Bozulan Harddiskimi Nasıl Kurtarabilirim?Arkadaşlar bir anlık sinirle masanın üzerinde duran harddiskime yumrugu çaktım ve o andan sonra küstü bana sizin anlıyacağınız hdd çalıştımıyor, bağlıyorum tık tık sesler geliyor içinden. 1. Acaba benim bunun
Konu enqiN+ tarafından açılmış, 253 kişi tarafından görüntülenip, 4 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Bozulan Harddiskimi Nasıl Kurtarabilirim? konusundaki toplam yorum: 4, okunma sayısı: 253. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2007
Üye numarası: #110221
Karma etkisi: 706
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 70077
|
Arkadaşlar bir anlık sinirle masanın üzerinde duran harddiskime yumrugu çaktım ve o andan sonra küstü bana sizin anlıyacağınız hdd çalıştımıyor, bağlıyorum tık tık sesler geliyor içinden.
1. Acaba benim bunun içindekileri kurtarma şansım varmı? 2. Benim yoksa profesyonel kişilere veripte kurtarttırma şansım varmı? Düzenleyen enqiN+ : 05-11-2009 at 10:42. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2005
Üye numarası: #2166
Karma etkisi: 8771
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 876233
|
valla bildiğim kadarıyla var..Ama direk fiziksel bir zarar vermişsin donanıma..Teknikerler kurtarabilir verileri ancak oldukça pahalı ve zahmetli bir iş. bulacağın teknikerde her bilgisayarcıda çalışan adam diil işin uzmanı olayı bilen kişiler olmalı..
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2007
Üye numarası: #110221
Karma etkisi: 706
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 70077
|
1 gb 10 $ gibisinden duymuştum para çokta önemli degil içinde 6 7 yıllık fotograflarım var benim ve ailemin yaklaşım 6 gb onları kurtarttırsam yeter zaten.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2006
Üye numarası: #58477 Yer: İzmir
Karma etkisi: 16051
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1604211
|
ben kurtarabilirim..İzmir'deyim pm atarsan özelden görüşelim
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2008
Üye numarası: #271647 Yer: İzmit-Merkez
Karma etkisi: 187
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 18356
|
Tık Tık Sesine Bakılırsa Hdd Kafa Vuruyor..! İçindekileri Kurtara bilirsin, Veri Kurtarma Şirketleri Var, Adamlar Yangından Çıkan Hdd den Bile Veri Alabiliyorlar, Ancak Hdd İçindeki Disklerde Hata Varsa Bazı Dosyalarda Problem Çıkabiliyor, Onlar Kurtarabildiklerini Kurtarırlar Ve Hdd Nin Hatasına, Hasarına, Kurtardıklarının Boyutuna Göre Fiyat Biçiyorlar..!
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|