Bitlocker erişim hatası! Çözemedim :(Arkadaşlar bitlocker ile benim için önemli olan iki sürücümü şifreledim yaklaşık 3 ay kadar hiç bir sorunla karşılaşmadan kullanıyordum. Geçen hafta cleaner ile sistem temizligi yaptıktan sonra bölümlere erişemez oldum.
Konu Nuri Kaptan tarafından açılmış, 432 kişi tarafından görüntülenip, 5 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Bitlocker erişim hatası! Çözemedim :( konusundaki toplam yorum: 5, okunma sayısı: 432. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2007
Üye numarası: #144742 Yer: Adana-İstanbul
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 4241
|
Arkadaşlar bitlocker ile benim için önemli olan iki sürücümü şifreledim yaklaşık 3 ay kadar hiç bir sorunla karşılaşmadan kullanıyordum. Geçen hafta cleaner ile sistem temizligi yaptıktan sonra bölümlere erişemez oldum. Bölümler benim için önemli oldugu için iki farklı taşına bilir harddiske yedeklerini almıştım zaten ve dvdlerimde ayriyeten yedeklerim var. Onlar sorun degil ama bu hatanın çözümünü merak ettigim için çaba sarf ediyorum.
Kaynak: [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] Hata ise sürücülere erişemiyor olmam. Konu ile ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim... Düzenleyen Nuri Kaptan : 30-09-2010 at 22:39. Sebep: eksik yazılarım... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2009
Üye numarası: #367773 Yer:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3714596
|
Sağ tıklayıp sürücünün kilidini aç dediğinde bir pencere çıkıyor mu
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Banned
|
Malesef çıkmıyor sanıyorum ki sistem hdd ön bellek dosyalarını silmiş.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #4844 Yer: im o ayakları ...
Karma etkisi: 65086
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 6506929
|
bu sorun bende de var 20gb lık bir alan oluşturup şifreledim sanırsam hardiskin kalanına bir dosya oluşturuyor bende bu bölüme format atınca , şifreli alan tamamen gitti şu an görünmüyor
büyük ihtimal hddyi fabrika ayarları yapsam düzelecektirde 20 gb lık alan için 400 gb dosyayı yedekleyeceğim yer yok Düzenleyen VoLKæN : 01-10-2010 at 00:13. Sebep: yanlış yazmışım |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Banned
|
Saglam bir sürücü datalarını alıp gerekli ayarlamaları yapabilirsem bu sorunu sistem kurmadan yada sürücüleri direk olarak silmeden kurtara bilirim diye düşünüyorum. Fakat bunu nasıl yapacagımıda bilsem sorun kalmayacak
![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Banned
|
Arkadaşlar sorunu çözmüş bulunuyorum. Windows 7 kurulum dvd si ile onarım yaptım. Hirens boot ilede aynı işlemi yapabiliyormuşuz deneyerek gördüm. Her ikisi ilede olmazsa yeni sistem kurmanızı tavsiye ediyorum
![]() |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|