Bu Vatan Bizim!Burası Türkiye biz de Türk'üz Türk Bu memleket bizim, bu vatan bizim! Bu toprakta doğduk, burda büyüdük Bu memleket bizim, bu vatan bizim! 1071 Malazgirt'den bir gedik Açıp girdik bu
Konu DiSCo tarafından açılmış, 394 kişi tarafından görüntülenip, 6 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Bu Vatan Bizim! konusundaki toplam yorum: 6, okunma sayısı: 394. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Banned
![]() Kayıt Tarihi: Jul 2006
Üye numarası: #78918
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 42
|
Burası Türkiye biz de Türk'üz Türk Bu memleket bizim, bu vatan bizim! Bu toprakta doğduk, burda büyüdük Bu memleket bizim, bu vatan bizim! 1071 Malazgirt'den bir gedik Açıp girdik bu toprağa yurt dedik Bedel ise... Bedelini ödedik Bu memleket bizim, bu vatan bizim! Türkiye'ye neden Türkiye denmiş? Bu isim bu yurda gökten mi inmiş? Demekki apaçık bedel ödenmiş! Bu memleket bizim, bu vatan bizim! Bedeli sayısız şehit olmuş can Bedeli bayrağı al eyleyen kan Ne isterse verdik bizden bu vatan! Bu memleket bizim, bu vatan bizim! Laz da benim Çerkez de ben Kürt de ben! Bunlar aza, bunlar el kol Türk beden Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=86528 Ağzı olan konuşmasın bilmeden Bu memleket bizim, bu vatan bizim! Mülayim bulup da Türk'deki huyu Kuyu kazmasınlar ardından kuyu Kabarmasın Türk'ün ayranı suyu Bu memleket bizim, bu vatan bizim! Kimse şaşırmasın şaşmasın Bağrımda barınan yılanlaşmasın Türkiye'de Türk'ün sabrı taşmasın Bu memleket bizim, bu vatan bizim! Bırakın yılanı, en küçük böcek Bu toprakta yaşıyorsa bilecek Türkiye Türklerin yurdu diyecek Bu memleket bizim, bu vatan bizim! Ey Arif bazısı demiyor ama Dert etme gardaş hiç düşme gama Seve seve dedirtiriz adama Bu memleket bizim, bu vatan bizim! OZAN ARİF |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2006
Üye numarası: #55615 Yer: ist/bçekmece
Karma etkisi: 75
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 6616
|
çok güzel dostum , paylaşımın için teşekkürler +4
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #75806
Karma etkisi: 5715
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 570659
|
cok guzel kardes...
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2006
Üye numarası: #80540
Karma etkisi: 11532
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1152419
|
kardeş anlamlı bi şiir saol Bende tam video yapıyordum vatanla ilgili içine koyarım güzel bi şiir
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2006
Üye numarası: #81321 Yer: İstanbul
Karma etkisi: 36064
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3604673
|
kardeş çok iyi be
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2006
Üye numarası: #48413 Yer: KIRGIZISTAN/Biskek
Karma etkisi: 56
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 4959
|
Harika bir şiir tebrikler.Sağol.+5
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2006
Üye numarası: #45672
Karma etkisi: 7
![]() Karma: 31
|
güzel şiir arkadaşım eline sağlık buraya koyduğun için. ozan arif ede teşekkürler...
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|