Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL!
Bölüm Kuralları Ve AçıklamalarıSelamlar ; Sitiller Ve Eklentiler Bölümünde Bütün Konuları İnceledim Ve Hemenpaylaş Linkli Konular, Rapidshare de Günü Geçmiş Konular, Daha Önce Verilen Konular Çöpe Taşındı. Konularım Neden Çöpte Diyen Arkadaşları İçin |
|
|||||||
|
|
|
|
#1 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #69192 Yer: Şehzadeler Şehri
Karma etkisi: 2007
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 199687
|
Selamlar ;
Sitiller Ve Eklentiler Bölümünde Bütün Konuları İnceledim Ve Hemenpaylaş Linkli Konular, Rapidshare de Günü Geçmiş Konular, Daha Önce Verilen Konular Çöpe Taşındı. Konularım Neden Çöpte Diyen Arkadaşları İçin Bir Açıklamaydı Bu.Konularını Sildiğim Arkadaşlardan Özür Diliyorum Ama Linkler Ölmüştü. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=126928 Ve Kurallar; - Konu Açmadan Önce Mutlaka Arama Yapınız. - Önceden Verilen Konu Kalmadı Ama Arama Yaptığınızda Çöpte Olan Konularla Karşılaşabilirsiniz Bu Yüzden Çöpteki Konuyu Verildi Diye Yazmayınız. - Linkleri Gizlemeyi Unutmayınız. Not: Herhangi Bir Sorunuz Olduğunda Pm İle Bana Ulaşın Gereken Yardımı Yaparım Sizlere ![]() Paylaşımlar Artsın Verin Coşkuyu Hadi Bakalım ![]() Saygılar.. Edit: Linki Ölmüş Konulardan Düzeltebildiklerimi Düzelttim. Düzenleyen blu3 : 23-03-2007 at 11:21. |
|
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|