Bu Vatan Için Duyarli Olalimevet arkadaşlar bildiğiniz gibi ülkemiz buyuk bir pazar ancak biz bu pzarada yer almamamktayız....bu pzrada bulunan turk mallarıda ne yazıkkı gerekn ilgiyi gormemektedir...işte ben sizleri duyarlı olmaya ozellikle coca cola
Konu zafa tarafından açılmış, 201 kişi tarafından görüntülenip, 2 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Bu Vatan Için Duyarli Olalim konusundaki toplam yorum: 2, okunma sayısı: 201. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jul 2007
Üye numarası: #131809
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 34
|
evet arkadaşlar bildiğiniz gibi ülkemiz buyuk bir pazar ancak biz bu pzarada yer almamamktayız....bu pzrada bulunan turk mallarıda ne yazıkkı gerekn ilgiyi gormemektedir...işte ben sizleri duyarlı olmaya ozellikle coca cola vb dış ülke mallarını kullanmamaya davet ediyorum..lütfen vatanımızn bağımsızlığı için uzerimize düşeni yapalım....
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=146062 (nıke,coca cola,ace,fanta,arıel,omo,nokıa,ford,loreal,izocam, cnbc,algida,turkuaz,danone,edison,fıat,levıs,knorr ,eti,hema,maggi....bilenen en yaygın amerika ve israil mallarıdır) BU VATAN İÇİN DUYARLI OLALIM LÜTFEN ÜSTÜNÜZE DÜŞENİ YAPIN......... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #5804 Yer: Sakarya
Karma etkisi: 17131
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1711158
|
Bunların bir çoğunun, sadece firma alt yapısına sahip oldukları ve siyasi ilişkileri kanıtlanmadığı gerekçesi ile konunun kapatılmasını rica ediyorum.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jul 2007
Üye numarası: #131809
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 34
|
ya arkadaşım bu vatan için bir şeyler yapmak istiyosan yardımcı ol bunlar bilinen gerçklerr herşey ortada benim amacı bişler yapabilmek bu vatana hizmet etmek sense konuyu kapatalım diyonn....
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|