Botnet için Nereden İrc Server Kiralıyabilirim?Merhabalar bir arkadaşım bulgaristandan alabileceğimi söylemişti.Detaylı bilgi vermedi.Elimde web adresi vs yok.Sizin önerebileceğiniz bir yer varmı. Varsa burdan yada pm yoluyla bana iletirseniz sevinirim... iyi çalışmalar
Konu ironhazee tarafından açılmış, 228 kişi tarafından görüntülenip, 2 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Botnet için Nereden İrc Server Kiralıyabilirim? konusundaki toplam yorum: 2, okunma sayısı: 228. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2011
Üye numarası: #526247
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Merhabalar
bir arkadaşım bulgaristandan alabileceğimi söylemişti.Detaylı bilgi vermedi.Elimde web adresi vs yok.Sizin önerebileceğiniz bir yer varmı. Varsa burdan yada pm yoluyla bana iletirseniz sevinirim... iyi çalışmalar |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Sep 2008
Üye numarası: #258454
|
google'a yaz irc hosting diye çıkıyor. Bir sürü firma var, seç birini.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: May 2012
Üye numarası: #605287
|
Heryerden alabilirsin ancak eğer yüksek uptime istiyorsan türkiyeden almıcaksın.İstesende Alma Zaten
ehm her nese eğer botnet için server alıcaksan ya awm, ya ovh, yada leaseweb detaylı görüşmek istersen pm atman yeterli olucaktır. |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| 163 Maddelik Torba Yasası | by_ozyy | Eğitim, Öğretim ve Kişisel Gelişim | 25 | 13-03-2011 12:37 |
| Küfürlü oldukları için az bilinen atasözlerimiz (+18) | crowN | Çöp Kutusu | 1 | 14-04-2010 16:44 |
| CR Kurulumu | Stonkeep | IRC | 8 | 18-12-2008 03:07 |
| ISA SERVER nedir? Ne İşe yarar? Nasıl Kurulur? İçeride... | inanhuseyin | Networking - Ağ Güvenliği | 11 | 13-09-2006 10:46 |
|
|