bir siteden banlandım...yardım?arkadaşlar bi siteden ban yedim..yeme sebebim mesaj sıkıntısından kaynaklandı. bir çözüm bulabilirmisiniz? banlanan kullanıcı adımın dışında farklı 3 hesap daha açtırdım ama mail adresime gelen mesajı onayladıktan hemen sonra gene
Konu emreterzioglu tarafından açılmış, 205 kişi tarafından görüntülenip, 5 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: May 2008
Üye numarası: #220015
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
arkadaşlar bi siteden ban yedim..yeme sebebim mesaj sıkıntısından kaynaklandı.
bir çözüm bulabilirmisiniz? banlanan kullanıcı adımın dışında farklı 3 hesap daha açtırdım ama mail adresime gelen mesajı onayladıktan hemen sonra gene banlanıyorum.Ip banlanmış..nasıl çözüm bulabilirim. -Modem e kaç kere res attım olmadı. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=477853 -ağ bağlantılarından network adress değiştirdim gene olmadı.. çözüm lüften yardımcı olurmusunuz? |
|
|
|
|
#2 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2011
Üye numarası: #528356
Karma etkisi: 1048
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 104629
|
Emre Belözoğlu gibi nikin var onun gibi hırçın isen banlanman normal
![]() |
|
|
|
|
#3 |
|
Çırak
|
![]() yok hırçınlıkla alakalı deil.zaten sevmem onuda..banlanmamın sebebi yabancı bi sitede uzun bir biçimde thanksssssssss yazmam mış..ne yaptıysam olmadı nasıl halletcez? |
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2009
Üye numarası: #339402 Yer: im seni
Karma etkisi: 20148
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2014261
|
Niye uzun yazarsın ki???
Asıl soru neden "thannkkksssss" yazarsın??? Teşekkür ederim'e ne oldu??? Yeni nesil nereye gidiyor??? |
|
|
|
|
#5 |
|
Çırak
|
hocam ben yeni nesil değilim
acil bir durum vardı yazmam lazımdı.. |
|
|
|
|
#6 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2004
Üye numarası: #975 Yer: Melbourne
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 8202997
|
Senin gibi üyeleri hiç anlamıyorum clone hesap alıp siteye girmek kolaydır asıl erdem tek hesapla adam gibi dura bilmektir senin gibiler kovulduğu yere tekrar gitmeyi neden ister hiç anlamam bu tür şeyler bizim forumundan başına geldiği için malesef konu kilit
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Lütfen birisi yardım etsin bana işletim sistemi ile ilgili acil yardım | heyholetsgo | Windows Vista | 14 | 18-04-2011 21:53 |
| İlk Yardım | KemalinAskerleri | Sağlık | 12 | 17-11-2010 03:01 |
| Yardım kampanyası Ergenekon'da | kimsebenisevmiyor | Genel | 4 | 19-08-2008 11:38 |
| acil yardım bilgisayar açılıp kapanıyoo | O-VARLI | Yardım | 6 | 29-01-2008 01:37 |
| admin ligim gitti yardım yardım yardım | jun | Yardım | 7 | 04-02-2006 15:15 |
|
|