Biri Bana Banner Yapabilir mi?..[ACELE YARDIM]Ya arkadaşlar yeni açtığım paylaşım sitesine hareketli gif bir banner yapmak için yardımsever bir arkadaş arıyorum kendim yapmasını bilşmiyorum biri yardım etse lütfen yapıp buradan bana atsa olur mu acaba?..
Konu t30w4n tarafından açılmış, 242 kişi tarafından görüntülenip, 2 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Biri Bana Banner Yapabilir mi?..[ACELE YARDIM] konusundaki toplam yorum: 2, okunma sayısı: 242. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2006
Üye numarası: #95768 Yer: 50 ๓єtгє เlєг๔єภ
Karma etkisi: 64
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 5787
|
Ya arkadaşlar yeni açtığım paylaşım sitesine hareketli gif bir banner yapmak için yardımsever bir arkadaş arıyorum kendim yapmasını bilşmiyorum biri yardım etse lütfen yapıp buradan bana atsa olur mu acaba?..
Site Link: Url'yi Görmek ve Siteye Girmek İçin Tıklayınız Ya böle siyah-kırmızı böle dikkat çeken bişey olmasını istiyorum yapan arkadaş varsa eğer o daha iyi bilirde gerçi böle çok dikkat çeken siyah -kırmızı şeklinde bir arkadaş hareketli olarak yazıları fln kendi ayarlasa site ismide yazsa olru mu acaba?..Sitemiz paylaşım sitesidir ona göre bir banner yaparsa sevinirim lütfen yardım!.. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2005
Üye numarası: #12741 Yer: Marmaris
Karma etkisi: 572
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 56378
|
ne yazılcagını sölersen belki yardımcı olabiliris ..
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2006
Üye numarası: #95768 Yer: 50 ๓єtгє เlєг๔єภ
Karma etkisi: 64