terör Örgütü değil de Gülenci Örgütlü Terör dedim acep. bkz kısaltma) TSK'nın bu duruma düşmesinin baş müsebbibi AKP hükümetidir. Bu hükümet ki askerin hareket alanını sınırlandırmış, canilerle pazarlığa girişmiş bir hükümettir. Güneş Harekatı 1'e 7 gibi mükemmel bir oranda icra edilirken bir gece yarısı ansızın sonlandırılması herşeyi anlatıyor. En büyük sorun şudur: Türkiye Ankara'dan değil Washingtondan yönetiliyor. ( Buna bizzat şahit oldum. )
Junlopa Çevrimdışı  

Eski 19-07-2011, 10:08   #8
Gila
Forum Ustası

Gila's Avatar

Karma etkisi: 103799 Gila seviye: 2000Gila seviye: 2000Gila seviye: 2000Gila seviye: 2000Gila seviye: 2000Gila seviye: 2000Gila seviye: 2000Gila seviye: 2000Gila seviye: 2000Gila seviye: 2000Gila seviye: 2000

Arkadaşlar. Milli unsurlar bölümünde tartışma ve polemik yasaktır. ESTERGON gelirse, tam ayar çeker, bilginize.
Gila Çevrimiçi  

Eski 19-07-2011, 10:11   #9
Exnuc
Forum Ustası

Exnuc's Avatar

Karma etkisi: 16107 Exnuc seviye: 2000Exnuc seviye: 2000Exnuc seviye: 2000Exnuc seviye: 2000Exnuc seviye: 2000Exnuc seviye: 2000Exnuc seviye: 2000Exnuc seviye: 2000Exnuc seviye: 2000Exnuc seviye: 2000Exnuc seviye: 2000

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi Gila Mesajı Göster
ihaneti arayan, önce Ankara'da aramalı.

Milli unsurlara taşındı...
Dede bırak şimdi bu geyikleri. Hükümetin ve bugüne kadarki hükümetlerin başarısızlıkları yada farklı şeyler bir kenara. Şu pkk sorununda sana göre bu ordunun hiç mi kabahati yok? Bari en azından şu soruma objektif cevap ver ?!?

Her türlü üstünlüğümüze, istihbaratımıza, gücümüze, şanlı ordumuza rağmen üç beş çapulcunun askerlerimizi şehit ediyor oluşu otuz küsür yıldır var. Buna bu hükümetin oyunu yada senaryosu diyen adama afedersiniz ama kıçımla gülerim. Artık uyanması gereken kimseler varsa özellikle bu konuda TSK en güvenilir kurumdur diyenlerdir.

Edit: Konuyu neden oraya taşıyorsunki ? Bu tamamen tartışmaya açık ve özellikle bu günlerde konuşulması, hatta otuz yıldır hiç konuşulmayan ama artık sorgulanması gereken bir konudur.

Düzenleyen Exnuc : 19-07-2011 at 10:15.
Exnuc Çevrimdışı  

Eski 19-07-2011, 10:18   #10
Gila
Forum Ustası

Gila's Avatar

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi Exnuc Mesajı Göster
Dede bırak şimdi bu geyikleri. Hükümetin ve bugüne kadarki hükümetlerin başarısızlıkları yada farklı şeyler bir kenara. Şu pkk sorununda sana göre bu ordunun hiç mi kabahati yok? Bari en azından şu soruma objektif cevap ver ?!?

Her türlü üstünlüğümüze, istihbaratımıza, gücümüze, şanlı ordumuza rağmen üç beş çapulcunun askerlerimizi şehit ediyor oluşu otuz küsür yıldır var. Buna bu hükümetin oyunu yada senaryosu diyen adama afedersiniz ama kıçımla gülerim. Artık uyanması gereken kimseler varsa özellikle bu konuda TSK en güvenilir kurumdur diyenlerdir.

Ordunun kabahati yoktur.

Savaş ortamında can alınır da, verilir de.

Ta Süleyman Demirel zamanında ciddi bir grup pkk lıyı çembere alan ordu birliklerine taarruz etmemeleri ( ET ME ME LE Rİ ) konusunda Ankara'dan haber geldiğini, bu grubun çember dışına çıkarak sınırı geçip, eylem yapıp geri geldiğini cümle alem biliyor.

Ordunun eline silahı verip yetkiyi alacaksın, sonra orduyu suçlayacaksın.

Suç, siyasi iradenindir.

Sadece akp iktidarı ile de sınırlı değildir, geçmiş cümle iktidarların bu işte parmakları vardır.

Bir İran kadar olup Amerika'ya diklenememenin,

Amerikadan tırsmanın neticesidir bunlar..

İsterseniz, konuyu pekiştirelim..

Napolyon, büyük bir meydanda, savaştan galip gelen generaline madalya takıyormuş.

Halktan birisi bağırmış:

- Ona niye takıyorsun madalyayı?

Ben, kardeşimi kaybettim, kolumu kaybettim, ayağımı kaybettim, bir gözümü kaybettim..

Napolyon vatandaşa dönmüş ve cevaplamış.

- Ulan! Şayet savaşı kaybetmiş olsaydık, şu an bu meydanda yine bu generalin kafasını kesiyor olacaktım

Terör biterse bundan en çok kim nemalanacak?

Siyasi iktidar.

O halde terörün faturası da siyasi iktidarındır.

Madalya kimin boynunaysa, giyotin de onun boynunadır.

Madalyayı ben alayım, giyotini subaylara göndereyim

Oldu cicim...
Gila Çevrimiçi  

Eski 19-07-2011, 10:33   #11
Exnuc
Forum Ustası

Exnuc's Avatar

Alıntı:
Ordunun kabahati yoktur.

Savaş ortamında can alınır da, verilir de.

Ta Süleyman Demirel zamanında ciddi bir grup pkk lıyı çembere alan ordu birliklerine taarruz etmemeleri ( ET ME ME LE Rİ ) konusunda Ankara'dan haber geldiğini, bu grubun çember dışına çıkarak sınırı geçip, eylem yapıp geri geldiğini cümle alem biliyor.

Ordunun eline silahı verip yetkiyi alacaksın, sonra orduyu suçlayacaksın.

Suç, siyasi iradenindir.

Sadece akp iktidarı ile de sınırlı değildir, geçmiş cümle iktidarların bu işte parmakları vardır.

Bir İran kadar olup Amerika'ya diklenememenin,

Amerikadan tırsmanın neticesidir bunlar..

İsterseniz, konuyu pekiştirelim..

Napolyon, büyük bir meydanda, savaştan galip gelen generaline madalya takıyormuş.

Halktan birisi bağırmış:

- Ona niye takıyorsun madalyayı?

Ben, kardeşimi kaybettim, kolumu kaybettim, ayağımı kaybettim, bir gözümü kaybettim..

Napolyon vatandaşa dönmüş ve cevaplamış.

- Ulan! Şayet savaşı kaybetmiş olsaydık, şu an bu meydanda yine bu generalin kafasını kesiyor olacaktım

Terör biterse bundan en çok kim nemalanacak?

Siyasi iktidar.

O halde terörün faturası da siyasi iktidarındır.

Madalya kimin boynunaysa, giyotin de onun boynunadır.

Madalyayı ben alayım, giyotini subaylara göndereyim

Oldu cicim...
Yukarıda verdiğin sadece bir örnektir. O durumun bambaşka bir halidir. Ben hükümetlerin kendi adına sağladığı rant oyunlarının bir kenara bırakılarak artık TSK'nında sorgulanabiliyor olmasını düşünen biriyim.

Karar alınmış bir operasyona çıkılıyor. Operasyona giden ekip ve şehit düşenler kim? Tabiki her zaman %95 erler.

Derme çatma karakollarda baskın yiyenler kim? Erler...

İstihbarata her zaman engel olan kim? Hükümetler mi? hiç sanmıyorum...

Defalarca baskın yemesine rağmen aynı yere aynı berbatlıkta ve aynı savunma mantığıyla oraya acemi askerleri yerleştiren kim?

Zamanında özel harekat polisini devre dışı bırakan kim? Sen benden daha iyi bilirsin!

Şehit verdiğimiz her durumda küfür yağmuruna tutulanlar kim? Tabiki hükümetler.

Ordu nerede ordu?
Bu ülkenin en güvendiği Türk Silahlı Kuvvetleri'nin amacı ne?
Kaç bin tane general var. Hangi ülkede bu kadar general var. Bu nedir ya? Bunlar şu an ne yapıyor? İşinize geldimi generaller içeride. Kaçı içeride kaçı dışarıda söyler misin?

Daha sorulacak binlerce soru var ama bunlara seninde her zaman bir cevabın olacak bilirim. O yüzden uzatmakta istemiyorum. En azından burada yazılanları birilerinin okuyup acaba demesi yeterlidir benim için. Çünkü sen ve buradaki çoğunluk hep aynı teraneyi yazıp çiziyorsunuz. Ee farklı şeylerede biz parmağımızı sokalım arada dimi?

Ben bu sistemin acilen değişmesi taraftarıyım. Hemde herşeyiyle sıfırdan...
Exnuc Çevrimdışı  

Eski 19-07-2011, 10:38   #12
DualCoree
Forum Ustası

DualCoree's Avatar

Üye numarası: #431550
Yer: ★ ★ ★ Я не знаю ★ ★ ★
Karma etkisi: 7378 DualCoree seviye: 2000DualCoree seviye: 2000DualCoree seviye: 2000DualCoree seviye: 2000DualCoree seviye: 2000DualCoree seviye: 2000DualCoree seviye: 2000DualCoree seviye: 2000DualCoree seviye: 2000DualCoree seviye: 2000DualCoree seviye: 2000
Kullanıcıya AIM yolu ile mesaj gönder Kullanıcıya Yahoo yolu ile mesaj gönder Send a message via Skype™ to DualCoree

bence bu konuyu tartısmalıyız
DualCoree Çevrimdışı  

Eski 19-07-2011, 10:40   #13
kolonya
Forum Ustası

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi MaJeSTiCc Mesajı Göster
bence bu konuyu tartısmalıyız
tartışılmaması için bölümü değiştirildi. haberin yok galiba..
kolonya Çevrimdışı  

Eski 19-07-2011, 10:43   #14
DualCoree
Forum Ustası

DualCoree's Avatar

Üye numarası: #431550
Yer: ★ ★ ★ Я не знаю ★ ★ ★
Karma etkisi: 7378 DualCoree seviye: 2000DualCoree seviye: 2000DualCoree seviye: 2000DualCoree seviye: 2000DualCoree seviye: 2000DualCoree seviye: 2000DualCoree seviye: 2000DualCoree seviye: 2000DualCoree seviye: 2000DualCoree seviye: 2000DualCoree seviye: 2000
Kullanıcıya AIM yolu ile mesaj gönder Kullanıcıya Yahoo yolu ile mesaj gönder Send a message via Skype™ to DualCoree

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi kolonyaq Mesajı Göster
tartışılmaması için bölümü değiştirildi. haberin yok galiba..
Tartısamicaksan forum un anlamı nedir ? içimizde dogrunun ne oldugunu bilmeyen arkadaşlar tartısmaları okuyarak dogruyu görüyolar.
DualCoree Çevrimdışı  

Eski 19-07-2011, 10:45   #15
kolonya
Forum Ustası

Alıntı:
Arkadaşlar. Milli unsurlar bölümünde tartışma ve polemik yasaktır. ESTERGON gelirse, tam ayar çeker, bilginize.
Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi MaJeSTiCc Mesajı Göster
Tartısamicaksan forum un anlamı nedir ? içimizde dogrunun ne oldugunu bilmeyen arkadaşlar tartısmaları okuyarak dogruyu görüyolar.
gila cevap versin neden tartışılamayacağına..
kolonya Çevrimdışı  

Kapalı Konu

Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama

Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
Konu Konu Yazarı Forum Cevaplar Son Mesaj
5 Adet İngilizce Hikaye Kitabı | Pratik Kitabı | Mp3 Ses Dosyası yenal1990 E-book 0 23-08-2010 19:22
Öcalan'dan Erdoğan'a: Açılım hikaye nesta_34 Genel 2 31-10-2009 11:46
ßenden ßir Hikaye.. s3z3r Geyik 10 27-03-2009 16:27
Hadi Hep Beraber Bir Hikaye Yazalim sudem Genel 7 16-04-2008 18:54
Bitmeyecek hikaye :) PoYRaZ Geyik 157 22-06-2005 19:02

Gönderme Kuralları