Bir ŞiirArkadaşlar bi sitede bu şiiri buldum..fazla gaz diyebilirsiniz ama benim hoşuma gitti paylaşmak istedim.. TÜRK DİRİLİŞİ En ücra köylere haberler salın, Eski günlerdeki, hülyaya dalın, Tarihin verdiği görevde kalın; Yeniden
Konu ugurr_xy tarafından açılmış, 217 kişi tarafından görüntülenip, 1 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Bir Şiir konusundaki toplam yorum: 1, okunma sayısı: 217. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2006
Üye numarası: #84403
Karma etkisi: 528
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 52142
|
Arkadaşlar bi sitede bu şiiri buldum..fazla gaz diyebilirsiniz ama benim hoşuma gitti paylaşmak istedim..
TÜRK DİRİLİŞİ En ücra köylere haberler salın, Eski günlerdeki, hülyaya dalın, Tarihin verdiği görevde kalın; Yeniden başlasın TÜRK Dirilişi!.. Duyduk ki, meydanı çakallar almış Meğer, kibirlenip haberler salmış Sözde kürdistanın ilanı kalmış Yeniden başlasın TÜRK Dirilişi!.. Her karış toprağa, can vermekiçin, Yeniden bayrağa, kan vermek için, Türklüğe yeni bir, şan vermek için, Yeniden başlasın TÜRK Dirilişi!.. Aramızda hain kalmasın diye Vatan toprağını almasın diye Bir gün kara haber, salmasın diye Yeniden başlasın TÜRK Dirilişi!.. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=112261 Geçmiş atamıza, layık olmaya Eski cengaverlik ile dolmaya Nızam-ı Alem ülkümüz, solmaya Yeniden başlasın, TÜRK Dirilişi!.. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2006
Üye numarası: #101602
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 33363