[ BOKVARSENDEGEL.COM ] Sponsor arIyor..!!Evet arkadasLar BokvarsendegeL.com Olarak Sponsor ariyoruz... Hosting icin.. iLgiLenen arkadasLar varsa Yada oneride buLunabiLicek birileri Lütfen Topic de cevapLayin yada msnden goruseLimm.. ermanalibeyoglu@gmail.com ermanalibeyoglu@messengeruser.com saqLicakLa ------------------------------------------------------------------------------------------------------ 5 GB LIK BIR
Konu ErKeKaDaM tarafından açılmış, 978 kişi tarafından görüntülenip, 19 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
[ BOKVARSENDEGEL.COM ] Sponsor arIyor..!! konusundaki toplam yorum: 19, okunma sayısı: 978. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #9188 Yer: Bursa
Karma etkisi: 8
![]() Karma: 10
|
Evet arkadasLar BokvarsendegeL.com Olarak Sponsor ariyoruz... Hosting icin.. iLgiLenen arkadasLar varsa Yada oneride buLunabiLicek birileri Lütfen Topic de cevapLayin yada msnden goruseLimm.. ermanalibeyoglu@gmail.com ermanalibeyoglu@messengeruser.com saqLicakLa
------------------------------------------------------------------------------------------------------ 5 GB LIK BIR SPONSORLUL ALDIK rahatladImmmmmmmmm ![]() Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=10383 sImdI bIzImle calismak IstIyenLer bIzlere uLasIrLarsa SevInIrımmm... tesekkurLer Düzenleyen ErKeKaDaM : 25-05-2005 at 14:37. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #17007
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 19
|
hehe domain harika. keşke hosting sağlasam
![]() |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Cool Çırak
|
Alıntı:
)) Hosting maliyetLeri oLdukca yüksek bir site oLucak.. KEsinlikle sponsor sart gozukuor umarim buLuruz Bence kacmamasi gereken bir sponsorluk heue bokvarsendegel boru diiL :PPP |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Cool Çırak
|
SponsorLuk sadece hosting icindir... Haberiniz oLsunn..
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2005
Üye numarası: #14016
![]() Karma: 3
|
ben sponsor olsam nasıl olur
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Cool Çırak
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Cool Çırak
|
forumu ust siralarda tutmak icin yaziLmis bir yazidir mazur gorun iyi kalin
) |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #4192
Karma etkisi: 31
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2383
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Cool Çırak
Üye numarası: #4588
![]() Karma: 11
|
ee dostum bu kadar iddalı site yapıyosunuz uğraşıyonuz ii kolay gelsin valla yanlış anlamayın ama ben olsam bi statik ip canavar gibim bi makine bide 2048 bağlantı kendi serverim üzerinden yapardım bi süre vala ben bi ara pII le bi server bile kurmustum 2000 server kullanarak ama statik ipye param yoktu bu isleri bırakalı cok oldu
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #17007
![]() Karma: 19
|
Statik ipye paran mı yoktu? ADSL ne kadar alıyor ki statik ip için
![]() Bu arada sen hosting yapacağın zaman senin aldığın 2048in hiç önemi yok hederesa. Gönderdiğin (upload) hızın önemli. sonuçta sen sunucusun... |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2005
Üye numarası: #1735 Yer: yemez...
|
Bu ne biçim domain ya...
bok var sen de gel! Gelirsem eger adam değilim. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #6573 Yer: izmir
![]() Karma: -22
|
euheuehuhe bende gelmem bok varsa biliyoz bokun nolduğunu gelen bok olsun
![]() |
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #4170
Karma etkisi: 9
![]() Karma: 16
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Cool Çırak
|
Domain ismi dusunurseniz Ters diyiL hatta cok farkLi heu hergun kullandiginiz yasaminizda dogal oLan hatta arada bir babanizdan aannenizden duydugunuz bir kelime bok mu var :P Eger iLeriye donuk dusunurseniz duzgun bir hosting firmasiyla bu Site. Turkiyeyi sallar Derim inanin cok iLgi cekiyor Eger girs sayfasindada nasiL yapilanacagi hakkInda bir fikir edinirseniz. Bana hak vereceksinizdir. Eger gercekten iLgiLenen arkadas varsa hosting oLsun yonetim olsun bizimLe calismak istiyen biri oLsun Lutfen msn adresimden uLasin biz saqlam gelmeye ugrasiyoruz yoksa uzun zaman oncede acabilirdik siteyi bekliuoruz hersey kesinLesince hazirLadigimiz icerikler tamamlaninca sizlerin karsisinda oLucaginiz Lutfen emege biraz saygi. bIraz da dusunun derim her yonden dusunun bu siteyi belki adi size biraz garip gelebilir ama coqu kisi de cok begenior hatta bir arkadaslik sitesinde 10 gunde 78 kisi ekLedi fani site yokken artiq ne dyim..
|
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Cool Çırak