Bir Tıkla İp No DeğiştirmeBir Tıkla İp No Değiştirme Arkadaşlar bizzat kendim yaptım denedim oldu... bakın size de tavsiye ederim.. öyle programla mrogramla uğraşmayınız!... Biraz araştırma yaptım ve de bunu buldumm... eğer verildiyse özür
Konu HasretGÜMÜŞ tarafından açılmış, 19633 kişi tarafından görüntülenip, 8 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Bir Tıkla İp No Değiştirme konusundaki toplam yorum: 8, okunma sayısı: 19633. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2007
Üye numarası: #129311 Yer: SAMSUN-Kuşadası- AYDIN
Karma etkisi: 37822
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3781291
|
Bir Tıkla İp No Değiştirme Arkadaşlar bizzat kendim yaptım denedim oldu... bakın size de tavsiye ederim.. öyle programla mrogramla uğraşmayınız!... Biraz araştırma yaptım ve de bunu buldumm... eğer verildiyse özür dilerim... araştırdım ama verildiği hakkında bi bulguya rastlamadım!.. Kod:
@echo off echo Eski Ip Siliniyor ipconfig /flushdns ipconfig /release echo Ip Adresiniz Yenileniyor ipconfig /renew exit Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=189947 not: dikkat ediniz.dosya uzantılarını değiştirirken... şu anda kullandığınız normal şekilde değiştirmeye kalkışırsanız değişmez.. nasıl olacağını kısaca anlatayım...; 1-bi tane dosya açın... 2-araçlar/klasör seçenekleri/görünüm/ 3-bilinen dosya türleri için uzantıları gizle --seçeneği var. oradan işareti kaldır!.. sonra da masa üstünde yeni bi tane metin belgesi açınız... adını rastgeele bişey yazınız.. ama sonuna da .bat diye ekleme yapınız...noktayı unutmayınız bat kelimesinden önce... bu uzantılı şeklidir... sonra da tekrar yukarıda 3 aşama ile belirttiğimiz yolu tekrarlayınız bu sefer işaretli haline yani eski haline geri getiriniz!.. masa üstünde oluşturmuş olduğunuz dosyaya çift tıklayınız. hayırlı olsun!... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #19756
Karma etkisi: 7746
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 773439
|
Bence başlığın adı " Bir Tıkla LAN İp No Değiştirme " olsa daha doğru olurdu...
EDIT: Ayrıca network içinde ip dağıtan bir servis çalışmıyorsa ( DHCP ) ip adresin değişmez. Değişsede Windows'un ip aralığındaki pek işe yaramayan ipler arasında döner durursun =). Düzenleyen Mainliner : 22-02-2008 at 21:45. Sebep: Ek Bilgi |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #20641
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() Karma: -329
|
aynen modem reset yemedikçe ip değişmez
![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jan 2009
Üye numarası: #303489
![]() Karma: 10
|
abi ellerine sağlık yöntemini uyguLadım çok işime yaradı ellerin dert görmesin
![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Oct 2008
Üye numarası: #273505
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 847
|
bilgi için saol
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Dec 2008
Üye numarası: #300940
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 847
|
eline saglık
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2007
Üye numarası: #159553 Yer: im yokki =)
Karma etkisi: 598
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 59318
|
işlemiyor modemden modeme degişir sanıyorum boyle bişi olsa yani....saol yinede
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jan 2009
Üye numarası: #305392
![]() Karma: 10
|
wan ile lan ip arasındaki farkı biraz daha araştırmanı dilerim.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Misafir Üye
Üye numarası: #
kaydettıkten sonra nasıl uzantı degısılyo bat oluyo ben yapamadım yardım edermısınız
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|