Bişiler Bilsemde Sizin yardımınıza ihtiyaçım war =)Merhaba herkese iyi günler.. Benim oynadıgım bir online oyunun web sayfasında bir kullanıcı benim itemlerimin paralarımın herşeyime çökmüş durumdadır. o üyenin şifresini bulmak mümkünmüdür. çok şey denedim html phpden açık
Konu bylucy34 tarafından açılmış, 231 kişi tarafından görüntülenip, 4 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Oct 2010
Üye numarası: #494095
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Merhaba herkese iyi günler.. Benim oynadıgım bir online oyunun web sayfasında bir kullanıcı benim itemlerimin paralarımın herşeyime çökmüş durumdadır. o üyenin şifresini bulmak mümkünmüdür. çok şey denedim html phpden açık yakalamalar ama bir türlü tam sonuça ulaşamadım en sonunda yardım almam gerektige karar verdim solugu burada aldım =) Düzenleyen Balamir : 22-04-2011 at 02:03. |
|
|
|
|
#2 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2011
Üye numarası: #522075
Karma etkisi: 46
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 4495
|
Geçmiş Olsun ...
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #4844 Yer: im o ayakları ...
Karma etkisi: 65086
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 6506929
|
admine pm at süpertrojen al geriside senin yaratıcılığına kalmış
çoğu çocuk kullanıyor ve işe yarıyor Canlı ekran izleme,vnc ve mouse kontrolü Antiviruslerce %100 tanınmaz, güncelleme garantili Ortam sesi dinleme Webcam izleme Online/offline keylogger Kopyala/Yapıştır, Clipboard Yöneticisi (Canlı) Warlogger desteği Çalıştırma,upload,download,yeniden adlandırma,silme,gizli çalıştırma,thumbnail görüntüleme(indirmeden dosya görme) Registry yöneticisi (tam özellikli) Msn şifrelerini ve geçmişteki tüm adresleri çıkartma Firefox şifrelerini çözme Görev yöneticisi, görev sonlandırma Çalışan programları listeleme Bağlı sistemlerin yaptığı işlemleri tek listede görme! Binder / dosya birleştirici Virus tipinde resource kullanmadan bindleme özelliği Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=472967 Mp3,resim,jpeg,vs her türlü dosya ile birleşip,exploitler ile link üzerinden,htmlden yayılır Keyloggerda dll kullanmadan system hooklarıyla loglama ve tabii dll kullanmadan kimse yapamıyorken %100 sisteme zarar vermeden stabil bütün dünya dillerinde loglama. Sadece 690 TL! Satın almak için özel mesaj: m3hm3t |
|
|
|
|
#4 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2011
Üye numarası: #522075
Karma etkisi: 46
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 4495
|
Benim bildiğim kadarıyla world of uo online bir mmorpg oyunu.Site üzerinden itemlerini paranı çaldıysa hiç uğraşma alamazsın.Ama bilgisayarına logger gömüp aldıysa mutlaka arkasında bir iz bırakmıştır.
Eğer ip sini öğrenemesen hiçbir şey yapamazsanız.Hiçbir keylogger da işine yaramaz.ip adresini bulabilirsen at bana özelden mesaj ben kısa bir sürede icabına bakarım. Düzenleyen ........................ : 13-04-2011 at 12:24. |
|
|
|
|
#5 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Oct 2010
Üye numarası: #494095
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Html Php açığı felan diyorlardı admin şifresine ulaşmak hikayemi bulmak kullanıcının ip adresini ögrensem bana yardımcı olabilirmisniz?
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Yardımınıza ihtiyacım var | klesk | Dizüstü / Laptop Soruları, Sorunları | 12 | 23-03-2011 02:18 |
| Wardom ailesi yardımınıza ihtiyacım Var | soner__06 | Dizüstü / Laptop Soruları, Sorunları | 4 | 09-12-2010 13:09 |
| Yardımınıza ihtiyacım var. | -mky- | Web Hosting | 8 | 19-11-2010 19:19 |
| arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var... | maxcodex | Yardım | 4 | 17-08-2010 11:07 |
| Yardımınıza ihtiyacım var!!! | coopercem | Yardım | 0 | 29-07-2010 17:18 |
|
|