Bir soru...???Arkadaslar işyerinden internete bağlanıyorum.Network de bildiğim kadarıyla(büyük bi ihtimalle) extra bir güvenlik sistemi yok.Hatta kendi bilgisayarımdan modem ayarlarına bile girebiliyorum.Anlıyacağınız basit bir sistem.Benim sorum bu network te kimin hangi adreslere,nerelere
Konu ®tyler tarafından açılmış, 310 kişi tarafından görüntülenip, 2 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Bir soru...??? konusundaki toplam yorum: 2, okunma sayısı: 310. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jun 2007
Üye numarası: #128594
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Arkadaslar işyerinden internete bağlanıyorum.Network de bildiğim kadarıyla(büyük bi ihtimalle) extra bir güvenlik sistemi yok.Hatta kendi bilgisayarımdan modem ayarlarına bile girebiliyorum.Anlıyacağınız basit bir sistem.Benim sorum bu network te kimin hangi adreslere,nerelere girdiği anlaşılabilirmi ya da kimin ne kadar kota yediği?Cevaplarınız için şimdiden tesekkurler....
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2005
Üye numarası: #14278
Karma etkisi: 1334
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 132628
|
Slmlar
Evet ağa bağlı olan her makınanın nereye bağlandıgı ne kadar kota kullandıgı anlaşılabılır. Bunu programsız olarak yapmak mumkun değildir. Server -Client mantıgıyla (yani ana makinadan - diğer ağdaki makinalar) radmin tarzı bir programla bu anlaşılabilir. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jun 2007
Üye numarası: #128594
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Yanlız ortada ana makina diye bir şey yok.Direk modemden hubla bağlantılar dağıtılmış.Bunun yanında benim makinanın ip numarısı her zaman sabit kalmıyo.arada bir değiştiği oluyor..
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|