Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL!
"Bölüm Kuralları" - Okumadan Başlık AçmayınızBölüm Kuralları 1- Lütfen Bölümde MSN Adresi yayınlamayın. 2- Mail'im hacklendi 100 kontor vericem geri alırmısınız, Şu mail'i hackleyene para vericem yardım edin gibi başlıklar açanı direk banlayacağımı belirtmek isterim |
|
|||||||
|
|
|
|
#1 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2005
Üye numarası: #1196 Yer: Aydın
Karma etkisi: 10701
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1068802
|
Bölüm Kuralları
1- Lütfen Bölümde MSN Adresi yayınlamayın. 2- "Mail'im hacklendi 100 kontor vericem geri alırmısınız", "Şu mail'i hackleyene para vericem yardım edin" gibi başlıklar açanı direk banlayacağımı belirtmek isterim ![]() 3- Çalışmayan, İşe Yaramayan , Zararlı Dosyaların Verildiği Konular Anında Silinecektir. (Tekrarını Yapanlar Forumdan Uzaklaştırılacaktır) 4- Lütfen Yardım Edin gibi başlıklar açmayın. Gereken bilgiyi sabit başlıklardan alabilirsiniz. Biz her şeyi gösterdik uygulaması size kalmış. 5- Forum da olan bir tekniği/programı araştırıp tekrar yayınlarsanız silinecektir. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=205572 ( Tekrar tekrar yapanlar ceza alacaktırlar ) 6- Bölüm İle Alakası Olmayan Konular İçin Lütfen Başlık Açmayınız. |
|
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|