Bu Twitter`da yazı nasıl gönderilir?Arkadaşlar merhaba kendisinden yardım isteyebileceğim ünlü birinin Twetter sayfası var buraya yazı göndermeye çabalıyorum ne kadar uğraşsamda yazımı gönderemiyorum ama diğer Tweeter üyelerinin yazıları sayfada yayınlanıyor ve bu ünlü kişi
Konu intel1111 tarafından açılmış, 302 kişi tarafından görüntülenip, 8 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Bu Twitter`da yazı nasıl gönderilir? konusundaki toplam yorum: 8, okunma sayısı: 302. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2010
Üye numarası: #499297
Karma etkisi: 2
![]() Karma: 10
|
Arkadaşlar merhaba
kendisinden yardım isteyebileceğim ünlü birinin Twetter sayfası var Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=516436 buraya yazı göndermeye çabalıyorum ne kadar uğraşsamda yazımı gönderemiyorum ama diğer Tweeter üyelerinin yazıları sayfada yayınlanıyor ve bu ünlü kişi de bu kişilerin yazılarına cevap veriyor yazdığım bütün yazılar kendi mesaj bölümümde gözüküyor bu kişinin profilinin altında büyük bir mesaj kutusu var burada @hasan_bıyıklı diye yazıyor bununla yazdım yazım yine gitmedi en üstte sağda yazı yazma linki var imleci üzerine getirince new tweet yazısı çıkıyor bunuda denedim yine yazım gitmedi arkadaşlar lütfen yardım edin Tweeter`da yazımı nasıl gönderebilirim? |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2005
Üye numarası: #42471 Yer: Düşlerin Parlayıp Söndüğü Yerde...
Karma etkisi: 443
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 43537
|
sayfasında gözüken yazılar yazdığın kişinin rt lediği yani yayınladığ yazılar. seni görüyo ve yazdıklarını ciddiye almıyo anlamını çıkartabilirsin
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2005
Üye numarası: #39488 Yer: kripton
Karma etkisi: 42827
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 4280084
|
gönderdiğin kişinin kendisine gelen mentionları okuyabilmesi için "@" işaretini yazıp kişinin nickini yazman ve ardından bir boşluk bırakarak twitini atman gerekiyor.
@hasan_bıyıklı diye twitter nicki olmaz. zira türkçe karakterler twitterda isim olarak alınmaz.. kişinin twitter hesabını yazmalısın mention atabilmek için.. |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #6799
Karma etkisi: 13392
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1338005
|
Alıntı:
siz yapmanız gerekeni yapmışsınız, o kişi mesajınızı daha görmemiş, gördüğü halde daha yanıtlayamamış, yada yanıtlamak istemiyor olabilir. bundan sonra sizin yapabileceğiniz fazla birşey yok. |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2005
Üye numarası: #39488 Yer: kripton
Karma etkisi: 42827
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 4280084
|
Alıntı:
zira böyle bir kullanıcı yok. olamaz da.. ![]() türkçe karakter olayı var cünkü.. |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #6799
Karma etkisi: 13392
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1338005
|
biliyorum ancak arkadaş profilinden de cevap yazdığını söylemiş, oraya tıkladığınızda zaten direkt olarak kullanıcı adı yazıyor türkçe karaktersiz. o yüzden arkadaşın, gerçek kullanıcı adını silip türkçe karakterli tekrar yazmadığını da varsayarak, re-tweet ve mention konularında sıkıntı yaşadığını düşündüm.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Hızlı Çırak
|
cevap veren bütün arkadaşlara çok teşekkür ederim
nedense herkes @hasan_bıyıklı olayına takılmış, bu sadece bir örnekti ![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Elit Üye
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2008
Üye numarası: #196371 Yer: Eznora
Karma etkisi: 25318
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2530908
|
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Hızlı Çırak
|
Alıntı:
![]() Bana verilen cevaplardan benim anladığım; sizlere bahsettiğim Tweeter`daki bu kişi, bana cevap yazmaya tenezül bile etmemiş ki bu kişi çok ünlü bir astrolog bir bayan! (sözüm ona insanlara yardım ediyormuş) |
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Türkiye'nin nasıl satıldığını gözler önüne seren haberlerin arşivi... | P-M-P | Siyaset | 10 | 21-06-2010 23:02 |
| Delphi ile nasıl e-mail gönderilir? | trigger | Delphi | 6 | 23-11-2009 03:56 |
| İnternetten IP Adresi Nasıl Gizlenir .. | Visal | Resimli Program Anlatımları | 9 | 02-05-2009 21:09 |
| Nasıl helalleşmeyi düşünüyorsunuz? | y.rn | Genel | 16 | 10-04-2008 03:36 |
| Mehmet'im Sana Nasıl Kıydılar? | TARIK | Genel | 4 | 12-03-2008 12:55 |
|
|