Bisiklete Motor Takıp Mobilet / Motorlu bisiklet yapma Videoluhttp://www.wardom.com.tr/images/misc/star.gif[/Merhaba sn.Wardom halkı :) Evet Gerçekten Bisikleti Bir Yolculuk Aracı Nedemeli belkide En çok zevk aracı olarak gören kişiler vardır... Ben bisiklet sürmek kanında olan kişiler diyorum... Yoruma göre değişir...
Konu Principal tarafından açılmış, 2889 kişi tarafından görüntülenip, 9 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Bisiklete Motor Takıp Mobilet / Motorlu bisiklet yapma Videolu konusundaki toplam yorum: 9, okunma sayısı: 2889. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 | |||
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2011
Üye numarası: #536273
Karma etkisi: 277
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 27584
|
[/Merhaba sn.Wardom halkı Evet Gerçekten Bisikleti Bir Yolculuk Aracı Nedemeli belkide En çok zevk aracı olarak gören kişiler vardır... Ben bisiklet sürmek kanında olan kişiler diyorum... Yoruma göre değişir... Evet Daha Fazla Konuyu Uzatmayayım.... Hesaplı- Hobi -Keyif/Yüksek sınıfolarak sınıflandırıyorum... [/İlk Ders Olarak Hesaplı yapacağız .... [/İlk Resimler Sonra Video....![]() ![]() ![]() [/K.gelsin ![]() ----- Video :
[/Tam Ekran Linki : http://www.youtube.com/watch?v=cqu3vG-DrfY [/Resim / video yenidir. Göremezseniz Googleye 2011 Dns ayar yapma yazın. Reklam olmasındiye link vermiyorum. Rahatlıkla bulursunuz Zaten. ![]() Not : Lastiğe Zarar Verirmi Sorusuna Cevap : Bu konudada Wardom lastiklerini öneriyorum ![]() Merak etmeyin silindirin ucundaki kayış yeri lastiği zorlayabilir ama silindir zorlamaz. Lastiğe Tamas Eden yerde silindirdir . bir zincir alırsınız isteğe bağlı pedalı iptal edersiniz pedaldaki sisteme uyarlarsınız K.gelsin Düzenleyen Principal : 02-08-2011 at 16:32. |
|||
|
|
|
|||
|
|
#2 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2011
Üye numarası: #518862 Yer: antalya
Karma etkisi: 253
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 25146
|
çok güzel eline saglık
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Cool Üye
|
Yorum için çok Teşekkür ederim
--------------------------------------------------- Not : Hesaplı dedik ama, testere tam benzin çekeceği için yapımı 140 Tl ye gelir en fazla ama... Yakıtı fazla yakabilir Size tavsiyem Bölüm2 yi beklemeniz Tabii.. Yaklaşık 320 Tl lik bir fark olabilir... Bölüm 2'de ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2009
Üye numarası: #313933 Yer: Rüzgar nereye götürürse...
Karma etkisi: 403
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 39946
|
wayy
süpermiş ha gaza basmazsan bisiklet yawaşlar ve fren durur ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2006
Üye numarası: #46927 Yer: NY/Brklyn
Karma etkisi: 40066
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 4005465
|
testere yerine brusless motorda kullanabilirsen o torka mevcut cesitli motorlar var arka seleyede battery leri koyabilirsin eger istersen
benimkisi farkli bir yol soylemek ![]() guzel fikir |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2006
Üye numarası: #61101
Karma etkisi: 9793
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 978531
|
bence o yöntemtekeri 1 aya haşat eder.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Cool Üye
|
Bu konudada Wardom lastiklerini öneriyorum
![]() Merak etmeyin silindirin ucundaki kayış yeri lastiği zorlayabilir ama silindir zorlamaz. Lastiğe Tamas Eden yerde silindirdir . bir zincir alırsınız isteğe bağlı pedalı iptal edersiniz pedaldaki sisteme uyarlarsınız K.gelsin ![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2006
Üye numarası: #102546 Yer: Karlı kayın ormanı..
Karma etkisi: 20888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2087932
|
En iyi yola çıkmadan bir düşünmek |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2005
Üye numarası: #12386 Yer: çanakkale
Karma etkisi: 15359
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1534906
|
o arka lastik 3 gün dayanmaz. biraz saçma bişey olmuş.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Cool Üye
|
Merak etmeyin silindirin ucundaki kayış yeri lastiği zorlayabilir ama silindir zorlamaz. Lastiğe Tamas Eden yerde silindirdir . bir zincir alırsınız isteğe bağlı pedalı iptal edersiniz pedaldaki sisteme uyarlarsınız K.gelsin
Arkadaşımız sormuş cevaplamışız. niye flood yapıyorsun amaç ?... LOCkMAN SORMUŞ : bence o yöntemtekeri 1 aya haşat eder. CEVAPLAMIŞIZ : Merak etmeyin silindirin ucundaki kayış yeri lastiği zorlayabilir ama silindir zorlamaz. Lastiğe Tamas Eden yerde silindirdir . bir zincir alırsınız isteğe bağlı pedalı iptal edersiniz pedaldaki sisteme uyarlarsınız K.gelsin Arkadaşımızın amacım.sayısını çoğaltmaktır belkide... Düzenleyen Principal : 06-08-2011 at 17:01. |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 2 (0 üye ve 2 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Cheat Engine İLe Fake 21qb Yapma Videolu Anlatım... | zazazaza11 | Oyun Hileleri | 8 | 03-04-2011 18:48 |
| CounteR Strike Map Yapma Resimli Videolu Anlatım | Ares.exe | Counter Strike | 0 | 21-07-2010 19:35 |
|
|