bir yahoo adresi war ve ben sanırım kıramayacağım :(herkese selam ilkönce şunu belirteyim ki çok uğraştım önüme gelen programı indirdim pc ye de bir sürü virüs soktum fakat kıramadım bu yahoo adresini şöyle bir durum war erkek arkadaşımın
Konu blue_eyed_angel tarafından açılmış, 463 kişi tarafından görüntülenip, 11 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
bir yahoo adresi war ve ben sanırım kıramayacağım :( konusundaki toplam yorum: 11, okunma sayısı: 463. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Sep 2006
Üye numarası: #86914 Yer: bursa
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
herkese selam ilkönce şunu belirteyim ki çok uğraştım önüme gelen programı indirdim pc ye de bir sürü virüs soktum fakat kıramadım bu yahoo adresini
şöyle bir durum war erkek arkadaşımın kullandığı bir yahoo adresi wardı sırf birşey indirmek için gerekirse üyelik için falan ben biliyordum şifresini hiç bakmazdım dabir gün bakacağım tuttu baktım yahoo dan bir mail gelmiş açtım anladığım kadarıyla bunun bir adresi warmış ve bu adreste ona bir zamanlar alternatif postaymış fakat değiştrilmiş yahoo ile yazıştım bir kaç kez bana böle bir mail geldi diye bu adress hangi adresin alternatif maılıydıda değiştril die bir kaç yazışmadan sonra yahoo dan adressi alddım ama şifresini kıramıyorum o kadarını becerebileceğimi sanmıyorum ama içini görmem lazım açmam lazım o adresi moralim çok bozuk yardım edermisinz lütfen ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2009
Üye numarası: #347222 Yer: Anakara
Karma etkisi: 23907
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2390115
|
Anlattıklarını anlamaya çalıştım ve anladım da şimdi erkek arakadaşının yaho adresine bir e-mail geliyor ve gelen e-mail yönlendirilmiş e-posta edresine gittigi için sadece bilgilendirme amaçlı o hale bunun şifresini bulman mümkün deil pc ye şifre kırma programları diye tanıtılan şeyleri sakın kurma bunlar tuzak amaçlı virüs yutturma işidir. önemli bilgilerini çalabilirler bilginize..
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=398262 Sonuç olarak erkek arkadaşın şifreyi sana söylemedikçe senin e-postaya bakabilmen mümkün değil eğer hala konuşuyorsan ve e-posyayı okumakta acelen yoksa ona msn den keyloger gönderip bilgilerini alabilirsin. Bu arada pc yi iyi bi virüs programıyla tarat da temizlensin... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2008
Üye numarası: #271411 Yer: ίslâறbol
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1642962
|
1stclass'a üye ol. Bu kadar zahmete girme
![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2010
Üye numarası: #462051 Yer: wardom
Karma etkisi: 309
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 30790
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Çırak
|
ya biliyorum olay karışık biraz ama durum şu şifresini bildiğim bir e mail adressi daha önce bir yahhoo adresine alternatif posta yapılmış sonra ben şifresini biliyorum artık diye bu e posta adresi alternativ posta olmaktan çıkarılmış yerine başka bir posta adresi alternatif yapılmış bu deşikliğide yahoo mailla bildirmiş benim salak da bunu bilmediğinden silmemiş bu postayı ben de gördüm bu adress ne diye yahoo ile yazışıtım ve adressi öğrendim şimdi bu adresin şifresini kırmam lazım keyloggerla olmaz hulaşabileceğim hiç bir pc de oturum açılmadı elimde sadece adress war ben bu adressin içinde ne işler çevriliyo gözümle görmem lazım şifreyi kıramıyorum program bulsam viruslü oluyor düzgün bir programı çalıştrabilceğimi sanmıyorum çok üzülüyorum bu duruma lütfen yardım edecek biri warsa bana yardım etsin
![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2006
Üye numarası: #89565 Yer: Üsküdar/Ayazma
Karma etkisi: 24603
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2459390
|
en son yahoo ya girmemin üstünden bi 3-4 sene geçmiştir heralde
![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Çırak
|
offf cidden üzülyorum diyorum
![]() ![]() gerçekten yardıma ihtiyacım war |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2009
Üye numarası: #342193 Yer: Ankara
Karma etkisi: 300
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 29719
|
eskiden hesap satın alma diye birşey vardı yahooda , devam ediyorsa hesabı satın alabilirsin
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Çırak
|
nasıllllllllllllllll ?
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Çırak
|
niye kimse yardım etmiyo sadece bir adres şifresi lütfen yaaa
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2009
Üye numarası: #347222 Yer: Anakara
Karma etkisi: 23907
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2390115
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Çırak