Bir Sorum Olacak cevaplarsanız Sevinirim Hepinizin Yardımını Bekliyorum.Evet arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi ben programlamaya başlamak istiyorum.Ve arkadaşlar bu programlarla keylogger,Fake Programlar Vs. Vs (iyi şeyler de olabilir :D ) Yazmak istiyorum.Nasıl başlasam diye size soruyorum.Lütfen Yardım edin
Konu cello1996 tarafından açılmış, 202 kişi tarafından görüntülenip, 1 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Bir Sorum Olacak cevaplarsanız Sevinirim Hepinizin Yardımını Bekliyorum. konusundaki toplam yorum: 1, okunma sayısı: 202. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2009
Üye numarası: #396871 Yer: gök inlesin bu sesi dinlesin hep seninleyiz türkiye :D
Karma etkisi: 3069
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 306600
|
Evet arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi ben programlamaya başlamak istiyorum.Ve arkadaşlar bu programlarla keylogger,Fake Programlar Vs. Vs (iyi şeyler de olabilir
) Yazmak istiyorum.Nasıl başlasam diye size soruyorum.Lütfen Yardım edin ![]() Not: Daha Programlamadan hiç birşey bilmiyorum ve Konu yanlış yerdeyse taşınırsa sevinirim. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2008
Üye numarası: #216644 Yer: Assembly
Karma etkisi: 2308
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 230395
|
Hmm öncelikle basit bir dille ve basit programlar yazarak başlayabilirsin...daha sonra nt structure anlamanı saglayacak kitaplar indirip okuman lazımki ingilizcen iyi olması lazim cunku turkce kaynak bulmak baya zor daha sonra zaten kendiliginde gelecektir ve sana en uygun olan programlama dilini secip onunla devam edeceksinki bana"C" gelmistiki hemde native....
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|