botnet hazırlama yardım?

Arkadaşlar ben botnet ağı kurmak istiyorum ama anlamadığım yerler var mesela bir botnet ağı kurmak için irc servermi kiralamak lazım yoksa irc hostmu tam olarak anlamadım ve botneti nasıl hazırlayabilirim Konu emmybilgiiii tarafından açılmış, 1778 kişi tarafından görüntülenip, 3 yanıt almış.

Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!

Karşı sistemi kendi makineniniz gibi kullandıran uzaktan yönetim programı.
  • Canlı ekran izleme,vnc ve mouse kontrolü
  • Antiviruslerce %100 tanınmaz, güncelleme garantili
  • Ortam sesi dinleme
  • Webcam izleme
  • Online/offline keylogger
  • Kopyala/Yapıştır, Clipboard Yöneticisi (Canlı)
  • Warlogger desteği
  • Çalıştırma,upload,download,yeniden adlandırma,silme,gizli çalıştırma,thumbnail görüntüleme(indirmeden dosya görme)
  • Registry yöneticisi (tam özellikli)
  • Msn şifrelerini ve geçmişteki tüm adresleri çıkartma
  • Firefox şifrelerini çözme
  • Görev yöneticisi, görev sonlandırma
  • Çalışan programları listeleme
  • Bağlı sistemlerin yaptığı işlemleri tek listede görme!
  • Binder / dosya birleştirici
  • Virus tipinde resource kullanmadan bindleme özelliği
  • Mp3,resim,jpeg,vs her türlü dosya ile birleşip,exploitler ile link üzerinden,htmlden yayılır
  • Keyloggerda dll kullanmadan system hooklarıyla loglama ve tabii dll kullanmadan kimse yapamıyorken %100 sisteme zarar vermeden stabil bütün dünya dillerinde loglama.
  • Internet Explorer 9 şifre çözme
  • Chrome Şifreleri (bütün sürümler)
  • Firefox Şifreleri (bütün sürümler)
  • Internet Exporer Şifreleri (bütün sürümler)
  • Safari Şifreleri (bütün sürümler)
  • Reklam Bot ile site reklamı, dosya yükletme, bulaştırma,vs. MSN,Yahoo Messenger,ICQ ve AIM sistemlerinin hepsini tanır. Reklam bot aynı anda birden fazla sisteme komut verebilir.
  • Browserda geçmiş verileri, form girdilerini kayıt edip trojandan erişme
  • Klavye Kilitleme
  • Mouse Kilitleme
  • Masaüstü Gizleme
  • Sistemlere takılı flash/usb disk varsa bulaştırma Birden fazla sisteme aynı anda autorun oluşturabilir.
  • Uzaktan exe yükletme Aynı anda birden fazla sisteme exeleri tek komutla yükletebilir.
  • Fake sistem kilitleme. Tek tıklama ile karşı sistemi restart/yeniden başlat moduna geçmiş gösterip kilitleme. Kullanıcı fişten çekmediği sürece siz istemedikçe bilgisayarı kapatamaz, yeniden başlatamaz.
  • Karşı sistemin yeniden başlatılma talebinde masaustu ve bütün ekranı kapanıyor gibi gösterip kapanış sesini çalara kullanıcıyı bekletme. Kullanıcı sistemi kapatmak istediğinde siz izin vermezseniz windows kapanmaya çalışıyor gibi görünür ancak yonetim panelinden her türlü işlem yapılır.
  • Sistem servislerini yönetme
  • Outlook şifreleri çözme. (bütün outlook versiyonları outlook expressler dahil)
  • Otomatik güncelleme özelliği ile yakalanma durumunda kısa sürede otomatik güncelleme alma
Sadece 690 TL! Satın almak için iletişim formunu kullanabilirsiniz.

Ayrıca, iki farklı üst sürümü var:
Özel Trojan 990 TL: İstediğiniz isimle çalışıp, istediğiniz yere kopyalanır ve başlangıçta, msconfig'de, registry'de görünmez.
ÖZEL TROJAN 1490 TL: Görev yöneticisinde ve sistemin hiç bir yerinde görünmez.

Sürümler: 1200 TL: - Kimsenin bulamayacağı şekilde çalışır!> m3hm3t. 1750 TL: %100 gizlidir, RAM'de çalışır ve bentrojanim.exe olarak çalışsa dahi hiç bir yerde görünmez.

Wardom.Com.TR bir bilgisayar güvenliği sitesidir; hack konuları bilgisayar güvenliğinin ve bilgisinin uç noktaları olduğundan dolayı, kullanıcıları bu konularda bilgilendirmek ve güvenliklerini arttırmak için yazılmaktadır.

Geri Dön   Wardom.Com.TR > Bilgisayar Güvenliği > IRC
Üye Ol Sözlük Üye Listesi Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

Konu Başlıkları: botnet hazirlama yardim

Eski 14-06-2008, 15:44   #1
emmybilgiiii
Çırak

Üye numarası: #230179
Karma etkisi: 0 emmybilgiiii seviye: 10
botnet hazırlama yardım?

Arkadaşlar ben botnet ağı kurmak istiyorum ama anlamadığım yerler var mesela bir botnet ağı kurmak için irc servermi kiralamak lazım yoksa irc hostmu tam olarak anlamadım ve botneti nasıl hazırlayabilirim nerden ve nasıl yönetebilirim yardımcı olursanız sevinirim...
emmybilgiiii Çevrimdışı  

Görüntülediğiniz konu içerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan Wardom Internet Adresimizde 5651 Sayılı Kanunun 8. Maddesine ve T.C.Knın 125. Maddesine göre yayınlanmakta olup içeriğinden yazarı sorumludur. Bu konu hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için webmaster \@wardom.org adresi ile iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 3 (üç) gün içerisinde Wardom yönetimi olarak tarafımızca gereken işlemler yapılacak ve avukatlarımız size dönüş yapacaktır.
Eski 14-12-2008, 15:44   #2
doktormustafa
Çırak

Üye numarası: #295774
Karma etkisi: 0 doktormustafa seviye: 10

AMk ßende Üye oLdu ßir Siqlm yOkh cvp ßile Veren yoKh
doktormustafa Çevrimdışı  

Eski 14-12-2008, 16:01   #3
Umit_Aykut
Banned

Umit_Aykut's Avatar

Üye numarası: #60183
Yer: Sisli/Istanbul
Karma etkisi: 0 Umit_Aykut seviye: 2000Umit_Aykut seviye: 2000Umit_Aykut seviye: 2000Umit_Aykut seviye: 2000Umit_Aykut seviye: 2000Umit_Aykut seviye: 2000Umit_Aykut seviye: 2000Umit_Aykut seviye: 2000Umit_Aykut seviye: 2000Umit_Aykut seviye: 2000Umit_Aykut seviye: 2000
1stClass Üye 
Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi doktormustafa Mesajı Göster
AMk ßende Üye oLdu ßir Siqlm yOkh cvp ßile Veren yoKh
Uslubuna dikkat et!

Hiç bot net kullanmadım pekte anlamam

al sana c/p bir döküman çoğu şey yazıyor okuyunca anlayabiliyorsun.Sunucu yönetiminden biraz anlıyorsan.

BOTNET (BOT NETWORK)

Yönetenler ve Yönetilenler
IRC(Internet Relay Chat) sadece kişilerin bir araya toplanıp konuştukları iletişim ağları konumundan çıkıp Bilgisayarların kontrollerinin sağlandığı
ortam olarak ön plana çıkmaya başladı. Bot, genel olarak IRC ortamlarında kullanılan bir terim. Bot, kendisine tanımlanan komutları belirli bir
çerçevede gerçekleştiren bir programdır. Böylece IRC ortamındaki kanallar, botlar vasıtasıyla kontrolü sağlanır.

Son zamanlarda Bot kavramı daha çok saldırı amaçlı kullanılan sistemler için kullanılmaya başlandı. Bu tür bilgisayarların çoğunluğunu internet
kullanıcılarına ait sistemler oluşturmaktadır. Bir internet kullanıcısının sisteminde kurulu olan Windows işletim sisteminde güncel yamalar kurulu
değil ise bu sistemin uzaktan kontrolü kaçınılmaz olur. Uzaktan kontrolu sağlayıp, belirli bir IRC ağına bağlanıp bir kanalda toplanmasını sağlayan
çeşitli tehlikeli uygulamalar vardır. Bu tür tehlikeli programcıkların çoğu güncel sistem açıklarını bünyesinde bulundurur ve tarama modu ile
IP(Internet Protocol) adreslerine göre tarama gerçekleştirirler.
Tipik bir BOTNET döngüsü:

Amaç

BotNet sahibi bir saldırgan aynı anda 4-5 bilgisayarı kontrol edebileceği gibi binlerce bilgisayarıda kontrol edebilir.
Tehlikeli botların kullanım amaçları:
DDoS şeklinde saldırılar gerçekleştirme ,SPAM ve kullanıcıların bilgisayarlarını etkileyecek zararlı programları dağıtmak ,Network trafiğini
kontrol etme(sniffer) …

Bir çatı altına toplanmış sistemler(kullanıcının haberi olmadan sisteme sızan tehlikeli yazılım[bot] sistemi bir IRC sunucusuna bağlar) genellikle
başka bir sisteme saldırı amacıyla kullanılır. Güvenlik açığı olan bir sistem(güncel yamalardan yoksun) internet ortamına girdiğinde başka bir makine
tarafından algılandığında(bu işlemi Bot yazılımının otomatik IP tarama fonksiyonu gerçekleştirir) sistem kullanıcının haberi olmadan kontrol altına alınır.
Böylece bot ve güvenlik açıkları olan sistemler arasında bir diyalog başlar. Hepsinin koordinasyonunu sağlayan, Bot yazılımını düzenleyip IRC ortamında
toplanmasını ayarlayan kişidir. BOTNET üzerinde araştırma yaparken dikkatimi çeken bazı noktalar oldu.
Özellikle bazı sunucuların botlar için ayarlandığını gördüm. Yani; Bot, güvenlik açığı tespit ettiği sisteme atak yaparak sistemin bir sunucudan
dosya(bu bot yada başka zararlı dosya olabilir) çekip otomatik olarak çalışmasını sağlar. Bu sunucu, bu işin gerçekleşmesi için daha önceden
ayarlanmıştır(Resim 1). Bu açıkların çoğu işletim sistemlerinin zaaflarından yararlanılarak ortaya çıkarılmıştır(Buffer Overflow – Resim 2).

Resim 1: Botların yayılması için ayarlanan bir sunucu.

Resim 2: Örnek bir shellcode. Buffer overflow oluşturulup sisteme dosya aktarılıyor.

Bot Avı

Güncel yamaları barındırmayan işletim sistemi ,Anti-Virus ve Firewall yazılımı kullanmayan kullanıcıların büyük çoğunluğu çeşitli saldırılara maruz kalır
ve Virüs/Trojan/Solucan tehlikeleriyle baş başa kalırlar(her ne kadar anti-virüs yazılımı kullanılsa da gerekli güncellemeler yapılmazsa tehlike kapıdadır).
Uzaktan kontrol sağlayan bu botlar nelerdir?
Ne tür etkileri vardır?
IRC üzerinden makineler nasıl kontrol edilir?
Bu tür sorulara yanıtını vermeden önce tehlikeli olan bu botları nasıl tespit ettiğimi belirteyim.
Bunun için modemde gerekli ayarlar yaptığımı belirtmem gerekir. Gerekli ayarlar port yönlendirme ve Firewall kısmında bulunmaktadır.
Atak yapılan portların başında 139. / 135. / 445. portlar gelmektedir. Bir çok saldırı bu port üzerine gerçekleşmekte.
Modem üzerinde bu portlara ilişkin ayarlar yapıldıktan sonra, Portları uygun şekilde ayarlanan honeypot sisteme yönlendirdim.

Takip
IRC ağına bağlanarak bir BOTNET bünyesine katılan bir sistemin işleyişinde yavaşlama meydana gelme olasılığı çoktur. Sistemin yavaşlamasında
en büyük rolü, otomatik ip tarama işlemi esnasında gerçekleşir. BOTNET kurallarını kabul eden bir bilgisayar, yerel ağın(LAN) bir parçası ise
sistemde bulunan bu tehlikeli bot yerel ağıda etkileyecektir(Tara --> Güvenlik açığı varsa ne türde bir açık var? --> BOTNET).

Bu nedenle yerel ağdaki dosya paylaşımlarına dikkat etmek gerekir. Yerel ağda zayıf şifre politikası, botlar için mükemmel bir seçimdir.

Saldırganlar sistemleri neden IRC üzerinden kontrol yolunu seçerler?

• Rahat bağlantı

• Kolay yönetim

Saldırganın BOTNETine katılan makine uzaktan kolay kontrol edileceği için bu sistem üzerinde çalışan kullanıcı kolay takip edilebilir. Kullanıcı
hangi dosya üzerinde çalışıyor, kullanıcıya ait şifrelerin alınması gibi işlemlerde gerçekleştirebilir. Ayrıca saldırgan, bilgisayarın teknik özelliklerini
tek bir komutla öğrenebilir. Bir çok kullanıcı, bilgisayarlarının bir BotNetin parçası olduğunun farkına değil. Bilgisayar sahipleri çoğunlukla güncel
yamalardan habersiz internete bağlanır ve sistemine entegre olan bir bot vasıtasıyla kontrolün başkasında olduğundan habersiz işlemlerini
gerçekleştirmeye çalışır. Sisteme ilişkin yeni bir güvenlik açığı ortaya çıktıktan sonra bu istismarı kullanan bir botta internette kurban aramaya çıkar.
Botların kullanım şekilleri birbirine çok benzer. Sistem, IRC ağına bağlanıp kanala girdiğinde(bu kanal genellikle şifrelidir) komutlarla yönetilir.
Bu botlarda komutlar birbirine çok yakındır.

Örneğin:

.login $iFRe
[MAIN]: Password accepted.

.capture screen C:\ekran.jpg
[CAPTURE]: Screen capture saved to: C:\ekran.jpg.

.execute 1 notepad.exe
[SHELL]: File opened: notepad.exe

.netinfo
[NETINFO]: [Type]: LAN (LAN Connection). [IP Address]: 192.168.1.32. [Hostname]: herakleia.localhost.

Botların yayılması için kullanılan bazı portlar:
Plug'n'Play - TCP/445, TCP/139
RPC-DCOM - TCP/135, TCP/445, TCP/1025
LSASS - TCP/445
Arkeia - TCP/617
Veritas - TCP/6101
Veritas - TCP/10000
WINS - TCP/42
Arcserve - TCP/41523
NetBackup - TCP/13701
WebDaV - TCP/80
DameWare - TCP/6129
MyDoom-Backdoor - TCP/3127
Bagle-Backdoor - TCP/2745
IIS 5.x SSL - TCP/443

tamamı alıntıdır.
Umit_Aykut Çevrimdışı  

Eski 14-12-2008, 16:06   #4
m3hm3t
Administrator

m3hm3t's Avatar

Üye numarası: #1
Karma etkisi: 10955 m3hm3t seviye: 2000m3hm3t seviye: 2000m3hm3t seviye: 2000m3hm3t seviye: 2000m3hm3t seviye: 2000m3hm3t seviye: 2000m3hm3t seviye: 2000m3hm3t seviye: 2000m3hm3t seviye: 2000m3hm3t seviye: 2000m3hm3t seviye: 2000
1stClass Üye Wardom Destekçisi 

Banlandınız.

Botnete yardımcı olmuyoruz burada; sadece bilgi verilir.
m3hm3t Çevrimdışı  

Kapalı Konu

Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama

Gönderme Kuralları