Bir programin veritabanini kullanmak:) Dostlar Benim sikintim veya kisaca sorunum diye adlandirayim söyle ki; Ben bir programin veri tabaninini nasil kullana bilirim.Adam programa dat uzantili ama aklimin alamayacagi kadar veri depolamis ve benim
Konu gencbugra tarafından açılmış, 306 kişi tarafından görüntülenip, 3 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Bir programin veritabanini kullanmak konusundaki toplam yorum: 3, okunma sayısı: 306. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2005
Üye numarası: #11371
Karma etkisi: 8
![]() Karma: 10
|
Dostlar Benim sikintim veya kisaca sorunum diye adlandirayim söyle ki; Ben bir programin veri tabaninini nasil kullana bilirim.Adam programa dat uzantili ama aklimin alamayacagi kadar veri depolamis ve benim o verilere ise ihtiyacim var.Sormak istedigim olay ise su lütfen ben bu programin veri tabanini nasil kullanambilirim Delphi veya v.basic ile.Lütfen yardimci olur iseniz cok memnun olurum... ![]() |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2004
Üye numarası: #131 Yer: siz oldu.
Karma etkisi: 49
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 4080
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #6228
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Arkadasım ilk önce veritabanını inceleyeceksin.Delphi makinanda kuruluysa delphinin database desktop programıyla inceleyebilirsin.Sonra delphi de yeni bir form yaratıp bu veritabanını form ile ilişkilendirebilirsin, bunu burdan anlatmak zor biraz.Bi delphi kitabı al oku.Faydasını görürsün.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2005
Üye numarası: #1927 Yer: Back To Wardom !!
Karma etkisi: 11
![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 346
|
baba programın veritabanı olan dosyayı access de aç herşeyi görürsün aynı şey forum lar için de geçerli flahget teki site explorerdan siteyi indirip veritabanını access de açtın mı bütün accountların username ve pass larını görürsün
![]() |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|