Busybox Telnet Ftp vs ŞifreeeArkadaşlar Telnet te: open 192.168.1.1 yaptık karşımıza Busybox (none) Username : Password: Diyor ben buraya şifre koyduğumu hatırlamıyorum bunun şifresi nedir yaa :( birde Ftpde aynı ftp://192.168.1.1 yine şifre istiyor
Konu syLabis tarafından açılmış, 4131 kişi tarafından görüntülenip, 7 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Busybox Telnet Ftp vs Şifreee konusundaki toplam yorum: 7, okunma sayısı: 4131. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2005
Üye numarası: #24433
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 8831
|
Arkadaşlar Telnet te:
open 192.168.1.1 yaptık karşımıza Busybox (none) Username : Password: Diyor ben buraya şifre koyduğumu hatırlamıyorum bunun şifresi nedir yaa birde Ftpde aynı ftp://192.168.1.1 yine şifre istiyor ben bunada şifre koymadım Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=34431 Bunların default şifrelerimi var nasıl bulucam ben bunları yardımcı olursanız sevinirim |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Dec 2005
Üye numarası: #44404
![]() Karma: 10
|
arkadaşım o yazdığın ıp seni modemine götürür eğer modeminin markasını sölersen sana deafult şifresini verebilirim .....
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Dec 2005
Üye numarası: #44404
|
yada dur ben sana hepsini vereyim sen bak hangisiyse eğer şifreler işe yaramassa
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=34431 brute force ile şifreni kıracaksın biraz zaman alır ama neyse al... Apache user : setup veya root Pass : root Asus user : admin pass : admin Aztech user : admin pass : admin Billion Bipac user : admin pass : password Cnet user : admin pass : epicrouter Corecess 3112 usb user : admin pass : corecess3113 Corecess 3113 eth user : admin pass : corecess3113 Dibeg 108 user : dare pass : boş D-Link user : admin pass : admin Datron ETHERNET user : admin pass : admin Datron USB user : admin pass : admin Link SYS user : admin pass : admin USB Robotics user : admin pass : admin Dost GVC user : dost pass : dost Eicon Diva user : boş pass : boş Geek user : admin pass : epicrouter hicomm user : admin pass : epicrouter Inca user : admin pass : epicrouter Loopcom user : admin pass : epicrouter paradigm user : admin pass : epicrouter Mercury ADSL user : boş pass : boş Origo user : admin pass : kont2004 pikatel user : DSL pass : DSL Speedcom user : admin pass : conexant Tecom user : root pass : root Zoom X Serisi modem user : admin pass : zoomadsl ZyXEL user : admin pass : 1234 |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2005
Üye numarası: #24433
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 8831
|
teşekkür ederim root kullanıcı adıymış şifrede önceden koyduğum şifre çok sağol
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Sep 2005
Üye numarası: #36455
|
selam
benim modemim CREATİVE MODEM BLASTER sifresini nasıl bulabilirim |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2005
Üye numarası: #40577
![]() Karma: 9
|
Alıntı:
admin admindir fabrika cıkışı tutmazsa arkadaşın dediği gibi deneme yanılma falan hikaye arkada reset düğmesi var ince bişi ile bi 10 sn basılı tut fabrika ayarlarına döner . not:ttnet kullanıcı adınız ve bölgesel ayarlarınız modem silinir tekrar ayarlamanız gerekir resetlerseniz modemi. |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Apr 2009
Üye numarası: #325321
|
busybox modeminin fabrika çıkış şifresini bilen var mı?. yazarsanız sevinirim
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2008
Üye numarası: #264423
Karma etkisi: 1768
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 176478
|
busybox diye modem markası olamaz o dedigin mesela airtess modemlerde linux işletim sistemi yukludur ve ona busybox derler. bende ub gunlerde bu busybox denene dalgayı araştırıyorum detay bilgisi olan ve benim gibi araştıran varsa ekleyin konusalım tr0536@
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|