Biz Ermeni Miyiz?Arkadaslar , gecen gun yani 24 ocak tarihinde bayagi bir insan oldu veya olduruldu ancak bunlardan daha kiymetli birisi cikti hem de bizden olmayan adi hrant dink ! unuttuk mu
Konu kobem tarafından açılmış, 384 kişi tarafından görüntülenip, 2 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2006
Üye numarası: #76903
Karma etkisi: 6
![]() Karma: 68
|
Arkadaslar , gecen gun yani 24 ocak tarihinde bayagi bir insan oldu veya
olduruldu ancak bunlardan daha kiymetli birisi cikti hem de bizden olmayan adi hrant dink ! unuttuk mu ermeni soykirimini , bize yani Turklere yapilan iskenceleri , katliamleri he unuttuk mu ve ne yazik ki bir ermeniyi savunur olduk , sorarim size dustugumuz bu durumdan daha elim bir durum var midir ? Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=116340 Turkluge hakaretlerde bulunan gazeteci olduruldu goklere cikardilar "hepimiz hrant dink'iz" diye yollara dokuldu insanlar peki neydi bizim bu kadar yozlasmamiza yol acan? daha onceleri ise gene bir ermeni olan orhan pamuk nobel odulu aldi sonuc hic bir sey! dink in esi o kadar yakarista bulnmus olabilir ancak bunlarin hepsi tuzaktir arkadaslar BEN ERMENI DEGILIM BEN NE OLURSA OLSUN TURK'UM VE TURK KALACAGIM!!! |
|
|
|
|
#2 |
|
Donanım Editoru
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2004
Üye numarası: #920 Yer: İstanbul \ Kadiköy
Karma etkisi: 42425
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 4240324
|
bu olayın çok fazla boku çıktı.Medyada baya abarttı senınde sölediğin gibi.kendi değerlerimizi unutuyor gibiyiz.
|
|
|
|
|
#3 |
|
Co-Admin
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2005
Üye numarası: #2199 Yer: Kastamonu - 37
Karma etkisi: 375223
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 37520707
|
bölümde bu konu için uyarı vermiştim.
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|