Bot dostu irc serverArkadaşlar zombieleri kontrol etmek için irc trojan dostu serverlar biliyomusnuz. Hangileri bunları önemsemez hangilerindeki adminler kıllık yapmaz. :) not: kendi makinana kur v.s demeyin...
Konu Nightmare_CCC tarafından açılmış, 1033 kişi tarafından görüntülenip, 5 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Bot dostu irc server konusundaki toplam yorum: 5, okunma sayısı: 1033. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Mar 2007
Üye numarası: #114006
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Arkadaşlar zombieleri kontrol etmek için irc trojan dostu serverlar biliyomusnuz. Hangileri bunları önemsemez hangilerindeki adminler kıllık yapmaz.
not: kendi makinana kur v.s demeyin... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2005
Üye numarası: #31007 Yer: Marmaris ( Mugla )
Karma etkisi: 2483
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 247397
|
Antreman'mı Yapacan
, Böyle Çok Az Server Kaldı Artık ( Güvenliksiz Server ) |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Çırak
|
aynen kardeş antrenman olcak
elimde dehşet bir source var. scan olayını denemem lazım. eğer bu source umduğum gibi çıkarsa bulaştırmaya başlıcam ![]() o az kalan güvenliksiz serverlardan bir iki tanesini yazarmısın? |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Çırak
|
bir server seçtim botlar benim kanaldan hariç diğer kanallarada girmeye başladılar :S
irc bilgim zayıf ama nicki register ettim ve kanalıda şifreleyip gizledim. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=161017 şimdi beni banladılarmı yoksa kanalımı çaldılar. kısaca kanal register ederken güvenlik anlamında nelere dikkat etmeliyim. (çalınmaması için) ayrıca benim botlar neden hiti fazla olan kanallara otomatik olarak giriyor. (seçtiğim server Türk serverı değildi) . elimde bir nick list var. şimdi bu listi bir yere upload etsem ve sourcede bu txt uzantılı dosyayı nick kısmına yazsam listdenmi okur yoksa benim girdiğim url nick mi olur? deneyen oldumu bunu? c++ bilgim az kusura bakmayın. ama vb ile kendi botumu geliştiriyorum ve tıklayan adam oto istediğim kanala giriyor ve hiçbir anti yakalamıyor. elinde vb bot sourceleri olan varmı?l sadece Ddos bölümü olsa bana yeter. bunuda geliştirdiğim bota ekleyip antilerde test etmeyi düşünüyorum.... |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #5493
|
kardeş varsa elinde program paylaş yoksa burda artistlik yapma yeri değil bence.Bilgin var veya yok. az veya çok farketmez.Bende yıllardır buraya takılırım buradan bılgı edınırım varsa bıldıgım elımde olan paylaşırım yoksa susarım emeğe saygım vardır.İŞ BİLENİN YOL GİDENİNDİR.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Çırak
|
@CeNDeRMe ;
kardeş diye başlamışsın sonra artislik yapıyon diyosun. eğer artislik yapcak olsam irc bilgim zayıf demem ve yaptığım programdaki eksiklik yüzünden yardım istemem. bide bilgim varsa paylaşırım yoksa susarım diyosun bana. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=161017 ben zaten bilgim olmadığı konularda yardım istemişim. bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. uzun zamandır burdayım demişsin ben buraya üye olalı fazla olmadı. şimdi sen eski üye olunca benim gibi yeni üyelere artislik yapıyon deme cüretini bulmayı mı öğrendin bu platformda.... |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|