blogspot güvenli mi ? ve bir kaç sorumerhaba arkadaşlar ben ingilizce yabancı dil dökümanların olduğu bir site açmak istiyorum. hiç tecrübem olmadığı için blogger dan başlamak uygun olur diye düşündüm. elimde yüzlerce döküman var, pek çoğunun linki
Konu fıkara tarafından açılmış, 218 kişi tarafından görüntülenip, 3 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
blogspot güvenli mi ? ve bir kaç soru konusundaki toplam yorum: 3, okunma sayısı: 218. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Sep 2011
Üye numarası: #560341
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
merhaba arkadaşlar
ben ingilizce yabancı dil dökümanların olduğu bir site açmak istiyorum. hiç tecrübem olmadığı için blogger dan başlamak uygun olur diye düşündüm. elimde yüzlerce döküman var, pek çoğunun linki de çeşitli dosya paylaşım sitelerinde hazır durumda. merak ediyorum bloggerda güvenlik durumu nasıl ? birşey yapmam gerekir mi ? ya da böyle bir site için blogger uygun mu? hiç tecrübem yok, cevapları lütfen bunu düşünerek verin arkadaşlar. teşekkür ediyorum hepinize. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Sep 2011
Üye numarası: #563200
|
Merhaba kardeşim blogger bana göre biçilmiş kaftan blogger için bir gmail adresi aç oradan açabilirsin o gmaili hiç biryerde kullanma gmail giderse blogunda gider.Soruların olursa buradan yazarsın
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2011
Üye numarası: #573922
|
Teşekkürler
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2011
Üye numarası: #529938
Karma etkisi: 148
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 14634
|
blogspot Gayet Güvenli ve web site işine yeni başlayanlar için ideal sitelerden birisi
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| 6. Sınıf Helikon , İmza , Dörtrenk Yayıncılık Matematik Sbs Soru Bankaları | fraktal3 | Sınavlar ve Sınavlara Hazırlık | 0 | 18-03-2011 07:09 |
| Derslerde sorulan soru ve cevaplar | TrI-C | Geyik | 10 | 22-05-2010 14:04 |
| İşte SBS soru ve cevapları | HARBİKIZ | Eğitim, Öğretim ve Kişisel Gelişim | 0 | 06-06-2009 15:07 |
| Öss Deneme Sinavinda Skandal Soru | matr0x | Güncel | 21 | 16-08-2006 14:08 |
| ABD ,Bin Ladin... Sorular ve Yanıtlar | metatron | Komplo Teorileri | 6 | 11-03-2006 18:13 |
|
|