Bürüksel zirvesinden...Brüksel Zirvesi Sonuç Bildirisi' nden... YORUMSUZ: Brüksel Zirvesi Sonuç Bildirisi'nin Türkiye başlıklı bölümünden; Presidency Conclusions Madde: 23....müzakerelerin yalnız Türkiye'yle değil, diğer devletlerle de yapılabileceğini... Müzakereler sırasında Türkiye birkaç devlete bölünürse
Konu ESTERGON tarafından açılmış, 681 kişi tarafından görüntülenip, 5 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Bürüksel zirvesinden... konusundaki toplam yorum: 5, okunma sayısı: 681. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2006
Üye numarası: #47801 Yer: im KALBİN
Karma etkisi: 44090
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 4407476
|
Brüksel Zirvesi Sonuç Bildirisi' nden...
YORUMSUZ: Brüksel Zirvesi Sonuç Bildirisi'nin "Türkiye" başlıklı Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=166314 bölümünden; "Presidency Conclusions" Madde: 23.."..müzakerelerin yalnız Türkiye'yle değil, diğer devletlerle de yapılabileceğini... Müzakereler sırasında Türkiye birkaç devlete bölünürse veya güneydoğu bölgesinde bir Kürt devleti kurulursa, yeni bir karara gerek olmaksızın onlarla da müzakere yapılacağına... Şimdi soru şu: Sizce Türk Milleti ne zaman uyanır? Kolay gelsin. ÖNEMLİ NOT : Lütfen yurtseverlik görevinizin gereği bu durumdan herkesi haberdar edin... Türkiye üzerine oynan oyunları herkes öğrensin... (Yazı alıntıdır, düzenlemeler tarafımdan yapılmıştır.) |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2006
Üye numarası: #50592
Karma etkisi: 2589
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 258010
|
taviz vere vere ab ve d
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2006
Üye numarası: #79550
Karma etkisi: 697
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 69124
|
yorumumun hepsini içimden yaptım.sizde anladınız daha yazmama gerek yok
![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2006
Üye numarası: #55471
Karma etkisi: 20514
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2049777
|
Daha bunlar birşey değil üstad , daha ilerki yıllarda daha neler göreceğiz , malum PKK yı meclisede soktuk birde Apoyu çıkartıp başlarına geçirdikmi iş tamam . Ah memleketim ah seni kimler yönetiyor , insanın gaflet uykusuna yatmış uyanmıyor , uyarmaya çalışanları dinlemiyor , abd nin AB nin kölesi olmuş gidiyor .
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2005
Üye numarası: #31099 Yer: İzmir
Karma etkisi: 723
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 71508
|
Zayıflıyoruz,zayıflatılıyoruz.Köpeklere köpeklik yapan yönetici kadrolarımızla parçalanıyoruz.Çok uzun zamandır girmiyordum bu konulara artık insanlara yer ve zaman kavramım olmadan birşeyler anlatmaya çalışıyorum ama anlamıyorlar.Ben kararımı değiştirdim anlamıyorlar değil anlamak istemiyorlar.Anlamamaya devam ederlerse işte budur sonumuz.Allah milletimize zeval vermesin.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #3303
Karma etkisi: 2384
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 237694
|
İDDAA KORKUNÇ , biri cumhurbaşkanı biri başbakan olan iki zat gaflet dalalet hatta hıyanet ettiyse EĞER, bu ülkenin muhalefeti , gazetesi, bürokratı helal süt emmişi yok mu dedim ve araştırdım. bahsi geçen metin şu
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=166314 http://www.abgm.adalet.gov.tr/zirve.pdf arzu edene orjinal (ingilizce) metni de veririm. ben yukarda bahsi geçen ve gizli bir el ile mail bombardımanı ile etrafa dağıtılan bu mesajdaki cümleyi bulamadım bulabilen arkadaşların yardımını rica ediyorum. bana da gösterin ki ben de uyanayım. bugün gazetenin birinde emekli bir yüzbaşının yaklaşık on yıldır bu ve buna benzer yalan haberlerle suni bir bilinç oluşturma peşinde olduğuna dair yazılar çıktı. yalanla doğrunun ayırdedilebildiği bir ortama kavuşabilmek umuduyla.... |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|