Blogum SEO SorunuBlogum geçen haftalarda Google'da gözüküyordu. Url'yi eklemiştim, siteharitası olarak beslemeleri koymuştum. Verification yapmıştım ve blogum gerçekten Google'da gözüküyordu. İsmini yazdığım anda ilk sırada çıkıyordu fakat, sonra widgetlar ekledim, bir takım
Konu Atlaas tarafından açılmış, 239 kişi tarafından görüntülenip, 2 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Blogum SEO Sorunu konusundaki toplam yorum: 2, okunma sayısı: 239. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2006
Üye numarası: #61982 Yer: Ankara
Karma etkisi: 377
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 37070
|
Blogum geçen haftalarda Google'da gözüküyordu. Url'yi eklemiştim, siteharitası olarak beslemeleri koymuştum. Verification yapmıştım ve blogum gerçekten Google'da gözüküyordu. İsmini yazdığım anda ilk sırada çıkıyordu fakat, sonra widgetlar ekledim, bir takım değişiklikler yaptım ve Google'da arama sonuçlarına çıkmamaya başladım. Site haritasını tekrar göndermeyi denedim, tekrar değerlendirilmeyi istedim, url'yi gene ekledim ama 2 gündür sonuç alamıyorum. Halbuki ilk eklememde 10 dk sonra sonuçları görmeye başlamıştım.
Niye sonuçlara çıkmıyor olabilirim? |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #6799
Karma etkisi: 13392
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1338005
|
Alıntı:
yeni sitelerde hızla bişeylere (yada hepsine) yüklenmek iyi olmuyor,google spam içeriği engellemek için bu yola başvuruyor. webmaster sitelerinde yapman gereken şeyler genellikle siteni güncel tutmaya önem göstermek,ne yaptım acaba diye düşünerek kızdığı(!) şeyi geri kaldırmak, en önemliside beklemek. ben bekleyemem diyorsan sıfırdan farklı bir scriptle kurulmuş bi site ve farklı içerikte özgün yazıları yazdıktan bi süre sonra yeniden değerlendirme isteği gönderebilirsin.bazılarında fayda etmiş. ben beklemeyi seçmiştim ![]() |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2006
Üye numarası: #60127
Karma etkisi: 5557
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 554948
|
Alıntı:
katılıyorum ayrıca eğer siten yeni ise tasarım haricinde seo adına hiç birşey yapmasan bile ani bir fırlama ve düşüş olabiliyor. yeni kurulmuş bir site 10 dk içinde index alıyorsa tasarımı seo açısından da iyidir çünkü backlink vs. 10 dk da etkiedecek etkenlerden değil. bu yüzden eğer yazılabilecek bir konu ise özgün içerikle devam etmeni öneririm. ha bir de her ihtimale karşı sandbox checker ile bir bak sitene. sandbox-checker |
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|