Biz Türküz Bu Vatan BizimBİZ TÜRKÜZ BU VATAN BİZİM Türküz...Trklüğümüzle askerimizle ne güzel övünüyoruz öyle değil mi?Lafa gelince milletim devletimaskerim...İşin birde öbür yüzü var değil mi?Baksakta görmeyi beceremediğimiz... Bu bayrağın kurtulduğu anları bir anımsarsak
Konu ¢αη tarafından açılmış, 259 kişi tarafından görüntülenip, 0 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Biz Türküz Bu Vatan Bizim konusundaki toplam yorum: 0, okunma sayısı: 259. |
|
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2006
Üye numarası: #55546 Yer: İSTANBUL
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 22588
|
BİZ TÜRKÜZ BU VATAN BİZİM Türküz...Trklüğümüzle askerimizle ne güzel övünüyoruz öyle değil mi?Lafa gelince milletim devletimaskerim...İşin birde öbür yüzü var değil mi?Baksakta görmeyi beceremediğimiz... Bu bayrağın kurtulduğu anları bir anımsarsak o zaman askerin değerini anlarız belki.Asker sizce ne demek üniformalı adamlarmı?İşte bu yüzden aklımıza o yılları getirelim.Askerlerimizin ayaklarına giyecek çarıkları karınlarını doyuracak yiyecekleri yoktu.Her zaman birlik oldular. Herkes bir işin elinden tuttu.Bir çuval pirinci olan %75´ini askere verirdi.Bizim topumuz silhımız savaş gemimiz yoktu. Ama düşman askerinin herşeyi vardı bizim askerlerimiz yokluk ve sefalet halindeyken o savaşı kazandılar. Ama biz hiç bir zaman yılmadık. Bizim yemeğimiz yokken çaresiz ve yaralı bir ingiliz askerine yemeğimizi verdik.Bize yamyam diyen düşmanlarımıza türklüğü gösterdik.Askerimiz açtı ama yılmadıve savaştı.Bacağı kolu kopan askerlerimizbu vatan için çook uğraştılar.Size soruyorum peki bizler bu vatan için ne yapıyoruz? Şehitlerimiz vatan uğruna destanlar yazdırdı. Millet sevgisi vatan coskusuyla belkide yüreklerimizdeki en büyük görevi üstlendiler.Neydi o anda onlara gelen güç. Bana kalırsa bu vatanın değerini bir zerre kadar anlamış olan türk bu vatan için değer verdiklerinden vazgeçer ve bu vatan için canını verir. Bu vatan için canını veren ölmez şehit olur.Bu mevki öyle bir mevkidirki Allah katında bile üstün tutulur.Bu vatana kanını döken şehitlerimiz ve bu vatan için savaşta savaşan tüm askerlerimiz bizim için en değerli hazinelerimizdir. |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|