Bütün Wardom cuların DikkatineBugune kadar wardom da mail hack bölümü olsun veya diğer bölümlerde elimden geldiği kadar yardım etmeye çalıştığımı düşünüyorum ama bugune kadar diyorum bundan sonra herhangi bir konuda pm atan veya
Konu Sevencloves tarafından açılmış, 1724 kişi tarafından görüntülenip, 46 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Bütün Wardom cuların Dikkatine konusundaki toplam yorum: 46, okunma sayısı: 1724. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2005
Üye numarası: #2604 Yer: Besiktas
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 14
|
Bugune kadar wardom da mail hack bölümü olsun veya diğer bölümlerde elimden geldiği kadar yardım etmeye çalıştığımı düşünüyorum ama bugune kadar diyorum bundan sonra herhangi bir konuda pm atan veya msn ye gelen hiç kimseye yardımım dokunmayacaktır.
Yaklaşık bir haftadır kişiliğinden şüphe ettiğim bir şahıs üstüste mailime brutus la atackklar yapmakta ve ikide bir parolayı sıfırlamaktan bana gına gelmiştir... Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=12498 yardım anlayışımız ve bilgi paylaştıkça çoğalır ifademiz maalesef bilgi paylaştıkça zararımıza olur anlamını taşımaya başlamıştır....paylaşmayacaksın ki zarar görmeyesin ifadesi bundan sonra felsefe anlayışımdır |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #9595 Yer: istanbul:)
![]() Karma: 10
|
abi aramızda şerefsizde olucak yani yaranılmıyo başkalarınıki bu her forumda böledir.senden ögrendigini sana kakalayan birine ben bi laf ederdim ama forumda küfür edenlere kıl oluyorum onun için susuyorum!!!!!
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2005
Üye numarası: #14251 Yer: İstanbul(Avrupa)
Karma etkisi: 1844
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 183501
|
abi ortamda bazı kişiler var adamı gıcık edecek ama kurunun yanında yaşıda yakma!!
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2005
Üye numarası: #11889
![]() Karma: 18
|
Abi Sen Niye Canini Sikiyorsun Ki Wardomda Her Turlu Insan Var Ama Senin Dusuncelerine Her Zaman Saygi Duyarim. Ve Abi Samimiyetimle Soyluyorum Her Zaman Yaninda Olmayi Isterim
Saygilar... |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2005
Üye numarası: #1196 Yer: Aydın
Karma etkisi: 10701
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1068802
|
sevencloves sen uyma olm onnara salla gitsin ! ! ! Sen böyle yaptıkça dahada saldırırlar. Bırak yaptıklarıyla sevinsinler! Sen herzaman 1 number sin
![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Daimi Üye
Üye numarası: #12911
Karma etkisi: 8
![]() Karma: 11
|
abi bari sen biraz olsun anlayış göster onu yapanlar sonradan görme oldukları için kendilerini birşey sanıyolar büyüklük sende kalsın eşşeklik ise yapanda kararından vazgeçmeni tavsiye ederim
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #3612 Yer: izmir
![]() Karma: 35
|
karar vermıssın bırader bıze laf dusmez
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Daimi Üye
Üye numarası: #6067
|
dostum lütfen uyma onlara, bizim senin bilgine, yardımına ve desteğine her zaman ihtiyacımız var.
wardom'u wardom yapanlardan ve ayakta tutanlardan birisin. çapulculara uyacağını düşünmüyorum. |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Banned
Üye numarası: #2490 Yer: Wardom
![]() Karma: 64
|
Alıntı:
sevencloves bizimdir bizim kalacak ![]() |
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Daimi Üye
Üye numarası: #6288
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Banned
Üye numarası: #9946
![]() Karma: 11
|
şayet bunu yapanlar wardom dan ise yazıklar olsun!!
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Banned
Üye numarası: #3253
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 544
|
Sevencloves bence hemen bu kararından vaz gec bırak tatmin olsunlarr.Çoluk cocuk işte.Eğer sana bunu yaptırabiliyorlarsa bu onların zaferi demektir.Onların kazanmasını istemeyiz.Buna musade edeceğini sanmıyorum.
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Forum Kalfası
Üye numarası: #1956 Yer: cd perl\bin\serkan.pl
Karma etkisi: 53
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 4444
|
Bu kişileri bi bilsek wardoma bile sokmazdık ama işte ........
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2004
Üye numarası: #122 Yer: İSTANBUL
Karma etkisi: 42
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3365
|
Sevencloves burda her kez senın bılgıne becerıne ihtiyacı varken bunu bıle bıle ben daha bısı yapmıcam dersen
it köpek her zaman var dır.. 100 kısıden 1 kısı ezik kendını bılmeyen hep olcakdır artı surda Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=12498 msj larını gordukce lan adam gene benden bır adım one gectı dedıgım bır kac kısıden bırısın bence kararını bır daha dusun ve kendını dusundugun kadar bızıde dusun ![]() harbı hırs yaptım ozy gelsın kikicem onu mazlumu cagırın bana ![]() |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Daimi Üye
Üye numarası: #15475
|
aman verme dostum pes etme...biz wardomuz.....
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|