Bölüm Kuralları (Konu açmadan önce okuyunuz)1) Forum kuralları aynen geçerlidir. 2) Hacking'le ilgili yardım konularını hacking/yardım bölümüne açınız... 3) İşletim sistemleri,güvenlik veya donanımla ilgili yardım konularını da ilgili bölümlere açınız... 4) Virüs,trojan vs upload edip
Konu Balamir tarafından açılmış, 533 kişi tarafından görüntülenip, 0 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2004
Üye numarası: #975 Yer: Melbourne
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 8202997
|
1) Forum kuralları aynen geçerlidir.
2) Hacking'le ilgili yardım konularını hacking/yardım bölümüne açınız... 3) İşletim sistemleri,güvenlik veya donanımla ilgili yardım konularını da ilgili bölümlere açınız... 4) Virüs,trojan vs upload edip bir şeyler elde edebileceğinizi düşünmeyin...(wardom yemez yedirir) Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=445168 5) Msn adresim çalındı,yok hacklendim yok şöyle oldu yok böyle oldu muhabbetleri ile gelmeyin,konu açmayın,,araştırın ve bazı şeyleri kendiniz başarmaya çalışın... 6) Ücret Karşılığı Hack yaptırmak veya teklif etmek tamamen yasaktır... 2. ve 3. maddeleri yazmamın sebebi sıklıkla görülmesinden dolayıdır hassasiyetinizden dolayı teşekkür ederim... Düzenleyen Balamir : 26-12-2010 at 15:25. |
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Oyun Haberleri Bölüm Kuralları | Rasmus23 | Oyun Haberleri | 0 | 17-06-2009 14:15 |
| geyiqq dewaaammm eddiiyyooorr !! (güncellenecek) | rand898 | Geyik | 34 | 17-08-2006 21:30 |
|
|